duminică, 5 septembrie 2010

One more time

Nimeni nu mai este sigur... este înca vara sau a venit deja toamna?!
Ieri seara a plouat zdravan, azi dimineata a fost ceata deasa si apoi... s-a întâmplat ca Vara sa ne surprinda înca o data cu frumusetea ei! One last time?!

14 comentarii:

  1. de aceea e frumos cand ploua ... pentru ca dupa ploaie iese soarele, dupa lacrimi vine un zambet ... natura (sau cine) intotdeauna ne mai da o sansa, depinde de noi sa o descoperim si sa o fructificam
    foarte dragut clipul, chiar si pentru 53 secunde, nu stiu ce as da sa fiu pentru 2 secunde macar si eu acolo ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Fly,
    oare de ce te iubesc eu asa? pentru ca esti sensibil si gasesti cuvinte potrivite - la momente potrivite, sau pentru ca esti simpatic si stii cele mai bune glume, sau poate pentru ca esti cel mai bun ghid din Apuseni, sau poate pentru ca ochiul tau surprinde minuni mici - pe lânga care cei mai multi marsaluiesc fara sa le observe, sau poate pentru ca...ah, trebuie sa ma mai gândesc! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. superb irisul sau cum il cheama, in sfarsit si-a deschis petalele. Ce roz frumos! O adevarata incantare! Si celelalte toate sunt frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. si lamine este inca frumos,dupa cateva zile destul de reci.Ma gandesc cu groaza la iarna ce vaveni.Sper sa nu fie ca cea care a trecut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Feli,
    astazi m-am uns cu untul tau de cacao si nu am avut rabdare sa stau la soare mai mult decât jumatate de ora. Rezultatul îl vad acum, seara si...wow! este ca si când as fi petrecut ziua-ntreaga pe malul marii :) Multumesc înca o data!
    Nici eu nu stiu cum o cheama pe minunea aia roz, dar e o splendoare! n-am crezut ca mai înfloreste. Nuferii cred ca fac pauza anul acesta.
    Poza cu begonia rosie este pentru tine, o timit pe mail, ok? pupicuri

    RăspundețiȘtergere
  6. Victoria,
    la tine este tot timpul frumos - cu papusile pe care le ai în brate...ce nevoie mai ai de flori :)) pupicuri
    PS: când ai timp sa te ocupi de gradina? te-am admirat vara-ntreaga, cu burtica mare...si acum...Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe mine nu m-ar deranja o vara indiana colorata in luna septembrie. Cu ploi scurte noaptea si seri calde...

    RăspundețiȘtergere
  8. Aveti catina in gradina? Splendid. Este si frumoasa si foarte sanatoasa... presupun ca o culegeti. :)
    Toamnei ii place sa ne mai amageasca, dar nu mai pleaca ea o data instalata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vara nu a fost prea lunga nici la noi...dar totusi prea mult pentru gustul meu. Ieri...pai eu ti-am trimis ieri dupa amiaza...mii de raze pe aripi de pescarusi...iar azi dimineata...pentru ca nu eram în stare sa alerg... admiram rasaritul soarelui, din mers ce-i drept. Era mare, rosu... nu auriu...si s-a cuibarit între norii, aflati la o palma de mare. Totusi... avem o zi prea calduroasa si astazi...3o de grade la ora asta. Nu ma plâng... doar ca ma plictiseste vara. Te pup... Astazi am decretat greva. Vreau concediu timp de o saptamâna... sa ma plimb în voie pe malul marii, fara vesnica obsesie ca am pe señor singur în casa. Dar este doar în mintea mea... pentru ca eu stau si acum la masina de cusut...
    Plantele mele anul acesta... neglijate, rosii mai am ... cel putin pe o luna, de ardeii ffff.iuti...nici nu mai vorbesc. Îi ador. Soy picante...como el chile verde. Un beso...querida.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ceska,
    votez si eu pentru "vara indiana":))
    Cât despre invitatia în Ludwigsburg...cu multa parere de rau, trebuie sa amânam :( Dar ma gândesc ca ocazii se vor mai ivii. Am planificat cu trei luni în urma o întâlnire cu colegele mele de liceu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anamayana,
    din pacate, e doar un arbust decorativ, care...ai dreptate, seamana tare bine cu catina; faceam un sirop bun si te invitam si pe tine :)
    Da...ai dreptate! odata instalata, toamna nu se mai lasa fugarita decât- dac-om avea noroc- de ceva fulgi de zapada.

    RăspundețiȘtergere
  12. Giulia,
    cum de nu-ti place vara?! tie îti sta asa bine bronzata, cu rochite roz! pai daca se racoreste, ne trebuie pantaloni sau strampeni- si nu se mai vede bronzul! - si plovere sau jachete...
    Pai ce fel de greva e asta?! revizuieste-ti comportamentul te rog! O saptamâna macar, meriti din plin!
    Rosii si ardei iute...ca o "unguroaica get beget"...oare de ce nu ma mir ca-ti plac?!

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumos slideshow, foarte buna muzica !!

    RăspundețiȘtergere
  14. Joco,
    multumesc!sub un minut :))
    Frumos ca mai treci si tu pe aici :)
    O zi buna îti doresc!

    RăspundețiȘtergere