sâmbătă, 25 februarie 2012

Parfumul povestilor parfumate

Am îndragit din prima clipa ideea Povestilor Parfumate, lansata de Mirela la data de 27 februarie 2011. Ca dovada, din cele patruzeci și trei provocari, am raspuns prezent de treizeci și șapte de ori, cele sase absente fiind motivate prin concedii - petrecute departe de computer.
Temele variate si deosebit de interesante propuse în decursul acestui an, ne-au eliberat imaginatia şi ne-au trezit simţurile. Saptamâna de saptamâna, am descoperit noi si noi parfumuri, împreuna cu grupul ce s-a format alaturi de Mirela - sufletista initiatoare a întâlnirilor parfumate. S-a scris despre parfumul florilor, despre aromele vacantelor, despre miresmele muntilor, vânturilor sau ploilor, despre mirosul apetisant al ciocolatei, cafelei, ceaiului si al fructelor, s-a scris despre stele, luna, tablouri, scrisori si poeme, despre inima, sinceritate si copilarie... Cu fiecare tema am descoperit ca sunt înca atâtea frumuseti în jurul nostru, atâta armonie şi magie olfactiva.
Noi - bloggeri simpli, cu pregatiri profesionale atât de departe de cea de parfumier, fara pretentii artistice, dar cu bun simț, frumusețe si noblețe sufleteasca, am încropit Clubul Povestilor Parfumate si, cu fiecare saptamâna am descoperit în noi arta de a comunica.
Au existat bloggeri care au venit, bloggeri care au plecat si blogeri care au ramas, atrasi de parfumul suav al nucleului format. Din delicatetea sufletelor întrezarite printre cuvinte, fotografii sau melodii s-a creat ca de la sine, un nou parfum - al prieteniei.
O prietenie bazata pe sentiment de simpatie, de stimă, de respect, o prietenie durabilă, bazată pe aspirații si interese comune.
La ceas aniversar, nu pot sa închei postarea, fara sa nu pomenesc macar un parfum ton în ton cu tema de astazi: Friends - lansat de brandul Moschino, Eau de Toilette for Men, un tribut adus prieteniei. Prospetimea Mediteranei, arome de mandarine verzi si portocale, flori de muscata, bergamota de Calibria, o priza de vanilie, lemn de cedru si mosc, ambalate si oferite într-un flacon simplu dar special, în culorile Italiei. O aroma proaspata si echilibrata ce sugereaza emotii profunde si sincere de prietenie.
Puzzle Friends Perfume -lansat de brandul Coty, Eau De Toilette for Women, impresioneaza în primul rând prim forma simpatica a flaconului, terminata cu un atomizor sub forma unei piese de puzzle. O aroma proaspata si distincta, o nota florala cu usoara atingere de citrice, un amestec de flori de câmp si fructe proaspete. O apa de toaleta ce încânta orice femeie tânara, completându-i perfect atitudinea vesela si sportiva.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Salut initiatoarea Clubului Povestii Parfumate - Mirela si membrii acestuia: Aurora, Carmen DJ, Daurel, Doru, Florentina, Gabi, Gabriela Elena, Lili3D, Lolita, Karma police, Max Peter, Roxana si Sara.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Au scris pe aceasta tema : Mirela, Gabi, Doru, Daurel, Florentina, Aurora, Sara, Pandhora, CarmenDJ, Vanessa, Lollita, Rokssana,
Link-ping

45 de comentarii:

