luni, 17 iunie 2024

Meciul România-Ucraina

Este minutul 17 al primului meci din grupa E... Din pacate nu pot urmari meciul, sunt la serviciu pana la ora 18 /ora României... 
Bineînțeles insa ca urmaresc pe telefon actualizarea live a scorului si ma rog in gând sa câstige echipa României ❤️💛💙 
Am vazut pe la prânz un videoclip pe FB, din centrul capitalei bavareze si tare m-am bucurat ca sunt atât de multi suporteri români, veniti la meci in München. (https://www.facebook.com/share/v/AD4qAwcFAGN7SnNS/)
⚽ HAI ROMÂNIA!!!! ⚽
PS. Momentan, asa arata tabelul campionatului:
 
UPDATES: juhuuuuuuu! primul gol, româniiiiiiiiii!. Bravo Staciu!!! România -Ucraina, în minutul 29: 1-0 ⚽❤️💛💙
 
Minutul 53 Gooooool! Bravo Marin! pâna sa scriu eu aici si sa ma laud la colegii de birou, țac înca un gol! Bravoooooo! Drăguș a macat cel de al treilea gol, în minutul 57 !!!  
Mai sunt înca doua minute prelungire, însa putem spune clar si tare: AM CÂSTIGAAAAT!

8 comentarii:

  1. Şi eu trag cu ochiul la meci. E de bine până acum :D
    Te pup, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fain ar fi sa ramana scorul asa!
      Te pup si eu. O zi buna 😘😘

      Ștergere
  2. Acum câteva minute am auzit răcnete in cartier! 😅 Mi-am amintit că joacă Ro și am deschis repede TV-ul. Era 3-0 pt Ro in acel moment. Nu știu cât mai durează meciul - m-a interesat doar scorul. ☺️ Hai Romania! 💗
    Îmbrățișări și pupici cu drag de la quattro pentru trio! 😘💞🐾🍀🍰☕

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ajuns acasa dupa ce s a terminat meciul. Imi pare rau ca nu am vazut cum au jucat. Comentariile in internet sunt foarte bune, se zice ca românii au facut un meci frumos.
      Meciul viitor... sambata la ora 21 ( ora Germaniei)... Vom fi in Italia, sper sa se transmita la Televiziunea lor. Oricum voi tine pumnii. Va fi meci greu!
      Pupici de la trio pentru Quattro 😘🤗💓🐾🍀🫶🏻

      Ștergere
  3. Am vazut o buna parte din meci, intr-adevar Romania a jucat foarte bine, nu i-am mai vazut asa de mult pe acesti baieti, de la europenele de tineret din 2019. Ma bucur ca s-au regasit, sa speram ca vor continua astfel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper ca succesul de azi sa le intareasca dorinta de afirmare, mai departe!
      Tare mult as dori sa se califice mai departe!

      Ștergere
  4. Am vazut la un moment dat un banc (simpatic tipul, nu agresiv sau sarcastic). Pregatit sa iasa sa faca o poza cu echipa Romaniei - nevasta (care filma) ii zice ca abia au venit. La care el in timp ce se pregatea sa iasa pe usa: da, dar a zis soferul ca sta cu farurile pe avarie pentru ca se intorc in curand .))).
    Sper sa se intoarca atunci cand se va termina si campionatul.. cu un punctaj bun. Nu ar strica nici cupa.
    Nu ma uit pomit. la niciun meci. Ca sa aiba sanse in plus sa castige !! (sa zicem ca de cate ori ma uitam luam bataie.. de-aia zic .. haha)

    pupici si yey! un inceput bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaa, stiu bancul. Acum l-au schimbat ☺☺☺ Cica stiga unul din lotul national la soferul autocarului "Bosssule, bag-o undeva la umbra ca mai stam!" ☺☺☺
      Astazi a câstigat Germania, al doile meci, deci si-a asigurat calificarea in optimi. Germania poate sa viseze mai departe la Cupa! ☺
      Pupici si imbratisari ♥

      Ștergere