luni, 21 decembrie 2015

Incredibil, dar adevarat!

Ieri seara a avut loc a 64-a Gala "Miss Universe 2015", concurs gazduit de "Planet Hollywood Resort & Casino" din Las Vegas, Nevada - SUA.
Steve Harvey, moderatorul show-ului (transmis în direct de televiziunile multor tari) - este vinovat pentru producerea unei situatii de-a dreptul penibile!

Dupa ce a anuntat-o pe Ariadna Gutiérrez din Colombia câstigatoare a titlului "Miss Universe 2015", dupa ce a lasat-o sa savureze aplauzele si blizul camarelor foto... si-a cerut scuze si a spus ca de fapt câstigatoarea titlului "Miss Univers 2015" este Pia Wurtzbach Alonzo din  Filipine!!!!! Ca urmare, domnisoara Dieppa Paulina Vega - "Miss Universe 2014" a avut sarcina jenanta de a lua coroana de la Miss Columbia si a o aseaza pe capul Miss Filipine, sub privirile stupefiate ale participantelor la concurs, ale spectatorilor si telespectatorilor! O vai, o vai!... înregistrarea cu penibila eroare face acum înconjurul lumii!...

4 comentarii:

  1. Cred ca este una din cele mai medializate greseli.Nu vreu sa ma gandesc la sentimentul ce-a cuprins-o pe columbiana.O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. ...personal cred că Ariadna Gutierrez e mai frumoasă !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. M-a socat si chiar enervat faptul ca prezentatorul si-a prezentat scuzele fata de public, insa nu si fata de fetele in cauza, aleasa si cea de pe locul doi. A plecat fara sa le priveasca in ochi. Brr...

    RăspundețiȘtergere
  4. Urmand linkul din postare, am aflat ca nefericitul prezentator are o avere (net worth) de 100 mil. $.
    Ar fi normal ca domnisoara din Columbia sa fie recompensata cu o suma consistenta din banii prezentatorului...
    Sa ai bucurii !

    RăspundețiȘtergere