vineri, 1 februarie 2019

Voi lupta - Provocare muzicala


Melodia "I'll Fight" în superba interpretare a lui Jennifer Hudson (text Diane Warren) face parte din coloana sonora a filmului RBG (2018), film nominalizat pentru Oscar (2019) în doua categorii: Cel mai bun documentar si Cea mai bună melodie originală. Melodia concureaza alaturi de "When a Cowboy Trades His Spurs for Wings" (din filmul The Ballad of Buster Scruggs), "All the Stars" (din filmul Black Panther), "The Place Where Lost Things Go" (din filmul Mary Poppins Returns) si "Shallow" (din filmul A Star Is Born). Abia pe data de 24 februarie vom afla câstigatorii râvnitului Oscar.
Ce se poate spune despre frumoasa si talentata Jennifer Hudson? Ca are în curând 50 de ani si ca arata ca un fotomodel de 30? Ca pe lânga premiile câstigate cu rolul în Dreamgirls (2006) a obtinut atât un Golden Globe Awards cât si un Oscar? Ca albumul R&B Jennifer Hudson (2008) a dobândit un Grammy Awards? Ca filmele în care a jucat si albumele pe care le-a lansat au fost foarte des nominalizate pentru cele mai importante premii în domeniu? Ca în anul 2017, a mai câstigat un Grammy cu albumul "The color purple" si ca anul acesta, numele ei se afla din nou pe lista nominalizarilor la Oscar? De-a lungul anilor, Jennifer Hudson a dovedit ca este o artista desavârsita! O luptatoare si o învingatoare!
ca în fiecare vineri  Friendship Friday  Create With Joy  Un weekend minunat tuturor!

8 comentarii:

  1. wow, Florina! Multumesc pentru videoclipul muzical la Everybody Knows! Cat de frumosi sunt Penélope Cruz si Javier Bardem <3 O pereche minunata! Stiai ca s-au cunoscut pe platourile de filmare în filmul Jamón, Jamón (1992)? De atunci au jucat în multe filme împreuna. Multumesc pentru melodia cu Nella.
    Multumesc si pentru videoclipul PAOLO CONTE - It's wonderful! Imaginile sunt din filmul Frieda - cu Salma Hayek! Doamne ce film superb! Cred ca Selma a jucat aici rolul vietii! O capodopera cinematografica!
    Un weelkend minunat sa ai, Florina draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jennifer Hudson are o voce foarte frumoasa, calda, ma duce cu gandul la Beyonce, melodia "Halo".
      Vai, nu am stiut!! Atunci trebuie sa vad si filmul Jamón, Jamón! I-am tot vazut impreuna in filme, dar nu stiam ca se cunosc de atunci... wow... aproape o viata. Cred ca ii si leaga o prietenie foarte frumoasa. Filmul Frida, da este o capodopera cinematogrfica! Salma Hayek si a intrat foarte bine in rol. Ea a fost fix ce trebuie. Chiar postase cineva de pe instagram, cateva imagini si videouri de la o expozitie de la Galeria Nationala a Ungariei dedicata Fridei Kahlo. In videouri apre ea cu Diego in momente tandre(mai mult ea era cel care il diviniza), insa n am reusit sa imi dau seama despre ce documentar e vorba... Frida este printre artistii mei preferati! <3 Dar cine nu o adora?? M am cam abatut de la subiect :D. Trebuie sa vezi asta: https://www.harpersbazaar.com/uk/fashion/fashion-news/a22016820/dior-exhibition-v-and-a-designer-of-dreams/?fbclid=IwAR3qdb86u77eS4cCgJ94bRcFb_V84M0pR9wpWH_nrJiRQOeKUtTFyAUEsxc
      Carmen, multumesc pt tot! <3 Weekend cat mai frumos iti doresc!

      Ștergere
    2. multumesc Florina draga pentru Christian Dior: Designer of Dreams <3

      în legatura cu Penélope Cruz si Javier Bardem, cred ca stii ca cei doi sunt casatoriti si au doi copii: o fata de 6 ani si un baiat de 8 ani.
      te pup. Noapte buna!

      Ștergere
    3. Ah, nu stiam! :D :D :D. Nu stiu de ce credeam ca e casatorita cu altcineva :D.
      Noapte buna!
      O saptamana cat mai frumoasa, Carmen!

      Ștergere
  2. Multumesc pentru informatiile prezentate si clipul talentatei artiste care are toata determinarea sa lupte!
    Iti doresc o saptamana cu sanatate, spor, bucurii!
    Te imbratisez, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o Gina draga, ce melodie superba ai ales tu pentru saptamâna aceasta!
      I Finally Found Someone - Barbra Streisand & Bryan Adams ... plutim pe aripile romantei! ce voci armonioase! vocea usor ragusita a lui Bryan si vocea clara si calda a Barbarei si textul acesta romantic... ce artisti superbi! Multumesc Gina draga! Noapte buna! pupici

      Ștergere