joi, 27 decembrie 2012

MfC la sfârsit de an


Întregul an 2012 - timp de 52 de miercuri, ne-am dat întâlnire aici, încercând prin fotografii sa transmitem un gând, o amintire, o senzatie deosebita, o bucurie. Am devenit cu fiecare editie prieteni tot mai buni, ba chiar am sentimentul ca suntem o mica familie :) Acum, în prag de An Nou, doresc sa va multumesc pentru participare si sa va transmit numai ganduri bune, sa aveti parte de sanatate si fericire, sa fiti coplesiti de sentimente nobile si sincere si sa aveti parte de multa, multa iubire! Tuturor participantilor la "Miercurea fara cuvinte" din anul 2012, un calduros LA MULTI ANI!
Participantilor la Miercurea fara cuvinte - editia 52/2012, le multumesc suplimentar cu câte un ping: Floarea, Leovi, Dan, Daurel, DordeFemeie, SpuseiEu, FataNesabuita, Alina, Cris-Mary, SmilingMiss, Ninu Ninulescu, Karmapolice,Vasile Dumitru, Alice in WonderNet, OanaClara, Fly2sky, Vero, Aurora, Vasile, OFZ, Maria, XaaraNovack, KarmaPolice, Liviu Bimbea, Ana, anastasia, dordefemeie, Steliana, Anastasia, Blind Love, MucRoz, Melly, Just Words, Rolling Ideas, Tiberiu, CipBtRO, Cristi Milla, addicted, nicolas, Alexandru, Margina, Filumenie, Turda, Zamphotograph, Slowaholic, AEFC, Colectionara, CAMARAS DE LUMINI, IULISA, SoriN, Kadia, geanina, Leovi, pandhoraa, nima, Copilul in oras, TUDOR, MIRELA, David, Silvius210.
Sa ne reîntâlnim sanatosi si voiosi în anul 2013! Va îmbratisez :)

15 comentarii:

  1. Desi cu intarziere iti doresc ca Mosul sa iti fi adus
    un brad frumos cu cadouri si fericire in ochii celor dragi...

    Craciun fericit !!!

    Frohe Weihnachten !!

    Alles Gutes zum Weihnachtsfest!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult, Catrim. Eu am trecut de multe ori pe la tine si m-am gandit ca datorita interventiei stomatologice ti-ai redus activitatea blogeristica.
      La multi ani, sanatate si numai bucurii!

      Ștergere
    2. Au intervenit mai multe, dar imi pare rau ca nu am participat la MFC..As fi avut cu ce dar nu am reusit , s-au adunat mai multe chestii....Ramane pe anul care vine...


      Ștergere
  2. Sa ne vedem de cel putin 52 de ori anul viitor la MFC!!
    La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-as bucura; 52 suna asa de mult acum cand începutul anului bate la usa, dar... trece repede, nici nu ne dam seama! :)
      La multi ani!

      Ștergere
  3. Sunt tare incantata si bucuroasa ca nu ma uiti niciodata!
    Te imbratisez cu cea mai sincera si calda prietenie!

    RăspundețiȘtergere
  4. 52 de editii...nici nu stiu daca sunt multe dar cu siguranta au fost interesante mai ales ca,dincolo de imagini,in "joc" au intrat bloggeri noi si asta este cu adevarat cel mai fain lucru...
    multumim Carmen pentru ca in fiecare zi de miercuri ne tii atentia treaza si ne faci sa cautam si sa gasim ceva ce merita artat :)
    te pupacesc!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mfc e motivul pentru care desi nu mai lucrez, tot stiu care sunt zilele saptamanii si nu traiesc cu impresia unui weekend prelungit :)) apoi pozele si bloggeri de care m-am atasat mult. Asa ca, datorez destul de mult tie si fiecarei Miercuri fara cuvinte la care particip.
    Sa ne vedem cu bine in noul an. Va imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos bilant, la sfarsit de an. 52 de intalniri, una mai frumoasa decat cealalta! Si fiecare ne-a adus bucurie in suflet si un noian de lucruri frumoase si interesante, pe care ni le-am impartasit, unii - altora. Este meritul tau deosebit, draga Carmen, ca ai avut aceasta idee frumoasa si, mai ales, ca ne-ai fost tuturor o gazda primitoare si prietenoasa. Cu timp sau fara timp, "Miercurea fara cuvinte" a fost mereu punctuala, asteptand vizitatorii.
    Multumim frumos, pentru tot! Si te rugam sa ne fii gazda buna si-n anul care vine, caci abia asteptam sa reluam faimoasele intalniri de miercuri!
    La multi ani fericiti, cu sanatate si tot ce e mai bun! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa ne vedem cu totii saptamanal si anul urmator, Carmen draga!
    Eu, corespunzator traiectoriei mele in blogosfera, am ajuns mai tarziu la WW. Prin luna martie...dar de atunci n-am ratat absolut nicio editie. Mi-a facut o placere deosebita sa particip. Si a fost frumos pentru ca am avut ocazia sa cunosc o multime de persoane minunate prin intermediul WW. :)
    La multi ani, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  8. O tigare si un pahar de vin ii lipseste mosului tau, pentru a fi in pas cu moda cluburilor. :))
    La "Miercurea fara cuvinte" sunteti ca intr-o mare familie. Ai reusit sa aduni atat de multi oameni frumosi in jurul tau...

    RăspundețiȘtergere