Pentru acest început de noiembrie, supa de dovleac este dupa parerea mea, cea mai potrivita si delicioasa (reteta - aici)! La felul doi, pulpa de gâsca cu varza rosie calita si galuste de cartofi (având în mijloc câte o pruna uscata). Hmmm! Delicios! :)
Alice Georgiana, Abbilbal, ANA MARIN, Anastasia, Alina, alicee, Andera, Androxa, Balantza, Ninu, by Cetăţeanu, Alm, Cleo, Colţu' cu muzică, Cristi, C.L.M, Dana Diaconu, Dani, Diverse, Doru, Daurel, Fly2sky, aefcfoto, Gabriela Savitsky, Gânguritu, Geanina, innerspacejournal, Ioan Usca, Ioana, Iulisa, Lolita, Alexandru, Minoki, Mirela Pete, Mircea Florescu, Melly, Max Peter, Napocel, Vera, Pandhora, Elena, eddy, emahategan,Sophie, RobertN, Rokssana, Roxana Iordache, Rappa_ru', Sara, Se-cret, Solidaster, SoriN, A Different Blog, Stropi de suflet, Tamy, Tu1074, Tetris, Tudor Enea, Vero, Victor, lecturirecenzate, Zina, cypy.
Senzational arata, imi ploua in gura dupa supa aia de dovleac :-)
RăspundețiȘtergereMie mi-ai facut pofta de galusti cu prune.
RăspundețiȘtergereIn sfarsit am reusit, de cateva ori m-am chinuit sa postez comentarii la tine, in postari trecute si , desi parea ca e in regula, nu imi apareau. Si eram suparata, ziceam ca ai pus cruce pt mine :)))). Probabil din cauza netului, bata-l vina.
RăspundețiȘtergereCe-mi faci tu mie,Carmen!
RăspundețiȘtergereEşti maestră în toate!Sigur voi încerca supa de dovleac.
Apropo, ai un mail de la mine.
Săptămână de vis să înceapă! :)
Am tot vazut reteta de supa cu dovleac, cred ca o s-o incerc si eu, arata bine :P
RăspundețiȘtergeredelicios! o seară frumoasă!
RăspundețiȘtergeresupa crema de dovleac am pregatit si eu duminica trecuta pentru prima data si am constatat ca e absolut delicioasa...merita cu adevarat incercata :)
RăspundețiȘtergeredar copanelul ala de gasca ma face sa ma topesc de pofta :))
Mirela are dreptate....esti maestra in toate :)
te pupic...o seara linistita iti doresc si o saptamana usoara :)
Arata delicios tare ! :) Nu am mai mancat carnita de gasca de acu 11 ani, de cand am fost invitata la cina de prietenul meu Nils Holgersson. :))
RăspundețiȘtergereIoana,
RăspundețiȘtergeredupa ce se pune supa în farfurie, se toarna câteva icaturi de ulei de dovleac si se presara seminte de dovleac si foite de migdal prajite separat în tigaie.
Trebuie neaparat sa o încerci, este absolut delicioasa! pupici
Cleo,
RăspundețiȘtergeregaluste cu prune... hmmm si mie mi-e dor! îmi propusesem sa fac pe câd a fost vremea prunelor, dar... am amânat, pana n-au mai fost prune.
Mda, astea sunt galuste de cartof bavareze Knödel - un fel de piure :)
Cleo,
RăspundețiȘtergerehmmm si eu care ma gândeam ca esi suparata pe mine...
Bine ca s-a remediat sistemul de comunicare :)
Te pup, o seara faina!
Mirela,
RăspundețiȘtergere:))) trebuie sa te dezamagesc! mâncarea de azi a preparat-o sotul meu. De altfel, eu gatesc foarte rar... La noi în casa, sotul meu se ocupa de bucatarie, pentru el este o destindere, îi face mare placere.
Am primit mailul ;)
Si tie o saptamâna faina! pupici
Federova,
RăspundețiȘtergereîncearca reteta cu multa încredere - supa este delicioasa!
