luni, 29 aprilie 2013

Zâmbete într-o zi ploioasa

Pentru rubrica Smile with us on Monday - tabel de înscriere la Seaman Mom

Fiica mea a petrecut weekendul la Milano, împreuna cu doua prietene - trei shopping queens ;))

A plouat, a fost frig, dar asta nu le-a-mpiedicat sa zâmbeasca :))

"Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău." - Gabriel Garcia Marquez


"Un zambet este o modalitate necostisitoare de a-ti schimba infatisarea." - Charles George Gordon

13 comentarii:

  1. Vai cat de frumos este orasul...Va invidiez !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul este ca din Augsburg avem o multime de posibilitati! Te urci in masina si în 5 ore esti in Verona, în 6 si jumatate la Venetia. Daca esti mai comod, urci in tren din gara centrala si cobori peste 5 ore si jumatate in gara din Paris!
      Tot cu masina, in doar o ora jumatate esti în Garmisch-Partenkirchen si de aici poti face escaladari sau drumetii la 3000 metri în Alpi. In 7 ore cu masina poti fi la Marea Baltica. Bineînteles, cu avionul toate aceste distante (in timp) se injumatatesc :)

      Ștergere
  2. Nu de mult am fost si eu prin acele locuri. Superb oras, la fel ca si zambetele lor....:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) orasul e superb! Fetele... ca toate studentele, frumoase, destepte si sigure pe ele :) mâncale-ar mama! ;))

      Ștergere
  3. Am impresia că talentul reportericesc şi cel de fotografiere cu simţ artistic (cu care suntem deja obişnuiţi pe acest blog) se transmite în familie cu bune rezultate! Vedem fete moderne pozate în..."dantele" clasice, păstrate din vechime.E drept...dăltuite !
    Just keep smiling and keep...driving ! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ah... fiica mea a facut cateva clipsuri cu telefonul mobil si mi-a trimis fotografiile pe WhatsApp.
      Dantelariile apartin Domului din Milano - "a doua biserică ca mărime din Italia și a treia din întreaga lume, ce adăpostește cea mai mare colecție de statui de marmură de pe mapamond și este încununată de chiar simbolul orașului - Madunina (mica Madonă), care privește din cel mai înalt punct al domului" (wikipedia)

      Ștergere
  4. Nici macar ploaia nu poate strica distractia cand esti tanar si nelinistit! :))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaaa, sunt tinere si vor sa cucereasca viata! Toate trei sunt colege la Universitatea Augsburg, fiica mea este studenta la filologie-istorie si vorbeste cursiv limba italiana, iar celalalte doua sunt studente la Drept.

      Ștergere
  5. Frumoase imagini. Adela e superba! Se pare ca s-au distrat bine. Au si cumparat ce si-au dorit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. minunate locurile prin care s-au plimbat!
      Adeluta... multumesc :) compliment de mamica pentru o mamica :)
      S-au distrat si nu au cheltuit banii aiurea, asta e clar. Adela stie ca banii nu cresc în pom :)) De fapt, toate trei lucreaza ca vânzatoare, sâmbetele si vacantele de vara!

      Ștergere
  6. Asta e o parte pe care o invidiez la tineri, ei se busura de viata in orice imprejurare :) As vrea sa pot si eu dar din pacate am apucat destul de multi ani de comunism care si-au lasat amprenta, iar azi sunt prea retinuta sau "resposabila"cum zice sotul meu.

    Vesti bune. Analizele lui Ellie erau gresite, Medas a dat chix cu tehnologia lor de 2 bani. Mai am facut un set pentru a stabili de ce se imbolnaveste asa des dar macar nu are o boala de sange. Mai avem un hop si gata :)

    Te pup si sa ai o saptamana minunata ca si tine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu eram deja de trei luni mamica, atunci cand a cazut comunismul, dar asta nu ma împiedica sa ma distrez si eu, cat pot, in fiecare zi! Ah, nuuu, copilaria mea a fost frumoasa si nu simt niciun complex pentru faptul ca mi-am petrecut vacantele în tabere de pionieri sau ca de la liceu participam in tabere PTAP :)) Ba chiar am amintiri deosebit de dragute! Am fost intotdeauna foarte comunicativa si sociabila. Nici acum nu sunt altfel :))

      Ma bucur din suflet pentru papusica ta! Nimic nu poate fi mai important pe lumea asta decat sanatatea - mai ale cea a propriilor copii. Mamicile si-ar da si viata pentru puii lor! Ma bucur enorm ca totul a fost doar o alerta falsa! Doamne ajuta!
      te imbratisez. Pupici

      Ștergere
  7. Au facut o plimbare frumoasa in care eu sunt convinsa ca nici n-au bagat prea mult in seama ploaia :) Un trio formidabil cred ca au fost :)
    Cat imi place Domul! E o constructie minunata.

    RăspundețiȘtergere