sâmbătă, 20 aprilie 2013

ABBA... în turneu


Noile figuri de ceara cu care Madame Tussauds (Londra) si-a întregit de curând colectia, sunt cei patru componenti ai formatiei ABBA: Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson si Anni-Frid Lyngstad, realizati în marime naturala si purtând costumatia din videoclipul S.O.S din anul 1975. Pentru a satisface bucuria si curiozitatea simpatizantilor, cei patru ABBA "au pornit" într-un scurt turneu, fiind prezentati pentru câteva zile în Viena, apoi în Berlin, dupa care se vor întoarce din nou în Muzeul figurilor de ceara din Londra.
Astazi, Bonnie Tyler a avut onoarea de a dezveli sculpturile în expozitia berlineza.
Asa cum îsi amintesc fanii, grupul ABBA a cucerit scena internationala în Brighton / Anglia, cu melodia Waterloo prezentata la Concursul Muzical Eurovision 1974. Anul acesta, Concursul Eurovision va avea loc în orasul suedez Malmö iar Anglia va fi reprezentata de Bonnie Tyler (61 ani). Cântăreața britanică speră ca cei patru ABBA i-au transmis astazi sansa si i-au influentat norocul de a câstiga Eurovision 2013.

Concursul Eurovision 2013 se desfasoara sub mottoul "We are one" în perioada 14-16 mai, iar finala se va sustine pe 18 mai. România va fi reprezentata de Cezar Florin Ouatu, care va interpreta melodia "It's My Life". Germania va fi reprezentata de trioul Cascada (interpret vocal principal Natalie Horler), care vor interpreta melodia Glorious. Succes tuturor participantilor!
PS: Costurile pentru realizarea sculpturilor din ceara a celor patru ABBA s-au ridicat la suma de 187.666 de euro (244.900 dolari) și munca de creatie a durat patru luni. (sursa fotos)

13 comentarii:

  1. Cred că Eurovizionul de azi nu mai are aura pe care a avut-o pe vremea când ABBA câştiga trofeul.
    Statuile sunt foarte bine realizate, cu grijă pentru detalii şi asemănare, ca de altfel toate statuile din celebrul muzeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce interesant! Au avut o idee bună cu figurinele astea din ceară!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunata formaţie ABBA!
    Duminică plăcută, dragă Carmen.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte faine statuile! in ceea ce priveste Eurovisionul, sunt de acord cu Minnie. Nu mai e ce a fost! turneul lui Abba va fi un succes total...:)
    pop si zi faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea Geanina ca ma porti mereu în gand! :)))
      De data asta cred ca te refereai la Andreia! te pup! :))))

      Ștergere
    2. :)))
      Cata dreptate ai!! M-am zapacit cu creierii capului!
      Pop!

      Ștergere
  5. Cea mai tare formaţie şi cea mai frumoasă muzică! Abba va rămâne pentru totdeauna în inima mea pentru muzica lor deosebită, care n-are vârstă.

    O duminică frumoasă, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoasa postarea ta de azi!
    Abba este asa un pic "My Love, My Life, My All" :))
    Sa ai o duminica frumoasa! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu n-am crescut cu Abba insa de fiecare data cand ii ascult, ma gandesc cu regret ca n-au continuat impreuna.

    Un sfarsit de saptamana minunat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Abba, o formatie foarte frumoasa si prin componenta sa si prin muzica pe care o canta membrii trupei!
    Muzica lor este absolut superba. Imi place mult ideea lui Madame Tussauds sa creeze figuri de ceara ale artistilor in marime naturala.
    O duminica minunata va doresc, doamna Carmen, cu mult drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce plăcut mai cântau!? O seară frumoasă! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Statuile arata minunat! Sunt perfecte, nici macar nu mi-as da seama ca sunt statui daca le-as vedea fotografiate undeva...oriunde. Foarte buna ideea turneului. :)
    Astept cu interes concursul Eurovision. Astept evolutia romanului nostru. Dar sunt nerabdatoare sa vad si celelalte evolutii.

    RăspundețiȘtergere