duminică, 13 decembrie 2015

A III-a Duminica de Advent


Tuturor, o duminica minunata, cu tihna si pace în suflet! ☺

13 comentarii:

  1. Kling, Glöckchen, Klingelingeling :)). Iit doresc o perioada de advent cat mai linistita si confortabila:).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact asa am început ziua de duminica :)) cu Kling, Glöckchen, klingelingeling, kling, Glöckchen, kling! :)) Silvia mi-a trimis de dimineata un email cu videoclipuri muzicale de Advent. Apoi bineinteles ca intreaga zi am ascultat placutele acorduri.
      Noapte buna, Florina draga!
      o saptamâna cât mai placuta! ^_^

      Ștergere
  2. Superba atmosfera caminului vostru.
    Decoratiunile imi plac si ele. :)
    Seara linistita sa va fie si saptamana una buna!
    Imbratisari si pupici cu drag, de la trio pentru duo. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o duminica tare placuta, ne-am relaxat si de luni reîncepem activitatile specifice Adventului :)) Pe lista au mai ramas de facut fursecurile si covrigeii, felicitarile le-am scris, lista de meniu am conceput-o, casa-i curata si decorata si înauntru si pe afara... Luni am invitat vecinii la noi, la vin fiert si o gustare, miercuri avem bilete la balet "Spargatorul de nuci" si într-o zi ne-am propus sa mergem la patinoar. Pe 21 ne vin musafirii si saptamâna va fi super-fantastica :)) Numaratoarea inversa a început ☺
      Un start bun în noua saptamâna va dorim! pupici si îmbratisari, de la duo pentru trio <3

      Ștergere
  3. Feerie!*-* Lumini peste tot si caldura sufleteasca ce emana! Sarbatori line si dalbe, inca, speram sa fie! Si start bland in noua saptamana... Cu drag!A>T

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu fiecare zi ne apropiem de marea sarbatoare a bucuriei si luminii. Mai sunt doar 11 zile pâna în Seara de Ajun când vom împodobi bradul... atosfera este magica! Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare crestina!
      Pace si bucurie în suflet sa porti, Alexa draga!*-*

      Ștergere
  4. Ce frumoase luminite! Cum e datina? In fiecare duminica se mai aprinde o noua lumanare? Vad ca sunt trei aprinse pe masa.
    Am reusit si eu sa-mi iau braduletul.De abia astept sa-l impodobesc!
    Noapte buna si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asa este. Coronita are 4 lumânari si fiecare simbolizeaza începutul unei noi saptamâni în perioada de Advent, se aprind succesiv în dimineata duminicilor.
      Eu am scris în fiecare an despre aceste traditii pe blog, de aceea anul acesta nu am mai facut-o ☺ Dar daca doresti mai multe informatii, m-as bucura sa citesti articolele mele din 2010 - Advent , A doua Duminica de Advent sau cele din 2012 Obiceiuri de Advent.
      Noapte buna! Gânduri bune si un strat excelent în noua saptamâna iti doresc!

      Ștergere
  5. Multumim, la fel si voua! Si noi fredonam colinde, de-ale noastre, dar si "de-ale voastre" :) Sa pastrezi fursecuri!!! Si noi vrem la patinoar!!! Iar lista cu dorinte e nesfarsita :)
    O saptamana minunata, cu pace si dragoste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mergem cu drag ☺ arena patinoarului este la doi pasi de casa noastra. Excelent ar fi fost sa mergem pe lac, dar anu asta este soare si cald, ca niciodata!
      Pupici :_* AMR 6,5 ☺☺☺

      Ștergere
  6. Am si eu o coronita de Advent, dar am uitat de ea si abia zilele trecute am scos-o :) Dar este frumoasa si imi place si cu intarziere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai uitat de coronita?! parfumul de brad ne umple casa si lumânarile ne îndulcesc atmosfera serilor, coronita este o decoratiune excelenta pâna la Craciun.

      Ștergere
  7. iti da o stare de pace interioara coronitele acestea!
    eu pun pe calorifer picaturi de ulei de brad sa miroasa si mai tare in casa!
    te pup!!

    RăspundețiȘtergere