Anastasia,
RăspundețiȘtergeresi tie o seara placuta si mâine, un start bun în noua saptamâna.
Pandhora,
RăspundețiȘtergerenoi toamna, mâncam foarte des supa de dovleac, iar friptura de gâsca sau rata este o specialitate a sfarsitului de octombrie si începutul de noiembrie. Pe data de 11 noiembrie este Sf. Martin si traditional, toata lumea manânca friptura de gâsca - apoi se lasa postul.
Sorry, trebuie sa-ti spun ca Helmut a preparat bunatatile, eu doar am facut fotografiile si am spalat oalele :))
Te pup. O seara minunata si un start bun în saptamâna ce urmeaza.
Ninu,
RăspundețiȘtergere:) faina poanta cu Holgersson ;)
Sa ai o seara agreabila!
PS: am comandat catalogul... astept sa soseasca, apoi ti-l trimit. Va mai dura ceva...
Culori de toamna si in farfuriile voastre.
RăspundețiȘtergereArata superb si felul 1 si felul 2.
Felicitari bucatarului!
Tot pulpe de pui am avut şi eu astăzi (făcute la cuptor), plus o ciorbă de perişoare. Iar la desert, doamna mea a făcut chec (la care, în loc să pună cacao că se terminase, a pus puţin ness; a ieşit nemaipomenit!).
RăspundețiȘtergereÎţi doresc o săptămână cât mai uşoară!
Angi,
RăspundețiȘtergereadevarat! nu doar culoarea toamnei ci si parfumul ei l-am avut în farfurii :)
Cu toate ca sotul meu este inginer proiectant, bucataritul este una din pasiunile lui. E tare mândru când fotografiez bucatele preparate de el :)
Max,
RăspundețiȘtergerehmmm...chec cu ness! o bunatate!
noi am renuntat la felul trei, pentru ca aseara am mâncat o cutie cu praline de ciocolata si... mâine la fitness trebuie sa transpir mult pentru nesabuinta asta! ;)
Multumesc mult! si tie o luni cât se poate de agreabila!
Supa crema de dovleac am avut duminica trecuta. Azi rata cu varza rosie galuste cu crutoane in mijloc si sos. Lecker!
RăspundețiȘtergereCeska draga mea!
RăspundețiȘtergerebine ai revenit! Doamne ce bucurie!
Din suflet, va doresc si tie si celor dragi ai tai, numai bine!
Carmen, multumim! Si eu sunt happy!
RăspundețiȘtergereah, ce bine arata totul! si ma gandesc c-a fost tare gustos! sa va fie de bine! pupici!
RăspundețiȘtergereOk, Carmen, multumesc mult :) !!! Nu-i nici o graba .
RăspundețiȘtergereAlina,
RăspundețiȘtergere:) multumim! delicioase toate bucatele. Pupici bavarezi pentru toti Motanii si Fârtatii :)
Vai ce bine arata!! :)
RăspundețiȘtergereSaptamana frumoasa!
hmm ce bun! nu stiu de unde si mi-a venit asa o pofta de dovleac! chiar azi mi-am luat dovleac sa-mi fac ceva de dulce! alor mei nu prea le place asa ca o sa mananc tot eu!:)))ciaoooo
RăspundețiȘtergereEine besondere geschmacksvolle Gastronomie-Auslese für die Feinschmecker.Mit Gängenbildern im Draufsicht! :)
RăspundețiȘtergereIch gratuliere dem Kochmeister und vergesse ich die Kochmeisterin natürlich nicht!Guten Appetit! :)
Excelent meniul :)!
RăspundețiȘtergereEu m-aș abține de la pulpa de gâscă!N-am niciun sentiment pentru așa ceva și deja foarte mulți au râs de mine pentru asta,dar mie nici că-mi pasă :lol: !În rest minunat,delicios și apetisant !
Ce de bunatati! Toate arata bestial! Felicitari sotului pentru talentul gastronomic!:)
RăspundețiȘtergere