joi, 20 iunie 2024

Meciul Germania - Ungaria / Reflexii în oglinda 25/2024

Asta-seara am urmarit meciul invitati de Adela într-un restaurant care a organizat "public viewing"... Ocazie cu care am surprins si câteva frumoase reflexii pentru rubrica săptămânală RIO 😍  
Noi... am petrecut o seara deosebit de placuta ♥ Iar echipa nationala a Germaniei... as spune ca a avut noroc si a câstigat meciul cu scorul 2-0. Si-a asigurat astfel participarea la optimile de finala Euro 2024.
Sper ca si România va câstiga sâmbata, meciul cu Belgia. 
Pâna atunci, va invit sa participati la o noua provocare "Reflexii in oglinda"🤗 o rubrica initiata de SoriN si preluata de mine aici. Publică într-un articol pe blogul tău, o fotografie cu reflexii, un videoclip filmat in oglinda sau imagini pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (orice fel de oglinda... chiar si oglinda ochilor, oglinda apei, a cerului sau oglinda retrovizoare) si înscrie articolul aici - în tabel:

18 comentarii:

  1. Foarte frumos localul in care ați fost! 😍 Niciun entuziasmat n-a făcut o băiță la picioare? 😊 Buna idee, în vreme de caniculă, mai ales, mese plasate în jurul unui bazin cu apa cristalina, și reflexii.
    Buna tratație! 😍 Cât mai multe momente relaxante îți doresc, Carmen draga! 💗
    Îmbrățișări și pupici cu drag de la quattro pentru trio! 💞😘💐🍸🍀🐾🍖

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti spun ca aici am avut prima întâlnire cu Helmut, iti vine sa crezi?! A fost pe 20.07. 2006 🤗🫶🏻 Locatia se numeste Damenhof si acum 18 ani era un restaurant cu totul si cu totul special. Acum, functioneaza diar ca bar (Drinks & Finger-Food) si tot ca si atunci, sa obtii o masa aici, trebuue sa astepti 6-8 saptamâni... (Daca nuil cunosti pe proprietar 😜 Adela are conexiuni).
      Pupici și îmbrățișări de la trio pentru Quattro 😘🤗💞🫶🏻🍀🐾,🌞
      Sa aveti o vara minunata!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Public screening of the football match Germany - Hungary ,🤗

      Ștergere
  3. Ce local frumos a ales Adela. Superbe detaliile de la arcade s coloane. Si piscina arata atat de imbietor! Bine.. la noi azi sunt aproape 40 de grade - si cerul arata de parca e acoperit c praf saharian :))))))))))). Nici vorba sa deschidem geamuri - nu de caldura se stropeste cu vreo 4 chestii :)). Motiv pentru care insectele au luat-o razna. Si daca intra vreuna.... am o piscatura de toata frumusetea pe picior.
    Ma bucur ca merge Germania mai departe. Cu Belgia jucam? hmmm.. Vom vedea ce va fi. Nu ma uit, ca sa maresc sansele :)))).
    M-am reintors la reflexii - racoroase. Pupici cu drag si multumesc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, foarte foarte faina este aceasta curte interioara. Apartine unor cladiri istorice construite in stil Renaissance, pe cel mai frumos bulevard al Augsburgului. A apartinut Palatului Fugger, distrus partial la razboi.
      Arcadele sunt in stil Toscana. Centrul curtii este ocupat de un bazin pentru ambient, nu este piscina. Sunt pesti Goldfische. Apa sursura ... Placut, cand mesenii nu comenteaza un meci de fotbal 😂
      Pupici si imbratisari. Sa ai o vara minunata 🌞🤗🍀🫶🏻

      Ștergere
  4. Interesantă cârciumă.
    Și spectatorii, foarte disciplinați.🙂 Nu interpretați greșit, când aveți timp citiți finalul https://nascutpelistaneagra.wordpress.com/oare-cum-o-fi-mai-bine/. Eram încă sub impresia unei amenzi de aproape 300 EUR, de circulație, în NZ pe care, ca românul, am încercat să n-o plătesc.😀

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😊🤗 vin sa citesc, clar,sunt curioasa...
      (PS. Saptamana trecuta am fost "fotografiata" de radar cand am depasit o masina in afara localitatii, dar cu viteza de 110 in loc de 100 km/h... Esre prima data in viata mea de soferita, cand ma Bliz-ueste Sunt curioasa ce amenda primesc...)

      Ștergere
    2. Aștept să ne povestiți.🙂
      Atunci, vă ofer povestea amenzilor deși, mă cam întind la cașcaval🙂:
      https://nascutpelistaneagra.wordpress.com/sabia-lui-damocles/
      https://nascutpelistaneagra.wordpress.com/epilog/
      Dacă am abuzat, vă rog să ștergeți comentariul.

      Ștergere
  5. 😍Vară biinecuvântată!🌞🤗

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoasa locatie. Sa tot vezi meciuri asa!
    Vara plina de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos acolo! Îmi imaginez cum a fost atmosfera. Sau sunt cuminţi oamenii? Pe strada de lângă unde lucrez, e un bar. Când a dat România primul gol, am auzit din birou cum s-a urlat. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E galagie mare, clar... Ca pe stadion 😂
      Pup Potecuta. O vara frumoasa 🤗😘

      Ștergere
  8. Frumos localul, frumoase reflexiile. 😊
    O vară frumoasă în continuare, dragă Carmen! 😘🤗

    RăspundețiȘtergere
  9. Superba ambianta partasiei în grup, iar victoria gazdelor, (sunt convins) a dat un gust si o savoare deosebita, meniului servit!
    Dintotdeauna mi-a placut stilul cumpatat si rational al Geto-dacilor si al Gotilor !
    Binecuvântari supreme, dincolo de aparente, spatiu, ano-timp sau vreme!

    RăspundețiȘtergere