miercuri, 2 mai 2018

Miercurea fara cuvinte (s.18) - Vremea în aprilie


Va reamintesc ca singura regula la "Miercurea fara cuvinte" este ca postarea pe care o înscrieti în tabel sa nu contina text scris. În rest este orice permis :-) Happy WW! ☺

46 de comentarii:

  1. Ce mozaic frumos! Imi place cum va oglinditi in prima poza si cum schimba vremea peisajul plimbarii! Uneori ploua si cu flori, alteori cu raze de soare... ba chiar cu cu.. cuvinte ;)))).
    Ce inceput frumos pentru o luna noua, plina de amintiri!
    Pupici cu drag si Happy WW :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, din pdv al vremii, aprilie 2018 a fost superb! Cel mai cald aprilie de cand se noteaza oscilatiile meteorologice (1880). Am avut soare muuuult si doar cateva ore de ploaie (spectaculoase) si mult mult polen! Totul este galben! Nici nu mai spal ferestrele pana când nu trece perioada de polen. Masina mea nu mai e albastra ☺☺☺ mi-e si teama sa umblu la porbagaj, ca ma murdaresc! ☺☺☺ In casa, pot sa sterg praful de pe mobile la fiecare ora, ca imediat se depune masiv!
      Flori asa frumoase nu am mai vazut niciodata, ca anul acesta. Pentru ca a fost uscat, toti pomii si-au pastrat mult timp florile, cat despre florile crescute pe pamant, ce sa mai zic! O avalansa de culori si parfumuri! MINUNAT Aprilie am avut!
      Te pup. Noapte buna, Rux draga. Happy WW! ☺

      Ștergere
  2. Un om si cainele sau! <3 Plimbari vesele, fie ploaie, soare, ceaţă sau zapada! :)
    Si la noi, cred, aprilie a fost o luna frumoasa, dar n-am prea reusit s-o vad. Privesc fotografiile tale, Carmen draga, si imi imaginez ca ceva asemanator trebuie sa fi fost si aici. :)
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga de tine, te înteleg.
      Sincera sa fiu, in cursul saptamanii, nici eu nu prea am habar cum este vremea intre orele 8 si 17! Decat daca trebuie sa ies din cladirea birourilor si sa intru in cladirea uzinei. Atunci traversez curtea si ma minunez cat de frumos straluceste soarele ☺ La geamul biroului nostru este un cirez japonez <3 o minunatie! Coroaa a depasit etajul doi. Spre poarta care da in parcarea bicicletelor, sunt trei castani batrâni... superbi! Acum sunt impodobiti cu "lumânarele" albe, galbene si rosii... Doamne cata imaginatie are NATURA! ;-)
      Pupici si îmbratisari de la trio pentru trio, Diana draga <3 Happy WW!

      Ștergere
  3. Și în aprilie, ca în orice lună, e nevoie de precizie... Asta nu înseamnă că am și găsit-o la vremea in aprilie. Ba nori, ba soare, ba ploaie, ba senin...

    Happy WW, dragă Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ☺☺☺ simpatica remarca ta, Zina draga!
      Happy WW! O seara cat mai placuta in continuare!

      Ștergere
  4. Draga Carmen, tu te contopesti cu natura, de e soare, de e ploaie, mereu gasesti ceva frumos! Si la noi a fost un aprilie minunat, cu exceptia unui episod de grindina, pozat din pacate cu telefonul, dar pastrat ca dovada pentru azi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvia draga, de grindina nu am avut parte si nici de ploaie mai mult de cateva ore, dar... indiferent cum e vremea, alaturi de Leo nici ca-ti pasa! ☺☺☺
      Te pup. Happy WW! ☺

      Ștergere
  5. chiar si ploiasa, vremea e frumoasa cand ai un partener vessel de plimbare :)
    sunteti doi jucausi, va pupacesc cu drag pe amandoi chiar daca Leo nu ma cunoaste :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce onoare! vizita ta imi ofera multa multa bucurie!
      pupci <3 Happy WW! ☺

