duminică, 27 decembrie 2015

Prima zi de Craciun (1)

Tuturor, Craciun fericit, sanatate si La multi ani! ☺

Cu siguranta si pe la voi pe acasa, termometrele au luat-o razna - al meu arăta în curte (semiumbra), la ora 15, aproape 20°C! Craciunul alb a ramas un vis pentru anul viitor...
Anul acesta în dimineata de Craciun, soarele placut si cerul azuriu ne-au invitat la o plimbare.

Le-am aratat Silviei si lui Virgil vechiul drum roman, ce lega Augsburgul de Verona înca din anul 46 d.Ch. -- Via Claudia Augusta trece în apropierea casei noastre.
Apoi ne-am plimbat pe malul lacului Mandichosee, la barajul de pe Lech. Lebedele, ratele, lisitele si pescarusii savurau deasemenea ziua cu soare, plutind linistite pe oglinda apei.

În drum spre casa, am facut o scurta sedinta foto în fata cofetariei Müller - frumoasa cladire inspirata din stilul arhitectural Gaudi ☺ Bineînteles ca ne-am pus si câte o dorinta, la fântâna supravegheata de broscoiul fermecat. L-am si pupat, sa fim sigure ca ne va îndeplini dorintele ;)

PS: Multumesc pentru caldele urari StelianeiMihaelei, Ilenei, Vulpitei, Iulisei, Larisei, lui Aurel, Floarea, Angi si Coco, Alinei, Elenei, Alexei, Suzanei, Floarei, Elei, lui Rux si lui Costea

9 comentarii:

  1. Aspecte tot mai variate! Vremea intr-adevar a cam luat-o "pe miriste"! Tot cu soare si primavaratica a fost pana astazi. De maine se zice, se zvoneste cum ca s-ar schimba ceva, cate ceva "prin punctele esentiale!
    O saptamana grozava & Sarbatori de iarna cu bucurii!*-* La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi meteorologii "ameninta" în continuare cu soare si cer senin :)) Anul acesta nu este sansa vreunui fulg de zapada!
      La multi ani, draga mea, sanatate si numai bucurii! te pup *-*

      Ștergere
  2. Sărbători fericite! Prefer o zi însorită decât una mohorâtă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sincera sa fiu, as fi preferat zapada, dar asa... macar 30 cm :)) Însa, pentru ca nu ne este în putere sa schimbam ceva, acceptam totul asa cum vine si încercam sa ne bucuram de fiecare zi, cum se poate mai frumos :)
      Sarbatori fericite! La multi ani!

      Ștergere
  3. Amintirile vor si si mai puternice: "Iti mai aduci aminte de acel Craciun fara zapada?"
    Frumos colajul tau. Geometria cofetariei este foarte deoosebita. Sper ca si oferta a fost pe masura! Iar regele broscoi vad ca a prezidat sedintele foto. Nu s-a plictisit deloc! :)
    Petreceri frumoase in continuare, in aceste ultime zile ale anului!
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asa este ☺ Speram ca acest Craciun fara zapada sa ramâna totusi o exceptie!
      In Germania, în zilele de sarbatoare nu este deschis niciun magazin, nicio cofetarie... Dar nu am dus lpsa de prajituri - acasa am avut O TONA! :))
      Multumim mult pentru urari. Si tie clipe vesele pâna la sfârsit de an. La multi ani!

      Ștergere
  4. Ce zi frumoasa, ce plimbare reconfortanta, ce emotii placute...Iti amintesti dorinta lui Virgil la fantana? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) fie ca dorinta lui Virgil sa se împlineasca! Broscoiul este fermecat, în plus, ne v-a îndeplini dorintele cu prioritate, pentru ca l-am pupat (very sexy!) ☺
      A fost o dimineata placuta - am facut cativa pasi pe drumul roman - visul lui Virgil. În plus, acum cunosti si locul de unde culeg Sânziene ☺

      Ștergere
  5. Dar mult am mai lipsit de aici! :(
    Cu aceasta ocazie aflu ca iarna lui 2015 a avut temperaturi ridicate. Daca la noi a fost zapada in decembrie nu mai stiu, dar stiu sigur ca ce ne arati in poze este super! :)
    Pupici cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere