joi, 13 decembrie 2012

12.12.12

Astazi - poate pentru ca a fost o data speciala, 12.12.2012, am avut parte de o temperatura de -12 grade Celsius... Mi-e groaza sa cred ca vremea s-ar putea baza pe o astfel de logica si ca miercurea viitoare, pe 19 decembrie, vom avea -19°C :)) Posibil ar fi orice, asa cum posibil ar fi ca de Craciun sa nu mai avem pic de zapada!
Lasând la o parte speculatiile de acest gen, ofer cu drag câte un PING-BACK participantilor la Miercurea fara cuvinte - saptamâna 50/2012: Cammely, Diana, Acuarele, De Turda, Florina,Colectionara, Xaara, Dan, AndreeaG, EMME, RobertN, An, Alina, Kadia, C.L.M., 13angi, Tudor, Just Words, Silving, Ina, KARMAPOLICE, STELIANA, Cerasela, Cristi, Ema Hategan, Alice in WonderNet, Iulia Radu, Spicy Hobby, DANI, Fata Nesabuit, Lolita, CipBtRO, Blind Love, ELENA, Spunsieu, Vania, dordefemeie, Angela, Zina, vasile dumitru, Melly  Ninu Ninulescu  IULISA, SoriN, Miha.ela, anastasia, fosile, cafeauata,  Slowaholic, pandhoraa, Alexandru, Muc Roz, Copilul in oras, Tiberiu, Minnie, Andreea B  MIRELA, Tu1074, Larisa, Stefania. Ma bucur ca am mai petrecut o zi frumoasa împreuna si va multumesc pentru participare! Sa aveti zile minunate în continuare si sa ne revedem sanatosi, saptamâna viitoare la penultima editie a Miercurii fara cuvinte 2012! :) Noapte buna!

14 comentarii:

  1. Vai ce frig a fost la voi! La mine a nins toata dimineata dar dupa amiazaa iesit soarele si s=au facut 6 grade, asa ca mai e zapada foarte putina, maine anunta un pic de ger dar de vineri ploaie si 9 grade!
    Sper ca se va încalzi un pic si la voi!
    Te pup draga mea, noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) cel puţin interesant! :)
      Se răceşte şi la noi, au anunţat -20 de grade, apoi se mai încălzeşte şi plouă...
      Capriciile vremii! Noapte bună!

      Ștergere
  2. la mine a fost o zi atat de frumoasa! :)
    zi faina sa ai! pop!

    RăspundețiȘtergere
  3. dupa cum e imbracat mos... Rudolph, nu pare asa frig! :)
    buna dimineata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimineata! Ieri am postat, dar abia seara mi-am adus aminte sa ma si inscriu:)
    A trecut si 12.12.2012, la anul o sa mai adauge o luna in plus ca sa avem si 13.13.2013?

    RăspundețiȘtergere
  5. O zi cât mai plãcutã îti doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  6. La noi este zi de primavara, desi se mai vad cateva pete de zapada din loc in loc.
    Este foarte simpatic renul tau. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu am fost atenta la ora 12, desi a fost 12.12.2012. La anul vom avea 11.12.'13 :D asa ca tot nu scapam de obsesia numerelor. Si aici este zapada si frig, a batut un vant strasnic, care a doborat stalpii cu cablurile tv si internet. Si pt ca degeaba sunam la echipa de interventie, bunicul meu si vecinul se chinuie singuri sa remedieze situatia. Noroc ca nu s-au rupt cablurile si netul, tv-ul si telefonul merg bine.
    Sper sa nu fie -19 grade la voi acolo si sa vina vreme blanda, dar totusi cu zapada de Craciun, nu? :P
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. La noi a fost prima zi adevărată de iarnă, cu ger şi zăpadă. Se simte mult mai bine apropierea Sărbătorilor sfinte, cu aşa un peisaj frumos. Să sperăm că îl vom avea în continuare.
    O zi frumoasă, dragă Carmen! Şi o iarnă plină de bucurii! :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. s-a asezat serios de tot si la noi iarna...
    nu stiu cat a fost temperatura sub minus dar stiu ca in oras se circula deloc usor...
    te pupacesc draga mea draga,o zi in care gradele sa fie cu plus iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Dar sufletul tau e atat de cald, incat frigul de-afara n-o sa razbeasca!
    Pentru noi 12.12.12 a fost o zi fericita - Maria a luat vacanta! In seara asta o asteptam acasa! Va pupam!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nici ger, nici viscol nu sunt bune. Asta pentru ca la mine a fost viscol urmat de putin ger, mai putin ger insa ca la voi.
    Eu sper sa plece cat mai repede iarna. :)
    Multumiri pentru urari. La fel, Carmen draga!

    RăspundețiȘtergere
  12. Dar unde esti tu in Germania de e asa de frig ? Nici in Norvegia nu e asa de frig ca acolo !

    In alta ordine de idei, pt sustinere de moral, pot sa povestesc si aici ca am citit ca niste elefanti de cetatenie poloneza aflati in turneu cu circul in Siberia au scapat de la degerare si hipotermie cand li s-a stricat mijlocul de transport in drum prin a consuma vodca diluata cu apa calda oferita de taranii siberieni cu experienta in acest fel de cazuri din acele locuri. Medicii au opinat ca apa calda i-a salvat, nu vodca, pt ca alcoolul, desi poate crea o stare imediata de incalzire, dupa aia cauzeaza de fapt scaderea temperaturii corpului, insa taranii siberieni care au salvat elefantii au zis ca si vodca a fost esentiala pt ca ei o intrebuinteaza in mod traditional din mosi stramosi cu mare succes la oameni in astfel de cazuri + cu ajutorul vodcii elefantii au capatat si dorinta de viata si bucurie, ca au inceput sa cante si sa danseze, nu mai stateau asa deprimati + vodca le-a imbunatatit circulatia periferica si le-a scapat trompa si urechile de la degeraturi !

    RăspundețiȘtergere