      Ștergere
    2. Chiar daca nu postez in fiecare zi de miercuri ma gandesc la MFC in fiecare zi de miercuri
      MFC a ramas lipit de sufletul meu ❤️

      Ștergere
  6. Se pare ca a fost o luna plina de surprize. Dar in felul acesta mozaicul este
    deosebit, cu un farmec aparte!
    Happy WW, draga Carmen! Si o luna mai cat mai frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suzana draga, abia am asteptat sa cada cateva picaturi de ploaie, sa pot face cateva fotografii mai aparte ☺☺☺ Soarele nu se lasa fotografiat!
      Te pup. O seara minunata sa ai! happy WW!

      Ștergere
  7. Frumoasă colecţie a zilelor de aprilie!
    Să sperăm că de acum vom avea parte de mai mult soare.
    O zi minunată îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai mult soare?! haha, nu se poate! la noi aprilie a fost ca o luna de vara! toti suntem bronzati, ca dupa concediu la mare ☺ atâta doar ca nu ne-am putut scalda, am intrat în apa doar pâna la genunchi!
      Te pup Ptecuta. Happy WW!

      Ștergere
  8. La tine e ilustrarea vorbei englezului „April showers bring May flowers”
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte potrivita zicatoarea! însa... aparentele înseala :-) Chiar si fara ploaie, aprilie a fost plin de flori si mai, sa speram ca va fi in continuare la fel :-)
      Din 11 pana in 15 mai sunt "Sfintii de Gheata"... sa speram ca anul acesta vor fi blânzi cu noi ☺☺☺
      Happy WW!

      Ștergere
  9. Am lipsit miercurea trecută din pricina programului încărcat, dar mi-am luat revanșa. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu e nicio suparare! ☺☺☺ cine se supara, i se taie nasul ☺☺☺

      Ștergere
  10. Bilantul meteorologic al lunii aprilie la noi a fost preponderent secetos...ploaia e mult asteptata si dorita de gradini si insamantarile de primavara.
    Bucuria vizuala maxima a fost data de splendoarea si abundenta florilor atat de la nivelul solului cat si a pomilor, de culoarea verde proaspat ce ne inconjoara, de temperaturile calde ca de vara.
    Happy ww si un start benefic pentru luna lui Florar, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact asa a fost, Gina draga. La noi a plouat pentru cateva ore si dupa ce ploaia s-a oprit, apa, sub razele puternice ale soarelui, s-a evaporat vazand cu ochii!
      Pentru cei care sufera de alergii, acest aprilie a fost catastrofal! Toate florile si-au imprastiat nestingherite polenul! Si fara ploaie, aerul a fost incarcat din greu cu pudra fina a florilor.
      Pupici si îmbratisari, Gina draga <3

      Ștergere
    2. Așteptăm peste câteva zile binecuvântarea ploii anunțată în prognoza...Se va purifica și spala atmosfera și vegetația de mare parte din alergeni.
      Seară minunată! Te pup dragă Carmen!

      Ștergere
    3. Si la noi s-a anuntat ploaie, dar ne-a ocolit. A fost însa un vant puternic, in noaptea din duminca spre luni. Am uitat umbrela de soare deschisa, lânga geamul meu, pusa sa faca mai multa umbra lamâiului (ca am scos florile in curte abia de doua saptamani si lamâiul nu suporta dintr-o data soarele atât de puternic). Si ce crezi? Vantul a zguduit umbrela in ruloul ferestrei cand aveam somnul mai dulce, pe la ora 4 dimineata! Ce m-am chinuit sa atipesc din nou, cala 6:30 m-am trezit sa merg la serviciu! Si ce soc am avut dimineata! Dupa ce 3 saptamani in sir am avut 28-30 grade la umbra, luni dimineata au fost doar 15 grade! Iar de dimineata doar 8! Obisnuita deja in sandale, cu fustite fara jupa si cu bluza de matase... hmmm am cam dardâit pana la amiaza! ☺☺☺ Dar de plouat, nu a plouat de loc! Nici pe 31, nici pe 1 si nici pe 2 mai.
      Prietena mea din Paris si-a petrecut sfârsitul acesta lung de saptamana în Belgia, la sora ei si... in nordul Europei a plouat cu galeata! Noi in Bavaria am facut gratar in curte :-) Vremea, bat-o vina! ☺
      Te pup Gina draga, noapte buna!

