vineri, 25 mai 2018

Provocare muzicala

Muzica nu are granite, muzica ne însoteste în fiecare zi, muzica ne înfrumuseteaza clipele si ne creeaza buna-dispozitie. Totodata muzica poate fi suport al unor dureri neslefuite, un ajutor în depasirea unor momente de suferinta, pentru ca muzica exprimam o gama extrem de variata de sentimente. Iubim un anume gen de muzica pentru ca rezoneaza cu un anumit moment din viata noastra.
De multe ori, ascultând muzica, ne aducem aminte de prieteni dragi, pentru ca asociem o anumita melodie acelei persoane sau asociem anumite etape din viata. Deasemenea, sunt sigura ca nu exista cuplu care sa nu aiba o melodie - simbol al celor mai frumoase clipe de îngemanare.
Asa cum scrie Rux în ultimul ei articol: "o piesa buna, poate pierde mult daca este asociata cu un clip nepotrivit. O piesa slaba poate fi ridicata de un clip "genial". Iar o piesa ok poate ramane in amintire printr-un clip potrivit....". Muzica si videoclipul se sustin si se completeaza.
Propun sa prezentati cele mai frumoase videoclipuri+melodii si sa înscrieti articolul aici în tabel, ca sa putem sa ne bucuram cu totii de alegera pe care ati facut-o.
O melodie superba, însotita de un videoclip pe masura, este balsam pentru suflet, nu-i asa?
Eu am o lista luuuunga cu melodii si videoclipuri de suflet, încât cu greu m-am putut decide la doar sase titluri! Iata lista mea cu "cele mai reusite videocllipuri ale tuturor timpurilor" (în ordine cronologica):
Michael Jackson - Earth Song (1982)
Enigma - Return To Innocence (1993)
Aerosmith - Crazy (1993)
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You (1994)
Robbie Williams and Nicole Kidman - Somethin' Stupid (2001)
Ed Sheeran - Perfect (2017)




Un weekend minunat tuturor! ☺ Friendship Friday ☺ Create With Joy

21 de comentarii:

  1. OOOOOOO <3 Ce tare!! :D Mi-a placut lista toata ;). [ daca nu ma inseala memoria pe MJ si pe Mariah i-am mentionat si eu deja pe blog - pe el intr-un articol de la SuperBlog parca si pe ea pe la colinde... si stau sa ma gandesc daca la colinde nu l-am pus si pe Ed.. hahaha chiar nu mai siu ]. Si imi plac si celelalte clipuri ;).
    Cat dureaza oare link-ul ? :o pentru ca acum nu am cum realiza topul.. ma gandeam candva pe 1 sau 2 iunie.. mai merge ?:)
    Pupic cu drag <3.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am scris de multe ori despre aceste melodii si am pus videoclipurile, ca de, ce-i frumos e frumos! <3 ☺
      Linkul ramane toata saptamâna, nu e nicio graba, Rux draga.
      Te pup. Noapte buna de Rusalii!

      Ștergere
    2. sorry, când am activat tabelul pentru MfC s-a dezactivat acesta, cu muzica...
      Imi pare rau Rux draga! Saptamâna viitoare ;-)

      Ștergere
  2. <3 ...O tema perfecta! Iar lista ta e pe masura! :* Caut acum in launtrul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce coincidenta :D Fix acum cateva minute am scris o postare in care scriam despre muzica. Si-n care spuneam ca, daca exista miercurea fara cuvinte, ar trebui s-avem o zi si cu muzica :D Doar ca tu ai scris-o ieri :). Ce parere ai de "Sambata cu muzica" ? Ca tot e weekend si de obicei in weekend avem timp pentru hobby-uri, petreceri...si muzica :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu exista om care sa nu iubeasca muzica... Chiar si cand vorbim, vocile noastre au inflexiuni muzicale, altfel am suna ca robotii! ☺ Deci nu e de mirare ca am avut aceeasi idee.
      Acest tabel ramane deschis toata saptamana, cu drag <3

