luni, 7 februarie 2011

Fetelor, stiati...?

Primii ghiocei au rasarit, deci primavara nu poate sa mai fie departe... Înca vreo câteva saptamâni si a trecut si iarna aceasta.
Ne-am bucurat de zapada, am fost la schi, la sanius, am facut plimbari lungi sau am iesit doar la servici si cumparaturi; diferentele mari de temperatura, vântul, aerul rece de afara sau cel uscat din locuinta, au tensionat zilnic, putin câte putin, pielea fetei si a mâinilor. Pentru ca efectul de deshidratare sa nu devina vizibil, dându-ne un aspect de "ofilit", este momentul sa întreprindem ceva! Asadar, va propun sa "sacrificati" una din seri, pentru un pur-rasfat personal. Eu m-am hotarât pentru seara aceasta!

Am pus muzica preferata, am aprins câteva lumânari si am facut o baie relaxanta, în spuma de migdale si roinița.
Apoi, pentru ca parul meu sa recapete luciu si volum, am aplicat o masca din ulei de macadamia - cumparata din drogherie.
Tenul riguros curatat, l-am uns cu o masca hidratanta, care combina la pliculet, proportia ideala de aloe vera, castravete, urea si avocado.
Bineînteles ca exista o multime de retete pentru masti hidratante, pe care le putem prepara singure. Presupune investirea a ceva mai mult timp, dar ofera siguranta ca produsul este proaspat si fara conservanti.

Dupa o jumatate de ora, straluceam! Nu, nu din noua-frumusete... stim toate ca timpul trece ireversibil. Dar tratamentul aplicat mi-a redat un plus de echilibru, mi-a adus buna dispozitie si o starea excelenta de relaxare! Probati neaparat! :)
PING-doamnelor: Carmen, Alina, Mirela, Roxana, Elisa, Anamayana, Gabriela I, Gabriela N, Gabriela S, Vaca verde, Tetris, Sophie, Minodora, OanaClara, Mella, Vero, Florina, Ceska, Simona, Angi, Zâna, Mariana, Giulia, Iulia, Victoria, Ana Usca, Ema, Belle, Maria, Madi (Worldofsolitaire), VsR, Alessia, Vertange,13Angi, Acuarele.

26 de comentarii:

  1. hi hi hi,
    am facut si eu saptamana trecuta ceva interesant, am stat la coafor 4 ore. Era sa mor, da's vopsita, tunsoare nou-nouta, si-s tanara ca primavara ce sta sa vina :) Parca si vremea s-a incalzit mai mult. Asta ce spui tu, curata terapie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sophie,
    daca nu ne facem frumoase, nu vine primavara! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sophie,
    te pup! si sa ne arati si noua ce culoare ti-ai vopsit parul! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Carmen, ce frumoasa esti cu prosopul in cap. Sa stii ca dintotdeauna mi-a placut sa vad femeile cu prosopul in cap, proaspat iesite din baie. Baia ne relaxeaza si parem atat de frumoase... mai senine. Cred ca toate meritam un astfel de tratament. Bravo tie ca-ti mai amintesti din cand in cand sa te rasfeti. Trebuie sa o fac si eu zilele astea. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Angi,
    mersi-mersi ;) Neaparat sa o faci si tu! altfel nu vine primavara, doar am scris aici, un pic mai sus, cu Sophie! :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Splendid, multumim pentru sfat si pentru pozele foarte feminine. Si eu imi simt tenul cam abatut dupa atata ger si chiar pica bine postul tau.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tu esti o dragalasa in orice postura, in plus daca te mai si ingrijesti cu asemenea produse
    naturale o sa devii tot mai stralucitoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Azi ma duc si eu la coafor (pentru tuns) si la cosmetica :)) Cum ghioceii din parul meu nu prea anunta primavara, ma voi vopsi sambata, cu mama; asa facem mereu, ne vopsim impreuna asistate de Maria ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc frumos pentru Ping, Carmen! :)
    Eu vreau sa mai stea iarna putin...de fapt pornesc eu pe urmele ei tocmai in Norvegia zilele urmatoare, dar mi-am schimbat ieri tunsoarea si acum ca m-ai tras nitel de maneca, am sa merg pana la plafar sa iau niste argila pentru o masca.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce frumooos!!!! Eu am un ten asa de sensibiiil,nu stiu ce-ar fi mai potrivit pt el,nimic nu-i prieste. Si cand ma gandesc ca aerul primaverii il irita si mai tare....

    Pup prietena frumoasa si draga!!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  11. ...sa nu ne amagim...Apelez si eu la tot felul de masti ,ultima de argila cu galbenus de ou, miere si ulei de masline.Singurul efect a fost sperietura trasa de barbatul meu care nu a fost atentionat...hi, hi, hi.Fetelor, nu ma certati,sint asa de patita...amagirea mea era ca frumusetea vine din interior,dar cum anii trec nu prea vreau sa stiu cum arata interiorul...Lu

    RăspundețiȘtergere
  12. Anamayana,
    nimic nu ajuta mai bine, îti spun eu :)) si apoi vine primavara :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Steliana,
    tu esti foarte draguta! te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. Alina,
    ma bucur! lasa-te rasfatata si fa-te cea mai frumoasa... luni e Ziua îndragostitilor! te pup

    RăspundețiȘtergere
  15. VertAnge,
    si eu mai vreau un pic de iarna! peste doua zile si noi plecam la munte în cautarea zapezii :) un mini-schi-concediu. Abia astept!
    îti doresc sa ai parte de un sejur minunat în Norvegia! abia astept sa citesc noul vostru jurnal de concediu :)

    RăspundețiȘtergere
  16. L'Automne,
    trebuie sa gasesti reteta potrivita! cu siguranta vei reusi în scurt timp sa ai un ten sanatos si luminos! pupici

    RăspundețiȘtergere
  17. Lu,
    asa spun si eu! vremea trece, ca vrem sau nu... Dar daca esti multumita si relaxata, atunci îti lumineaza si fata si sufletul! Si daca zâmbesti sanatos, nimeni nu va mai baga în seama cele câteva riduri de pe aici, pe dincolo! :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  18. Carmen, eu cunosc secretul frumusetii...fericirea si galetile de complimente de la barbati...Hi, hi, hiAveti grija la munte!Pusi!Lu

    RăspundețiȘtergere
  19. Lu,
    în sfârsit te recunosc! dar nu înteleg ce te smiorcaiai asa în primul comentar?! ca nu duci tu lipsa nici de fericire si nici de... galetile stiu ca le stochezi în containere enorme :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa-ti fie de bine rasfatul!
    Vine,vine,Primavara!

    RăspundețiȘtergere
  21. Angi,
    care este "aportul" tau sa vina promavara? :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Bravo. Aşa ar trebui ca fiecare dintre noi să ne acordăm un pic de timp doar pentru propria persoană. Orice răsfăţ este binevenit. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Carmen,
    altfel nu vine primavara! :))

    RăspundețiȘtergere
  24. Suna bine. Eu nu am timp nici sa dorm :( Sa creasca asta mica mai mare si gasim timp impreuna :D

    RăspundețiȘtergere
  25. Simona,
    ei hai, nici chiar asa! si eu am crescut doua fete mari, fara pampers si fara breiuri... totul facut de mainile mele. Succes! :)

    RăspundețiȘtergere