marți, 4 ianuarie 2011

"Bons baisers de Paris" ("From Paris with Love")

Totul a reînceput în octombrie anul trecut, în saptamâna "Paris Fashion" Grand Palais - în Paris, când  Karl Lagerfeld a însotit-o pe podium pe Inès de la Fressange - vedeta Chanel a anilor '80. Acum, designerul şef al imperiului de moda Chanel, a anuntat oficial ca Inès va prezenta colectia de primavara /vara 2011. Inès va deveni "manechinul cel mai vârstnic" (53 ani) si se prea poate ca recordul dobândit, sa îi aduca porecla G-Ines (Guinness Book) de la Fressange  - asa cum însasi spirituala frantuzoaica a glumit într-un interviu :))
Anul trecut Le Figaro a declarat-o pe Inès simbol al Parisului si revistele Madame, Paris Match, Elle au scris elocvent despre frumusetea-i iesita din comun. Anul acesta va fi lansata cartea "La Parisienne" ce-i poarta semnatura. O cariera fulminanta, la mijloc de drum!
Inès de la Fressange este mama a doi copii si, de patru ani vaduva. 
Dupa ce în 1989 a întrerupt contractul eclusiv cu Chanel, s-a lansat ca designer al propriului brand, apoi datorita renumelui dobândit, a devenit unul dintre cei mai cautati consilieri de moda, lucrând pentru o retea de boutique de înalta marca.
Din 2008 a lucrat consilier si designer alaturi de Jean-Paul Gautier si iata ca anul 2011 o readuce pe fermecatoarea Inès de la Fressange, pe podiumul casei Chanel. Mult succes în continuare!

Pingback: Vania, Cristian, Teo, Carmen, Caius.

2 comentarii:

  1. si frumoasa si de sange albastru si model la batranete ca si-n tinerete! lucky one!

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina,
    asa este! frumoasa, bogata, desteapta... ii mai lipseste poate putina fericire conjugala, dar cine poate sti?!

    RăspundețiȘtergere