      Ștergere
  4. Totdeauna ai idei atât de interesante, scumpă mea prietenă !
    Weekend cât mai plăcut !
    Pupic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga mea Prietena îndurerata, te îmbratisez si iti trimit cele mai calde gânduri. Putere, draga mea! pupici

      Ștergere
  5. FLORINA draga,
    mi-au placut extraordinar propunerile tale! Sheku Kanneh-Mason este vedeta despre care toata lumea vorbeste, de cand a cantat la nunta Meghan & Harry ;-)
    Pe Beth Hart & Joe Bonamassa nu i-am auzit niciodata, dar vocea ei mi se pare atat de cunoscuta, aduce mult cu o combinatie între vocile Janisei Joplin si Ettei James. Cele doua videoclipuri sunt cu adevarat capodopere!
    Multumesc mult pentru participare, Florina draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca ti-au placut, Carmen!Si lista ta este impresionanta!Oh , Michael Jackson <3 Nu ma dau in vant dupa nuntile regale, dar ma bucur ca l-am descoperit pe Sheku Kanneh-Mason, este foarte talentat si are doar 19 ani. Cei de la Beth Hart&Joe Binamassa sunt printre preferatii mei. Nu ma gandisem, dar chiar seamana la voce Beth Hart cu cele doua. O saptamana minunata! :)

      Ștergere
  6. Imi plac toate melodiile. Mariah Carey, ca interpreta, nu-mi place, dar imi place cantecul - foarte mult - si imi place "All I Want for Christmas Is... Jews" (pamflet). :)
    https://www.youtube.com/watch?v=z8LmMtScH3g
    Si melodiile lui Ed imi plac dar vocea lui mai putin.
    O idee faina aceasta - sper sa pot fi aici in fiecare vineri. doar ca... e o problema si cu postarea videoclipurilor. :(
    Iti doresc sa ai o saptamana minunata, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3
    P.S. Abia acum vreo ora si ceva am vazut postarea ta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in anii 90, Mariah era interpreta mea preferata :-) Albumul Emotions face parte din colectia mea de suflet: So Blessed, And You Don't Remember, Love Takes Time, If It's Over, Till the End of Time, Can’t Let Go ♥♥♥
      Melodiile alese aici imi plac enorm "ca pachet întreg" adica melodie si filmulet - videoclip complet.
      M-as bucura sa putem sa ne adunam o data pe saptamana si sa ne oferim dedicatii muzicale. Din partea mea, cu multa placere pastram intalnirea vineri, si tabelul ramane descis o saptamana întreaga.
      Te pup si trimit îmbratisari si ganduri bune, de la trio pentru trio <3

      Ștergere
  7. Si mie imi plac melodiile postate de Florina. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate se regasesc in lista mea de preferinte muzicale !
    Frumoasa rubrica ta Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iulisa draga, pe unde mai esti tu?! Unde sunt rubricile "Buna dimineata soare!" si "Reflexii în oglinda"?! ce frumoase erau intalnirile noastre de atunci!

      Ștergere
  9. Minunată idee! Pentru că nu este om care să nu iubească muzica de un gen sau altul și care să nu fredoneze în anumite momente melodiile preferate.
    Frumoasă lista propusă azi spre audiere. Melodii mai noi sau mai vechi, pe care le reascultăm cu plăcere. Videoclipul celor de la enigma mi se pare excepțional. Imaginile și muzica spun atât de multe!
    Numai bine și o săptămână minunată, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si pe mine m-a fascinat videoclipul Enigmei! ce idee cu derularea inversa a filmului... chiar si fragmentul sonor introductiv, cred ca este redat invers. Colosala idee... o perfecta exprimare a ideii de "return to innocence"!
      Ma bucr mult ca iti place rubrica si daca exista adepti, atunci promit sa ma ocup de întâlnirea noastra muzicala :-) Iti multumesc mult Alex draga, pentru suport!
      Gânduri bune si urari de bine, din partea mea, înzecit înapoi!

      Ștergere
  10. Minunata colectia ai aici!
    Asa ca mi-am pastrat-o, pentru ca nu am putut sa ascult prea mult!
    Multumesc, draga Carmen si o zi minunata sa ai! Te pup!

    RăspundețiȘtergere