joi, 3 octombrie 2013

Sa vorbim despre imagini ;)

Din ce pozitie l-ai privi, Turnul Eiffel este impresionant, impunator, special, interesant, deosebit... Fiecare fotografie îl arata altfel, parca tot mai frumos!
L-am vizitat atât ziua cât si seara, experientele sunt unice iar panorama pe care o ofera este absolut minunata! Câte nu se pot scrie despre Turnul Eiffel?! Acum doi ani am scris un articol în care prezentam informatia despre inginerul român Gheorghe Panculescu si colaborarea acestuia cu inginerul Gustav Eiffel - celor interesati, le recomand "Turnul Eiffel"/15.10.2011
O stampila "made in Resita - România" înca tot nu am vazut... dar poate are între timp cineva? Tare m-as bucura!
Singura stampila pe care eu am putut-o fotografia este aceasta:

Ping-back participantilor la MfC40/2013: Mala, Diana, KARMAPOLICE, Daurel,Ana Marin, Andra, roxana, Blind Love (Elly), M.C., Irina, ina, Pauza de ceai , Silving, Kadia, Dan, ratzone, Steliana, DANI, Cupcake, Sorin, Iulisa, Ctinh, Liviu Bimbea, Cipbtro Primul, Poteci de dor, albert.florentin, Ana, CălinH, Bialog, *ELENA*, OFZ, Adriana, Adriana, Mihaela Dămăceanu, Anastasia, De vorba cu Mine, geanina, d'OroTea, Jurnal de Sotie, Larisa, Nima, Floarea, Lumea lui Alexandru, Rux (copilarim), Leovi, Cristi , Tudor Enea, Tu1074

11 comentarii:

  1. Carmen, Vasile Dumitru spunea in postarea de ieri, ca el a publicat o fotografie cu niste miri si cand a intrat la mine pe blog a gasit o poza cu Mini Marilyn. Amandoi am postat la Miercurea fara Cuvinte poze cu aceeasi persoana, la mine fiind cu 20 de ani mai tanara. Si asta fara sa ne intelegem in vreun fel. Asa se intampla la WW, nu-i asa, poze fara cuvinte.
    Si apropo de turn, este intradevar impunator, marca a Parisului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aha! :)) într-adevar o coincidenta simpatica! Dar vezi, asta este o problema la majoritatea bloggerilor, ca iau fotografii din internet fara sa mentioneze sursa... Eu am crezut ca fotografiile pe care le-ati prezentat sunt facute de voi sau cunostinte de ale voastre care v-au permis publicarea.
      O zi minunata iti doresc, Tina draga!

      Ștergere
  2. Cica exista pe undeva pe turn si stamplila cu Resita Romania...:). Oricum ar fi Eiffelul ramane simbol....:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tocmai despre asta este vorba in articolul pe care l-am recomandat.
      O saptamâna faina în continuare! ;)

      Ștergere
  3. Da,Carmen,sa vorbim despre imagini!Tu cu Parisul,Turnul Eiffel simnol al lumii,nu numai al Frantei,iar eu cu orasul sau un sat din imprejurimi.Totusi sunt mandra si de astea,altele nu au nimic.Daca vreau sa fiu fericita ,trebuie sa stiu sa ma bucur si de lucruri marunte,nu? Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Floarea draga, asa este normal, sa stim sa ne bucuram de fiecare moment, sa luam totdeauna partea buna a clipelor. Nu conteaza ca e Paris sau o floare la marginea unei linii ferate dezamorsate! principalul este sa stim sa privim cu ochi buni tot ce ne înconjoara!
      Titlul este gândit asa, mai mult pentru cei care nu s-au putut abtine sa nu scrie cate ceva la "Miercurea fara cuvinte". Iata ce frumos se poate - daca vrem sa ne respectam, sa scriem un al articol care sa contina toate informatiile referitoare la pozele pe care le-am inscris la aceasta rubrica de miercuri. Chiar si miercuri se poate scrie acea postare, important este doar ca fotografiile incluse în rubrica MfC sa fie necomentate.
      O zi minunata, draga mea! :)

      Ștergere
  4. Frumoase şi aceste imagini, cu detalii ale acestui măreţ turn. Şi fără "stampile", numai faptul că ştim că este acolo şi oţel de la Reşiţa, ne face un pic mai mândri.
    O zi cât mai frumoasă şi.... poate mai însorită! Ne-am săturat repede de ploi! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este Alex draga, doar ca privind aceasta constructie cunoscuta de oricine pe Planeta asta, e pacat ca românilor nu le este recunoscuta contributia! despre implicarea inginerului Panculescu se stie asa, doar ca o legenda... transmisa doar între români!
      O saptamâna placuta iti doresc!
      PS: La noi e soare :) de trei saptamâni avem doar soare, dar temperaturi de 6 grade noptile, cu roua si ceata dimineata.

      Ștergere
  5. Da! Am citit articolul recomandat si acele info le aveam pe undeva!
    Interesant acest Turn! Foarte interesant. Sa mai zica cineva ca romanii nu au la activ si fapte pozitive :) Eh! E destul de trist ca cele mai multe sunt la timpul trecut - dar poate ne revenim! :)
    Zile fericite iti doresc! Si mai calduroase - pe cat se poate. Aici e frig in continuare... Frig-frig! Zicea mama ca trompeta ingerilor n-ar fi rezistat. :) Mi-a explicat cum arata si ca sunt parfumate... si cred ca le-am vazut la tine pe blog candva, daca nu ma inseala memoria. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. oricat de mult l-as privi nu ma satur sa-l admir. E unul din locurile mele preferate si m-as bucura sa simt din nou emotia care ma cuprinde de fiecare data cand vizitez Parisul :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca Tour Eiffel e un poem scris in otel... O dantelarie superba. Sper ca pe undeva exista si ceva care sa aminteasca de legatura sa cu Resita.
    Ai dreptate, Carmen draga. Miercurea ar trebui sa fie tacuta...asa cum e conventia. :)

    RăspundețiȘtergere