sâmbătă, 22 iunie 2024

Meciul România -Belgia

...nu l-am vazut, ca tocmai ce-am ajuns pe litoral in Italia... Dupa ce am despachetat si ne-am instalat in bungalow-ul nostru, am butonat telecomanda până la programul 1886, le-am luat pe toate la ränd si nu am gasit nicaieri meciul... Asa ca iar am urmarit scorul din internet. 
Și ce daca am luat bataie?!❤️💛💙 Dupa cum arata clasamentul in grupa E, România are inca toate sansele sa se califice mai departe! Toate echipele au același puncte si deci aceleași șanse sa intre in optimi! Conteaza ce vor face in ultimul meci! 
România va juca miercuri, pe 26 iunie, cu Slovacia!
Eu cred in puterea de concentrare a echipei României! Hai România!!!! ❤️💛💙

12 comentarii:

  1. Ce inseamna T, dupa pcte... Ma uitam ca Ro are 3 si restul 2.

    Ooooo incepe vacanta - abiiiiiaaaaa asteptam. Cum e? Sper ca vreme frumoasa si relaxare. :D
    La mine e fff ffff foarte cald. Si miercuri avem raid de stropiri.. baga avionul in lcoul trecerilor cu tunuri.. Nici nu au terminat bine cu stropirile la arbori si spatii verzi (mai era doua parca saptamana viitoare in Lunca si Strand (cumva spre iesire, dar in partea din spate a blocului, am vedere spre ambele locuri). De cand stropesc m-am umplut de picaturi :)))). Nu a trecut zi fara una noua ... cam asa e de fiecare data cand se stropeste.

    Puuupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai daaaa... Ieri au fost 33°C. Astazi doar 28° iar apa marii a fost super placuta! de dimineata arata ca un lac... dupa orele amiezii au inceput sa se formeze valuri superbe, mie mi-a placut enorm sa ma arunc în spuma lor. Leo a fost încântat de mare doar de dimineata ☺
      Doamne ce pacat ca se stopeste asa pe la voi! Te înteleg perfect, imi pare rau!
      Pupici si imbratisari 🥰🤗😘

      Ștergere
  2. Concediu plăcut și zile pline de relaxare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu pe asta l-am văzut oarecum că a ajuns sotul pe acasa si a vrut să-l vadă. Nu pot spune că sunt dezamăgită sau nu, adevărul e că nu am așteptări. Se pare că am cam pierdut partea microbistă din mine.
    In alto ordine de idei, vacantă plăcuta. Să te bucuri de soare, de mare, de plimbări.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu ma uit niciodata la meciuri de divizie nationala. Doar la cele internationale... ma intereseaza atâta vreme cât joaca echipa nationala a României sau a Germaniei.
      Mi-a parut rau ca nu am vazut meciul, abia azidimineata am reclamat "defectiunea" televizorului nostru si într-adevar s-a remediat (a fost o setare gresita) si acum, putem vedea posturile de televiziune germane. Astazi joaca Germania (tocmai au primit un gol!) Miercuri va juca România - ma voi uita, categoric!
      Multumesc pentru gândurile tale bune. Ieri abia ne-am instalat, astazi practic a fost prima zi de concediu si am avut parte de o zi minunata!
      Tie deasemenea o vara minunata!

      Ștergere
  4. Concediu placut! Nu-mi place sa privesc fotbal, nu stiu de ce! Mi se pare interesant baschetul, patinajul artistic....fotbalul, nu!:)))) Am înteles ca ar fi bătut România!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu in afara de volei (☺) nu urmaresc niciun sport dcât cele din competitiile internationale. În fotbal, echipa Germaniei este o echipa cu palmares deosebit, de aceea ii urmaresc cu placere. Anul acesta, ma intereseaza bineinteles si rezultatele echipei României si ma bucur pentru fiecare victorie. Daca printr-o minune, România va juca impotriva Germaniei, eu voi face galerie românilor - asta am spus de câte ori am fost întrebata.
      România are un meci câstigat si un meci pierdut... la fel cu au si celalalte echipe din Grupa E, deci sanse egale pentru calificare în optimi.
      Pupici si numai gânduri bine!

      Ștergere
  5. Concediu frumos, dragă Carmen, cu zile senine din toate punctele de vedere! 😘🤗

    La fotbal nu mă uit, dar... Hai România!!! 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Vero draga. Mai avem 14 zile de concediu, sper sa fie macar la fel de frumoase ca ziua de azi.
      Hai Româniaaaaaaa!
      Te pup 🥰🤗😘

      Ștergere
  6. Știam că urmează să joace Ro cu Belgia, dar nu știam când. Deci, a pierdut Ro. Hm. Știu că Belgia a fost învinsă de Slovacia și Ro urmează să joace cu Slovacia, învingătoarea echipei care a învins Ro... Probabil că ar fi o minune să învingă -'poate că jucătorii români s-au culcat pe o ureche după meciul câștigat.. Ar fi fain sa se trezească 😊 Nu urmăresc meciurile, dar scorul Ro îl aflu Intr-un fel sau altul. Oricum, Hai, Romania! Hai, învinge, nu hai acasă după "primul tur". 😁
    Vacanta superbă va doresc, Carmen draga! 💗
    Îmbrățișări și pupici cu drag de la quattro pentru trio! 🌹🐾🍀💞☕

    RăspundețiȘtergere
  7. Vacanţă frumoasă, Carmen! Cu distracţie, relaxare şi odihnă!
    Şi Hai, România!

    RăspundețiȘtergere