vineri, 22 februarie 2019

Hai sa ne pupam si sa ne luam la revedere - Provocare muzicala

Melodia "Kiss and Say Goodbye" lansata de grupul R&B "The Manhattans" în anul 1976, reprezinta cel mai mare succes international al grupului. Balada soul a ocupat pentru multe saptamâni în sir locul unu în cele mai renumite topuri europene si americane.
Grupul s-a înfiintat în anul 1962 si nu a fost dizolvat pâna în prezent.
De-a lungul zecilor de ani, au reusit recordul de a avea 45 de melodii în topul Billboard R&B, dintre care 12 titluri s-au clasificat în Top 10 R&B US si 16 titluri în Billboard Hot 100.
Primul disc de aur l-au obtinut în 1973 cu "There's No me Without You".
Initial, grupul a fost format din: Richard "Ricky" Taylor, Gerald Alston, Walt "Kenny" Kelly, Ed "Sonny" Bivins, Winfred "Blue" Lovett. Dupa ce Ricky Taylor a decedat în 1987 (la doar 47 de ani), grupul a continuat ca si cvartet. Sonny Bivins si Blue Lovett, au decedat în decembrie 2014 (la câteva zile diferenta), ambii la vârsta de 78 de ani si grupul s-a reformat prin atragerea cântaretilor Gerald Alston, Troy May si David Tyson, apoi s-au despartit si s-au reformat... Dupa ce în februarie 2015 a decedat si Kenny Kelly  - ultimul membru inițial al grupului, au existat doua grupuri ce revendicau acelasi nume Manhatten.
La data de 31 iulie 2018, a fost încheiată o hotărâre judecătorească supremă cu privire la un acord de soluționare între familia Bivins, Gerald Alston, Charles Hardy, Harsey Hemphill, Alvin Pazant și Manhattan Entertainment Inc. Toate partile sunt obligate să folosească un identifer atunci când promovează, publicizează și înregistrează numele Manhatten si anume: Manhattan (de Sonny Bivins) și Manhattans feat Gerald Alston.
ca în fiecare vineri  Friendship Friday  Create With Joy 

11 comentarii:

  1. :) multumim pt recomandare! Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Florina draga,
    în anul în care m-am mutat în Germania, postul de televiziune local Sibiu îsi încheia programul cu o jumatate de ora de videoclipuru cu Sade... o iubeam, eram fascinata de frumusetea si talentul ei <3 La fel de mult ma impresioneaza si astazi. Tare mi-as fi dorit sa am caseta aceea video... Asa încheiam eu fiecare zi... paradis! (pe vremea aceea eram mamica tânara, fetitele abia înceusera scoala, zilele mi-erau extrem de aglomerate, reuseam orice imi propuneam, si în ciuda greutatilor, eram fericita... Sade îmi aminteste acele vremuri <3) Multumesc pentru minunata propunere muzicala <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen, si mie imi place mult Sade! Ma bucur ca am postat aceasta melodie si mai mult ma bucur ca iti trezesti asa amintiri frumoase! <3 Te admir foarte mult sa stii! <3 De melodiea "Zorilor" am aflat recent. Da, de exceptie interpretarea Mariei Dragomiroiu!
      Leo, vad ca se recupereaza din ce in ce mai bine, dar ar fi imposibil. Cu asa multa dragoste in jur, orice fiinta si-ar reveni <3.
      PS. Mie mi-a placut filmul "Roma". Este singurul vazut din lista postata de tine. Sunt acolo cateva secvente memorabile. Mi-a placut cum a descris cineva personajul Cleo(servitoarea) din film: " Si ea(Cleo), personaj din lumea celor invizibili."
      Te pup! O saptamana cat mai buna, Carmen!
      Florina Cismaru

      Ștergere
    2. multumesc mult Florina, esti o draguta! pupici <3

      Ștergere
  3. Florina draga,
    a doua propunere muzicala "Maria Dragomiroiu - Zorilor" este... bucata din Fonoteca de Aur! superba interpretare!
    Un weekend minunat sa ai, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelenta melodie! O stiu bine, dar cred ca nu am stiut vreodata cine o canta. :) E una dintre melodiile care apasa butonul de pornire pentru caseta cu vechi si frumoase amintiri. Multumesc, Carmen draga. :)
    Te imbratisez cu drag! Ganduri bune, imbratisari si pupici de la quattro pentru trio fantastic! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumi pentru gandurile bune, Diana draga.
      Astazi am avut din nou control, i-a scos firele de la cele 3operatii... dragul de el, cat de curajos a suportat totul. Acum mai are doar fixatorul, inca 4 saptamani jumatate. Apoi, acesta va fi indepartat sub anestezie.
      Sper sa reusim sa trecem la fel de bine si peste luna martie <3 si sa putem zburda din nou, incepand din aprilie. Urmatoarele saptamani sunt foarte importante.
      Pupici si îmbratisari, de la trio pentru quattro <3
      PS: ce crezi? asigurarea pe care o avem a preluat toate costurile legate de accident si astazi ne-a virat cei 3560 Europe cont! Uf, ce usurare! <3 Barmenia este societatea de asigurari! Huraaaa!

      Ștergere
  5. Dupa denumire nu as fi identificat grupul, dar ascultand vocea interpretului, mi se deruleaza mental perioada din anii adolescentei, cand cu siguranta erau mediatizati si la radio...
    Un remember placut, multumesc! Soare in suflet si zile cu bucurii si optimism!
    Pupici, draga Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga Gina, minunata propunerea ta <3 Michael Buble si Blake Shelton - Home ... o balada superba!
      o saptamana placuta sa ai, draga mea xoxo Pupici si îmbratisari

      Ștergere
  6. In sfarsit am intrat si eu de pe laptop <3.
    Ce piesa calda si draguta!!! <3
    Sa avem un Martie minunat cu multa sanatate!!:D
    Mie imi vin doi matisori in vizita asa ca am un motiv in plus sa... imi fac aparitia mai rar (dar!! voi trece sa vizitez :D).
    Pupici cu drag de la mine si Kouki pentru voi!!

    RăspundețiȘtergere