      Ștergere
  11. Frumoasă postare,se pare că luna aprilie a fost cea mai caldă!
    O zi minunată și plină de bucurii să ai,dragă CARMEN!
    Pupici și îmbrățișări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asa au zis si la noi, ca acest aprilie a fost cel mai calduros si secetos aprilie din ultimii 140 de ani de cand se inregistreaza temperaturile, din anul 1880.
      Pupici si îmbratisari si de la mine xoxo

      Ștergere
  12. Vremea in Aprilie...capricioasa, ca in fiecare an, de ceva vreme!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarul este ca anul acesta aprilie a fost ca o VARA! dar cum sa fotografiezi soarele?! ploaia si norii sunt mai spectaculosi ☺☺☺

      Ștergere
  13. Faine instantanee ca de obicei! Urmeaza sa vina si la noi ploile, dupa temperaturi de 30 de grade in multe zone. Happy WW! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la noi, in toata luna aprilie, nu stiu daca a plouat mai mult de 12 ore în total! A fost cel mai secetos si cel mai calduros aprilie :-)
      Happy WW!

      Ștergere
  14. N-am găsit o listă temelor care să cuprindă ziua de azi - n-am avut timp să caut pe îndelete. Am ales "vremea în aprilie" fiindcă am găsit titlul ăsta şi la tine, şi în alte părţi. :)
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga Matilda, pe bannerul din dreapta, daca dai click pe fotografia cu cana MfC - simbolul rubricii Miercurea fara cuvinte, vei ajunge la tabelul care cuprinde toate temele MfC de anul acesta.
      Excelent ai ales! Te pup <3

      Ștergere
  15. la noi a fost o luna minunata, dupa ce martie ne-a speriat cu zapezi mari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la noi aceasta luna aprilie a fost cea mai calda din ultimii 140 de ani, de cand se tine evidenta vremii!

      Ștergere
  16. În general, capricioasă vremea în aprilie este. Dar lumina..., lumina aceea inconfundabilă, care a așteptat să irumpă odată cu culorile primăverii, inegalabilă este. Cel puțin așa vede ochiul meu, care pe clădirile vechi pregătite pentru vremuri noi se plimbă.
    Happuy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lumina sau speranta :-) Ochiul omului cauta mereu frumosul, chiar si frumosul-urât ☺
      Happy WW, Calin. Mabucur ca ai reusit sa ajungi la intalnirea noastra de miercuri :-)

      Ștergere
    2. Eu spun prezent în fiecare săptămână, chiar dacă uneori nu apuc să îmi dau seama că e miercuri decât abia joi :) S-a lipit de mine.

      Ștergere
  17. Thanks for hosting and I hope that you have a wonderful week.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. thank you for visit, thank you for sharing.
      have a nice day, everyday! Happy WW! ☺

      Ștergere
  18. De obicei, în luna aprilie, aveam parte de capriciile acestei luni de primăvară. Anul acesta am avut parte de....căldura verii!! Chiar așa, o căldură incredibilă pentru această perioadă din an. Toate au înflorit mult mai devreme, iar noi am trecut la hainele specifice lunilor următoare.
    Sărut mâna și numai bine, dragă Carmen. Mă bucur că am reușit să ajung aici, chiar și pe ultimii metri.
    Zile frumoase! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna seara Alexandru! ma bucur mult ca ai reusit sa participi si astazi!
      Luna aprilie a fost superba. Sa speram ca pâna la toamna vom avea parte in continuare de vreme superba, se tes deja planuri de vacanta ☺
      O saptamana minunata in continuare sa ai. Ganduri bune trimit spre voi.
      Happy WW! ☺

      Ștergere