  1. Carmen, ca membra a Clubului Povestea parfumata, care e un club al prieteniei in primul rand, si prietena a mea personala, vreau sa te felicit si sa iti dau un premiu deocamdata simbolic, pentru calitatile pe care el ai. La mine pe blog, la postarea de azi, este un o imagine pe care e scris numele Clubului nostru. Deocamdata e atat, dar va fi un banner frumos, pe care membrii de nadejde ai Clubului sa il preia si sa-l alature blogurilor lor, daca vor dori aceasta.Mai am de lucru putin, deoarece vreau ceva deosebit si ideea mi-a venit abia aseara!
    Carmen, repet, atat ca om, ca blogger dar si ca povestitor si membru de elita al Clubului Povestea Parfumata, esti notata cu nota maxima!
    Stiu ca tu vizitezi toti membrii Clubului, citesti toate povestile si lasi gandul tau sincer si curat acolo, unde omul se straduieste si face lucruri minunate pentru bucuria lui personala dar si a celorlalti! Aprecieri si imbratisari cu sutele! :)
    Revin sa comentez amplu deosebitul tau articol de azi! Te imbratisez si iti urez un weekend de vis alaturi de cei dragi!
    http://mirelapete.dexign.ro/2012/02/parfumul-povestii-parfumate/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mirela draga, am preluat cu deosebita placere imaginea dedicata Eeditiei de un an al Povestii parfumate. Multumesc pentru aprecieri, tu ai stiut întotdeauna sa spui un cuvânt bun la adresa celor care au postat povesti parfumate.
      Exemplul tau ne-a însufletit si povestile parfumate ne-au unit si transformat într-un Club al prieteniei.
      Sa ai un sfârsit de saptamâna minunat,draga Mirela.

      Ștergere
  2. Carmen, va felicit pentru acest articol, dar si pentru ceea ce insemnati in Blogosfera. Designul uni banner care sa reprezinte Clubul va fi gandit in comun si sper ca va face parte din fatada celor mai indragite bloguri ale celor mai respectati bolggeri! Multumim pentru calitatea de membru si prieten!
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt onorata de aceastsa vizita! Multumesc mult pentru frumoasele cuvinte!
      O seara minunata!

      Ștergere
  3. Buna diminbeata!
    Sunt un "calator prin univers" care are probleme majore cu sistemul de orientare si ma trezesc in cele mai exotice lumi, cu care nu am avut niciodata (nici in imaginatie) vreo legatura!
    Dra asta nu ma impiedica sa nu va urez un week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bun venit pe blogul meu, "calator prin univers"! multumesc pentru vizita!
      Sa pasesti vesel si sanatos în saptamâna ce urmeaza!

      Ștergere
  4. Ideea postării, subliminală sau nu e delicateţea şi delicateţe a rămas ...
    Herzlichen Dank!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mult'am fain! nu sunt sigura 100% dar simt ca esti Sibian de-al meu ;) sau?!

      Ștergere
  5. Mă bucur că te-am cunoscut în lumea virtuală a poveştilor parfumate!
    Zile însorite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lili draga :)) asa este, si eu ma bucur ca am avut sansa sa te cunosac si-mi voi aminti totdeauna ca atunci, la început, am fost nevoita sa dau un mielut ;)
      Sa ai o primavara faina!

      Ștergere
  6. "parfumurile prieteniei"
    Ma gandeam ca prietenii/prietenele n-ar trebui sa foloseasca acelasi parfum...;Poate voi detalia candva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. neaparat sa detaliezi!
      Dar vreau sa-ti spun ceva: chiar daca cineva ar folosi acelasi parfum - în contact cu pielea, acesta se schiba... Fiecare persoana poarta o mireasma anume! Fiecare e unic în felul lui :)

      Ștergere
  7. Carmen, am revenit acasa si iata-ma citind pe indelete frumosul tau articol.
    Cred ca esti cea mai consecventa si mai respectuoasa membra, care ai vizitat mereu pe toata lumea si ai citit, fie ca ti-a placut sa nu, pentru a putea lasa un comentariu care sa incununeze stradania fiecaruia. E rar acest comportament si tine nu doar de inteligenta si educatie, ci si de bunatatea omului care stie sa fie si prieten, dar si un bun critic. Am tinut cont de sfaturile tale si mi-au prins bine intotdeauna. Multumesc, ador acest Parfum al prieteniei! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) tocmai am încheiat seria vizitelor la cei care au scris la Povestea Parfumata, si una dintre membrele Clubului, are cu totul si cu totul alta parere despre mine :))
      Te pup.

      Ștergere
  8. tu Carmen ai acest dar...de a spune cald si frumos si emotionant ce simti...
    am citit multe Povesti frumos Parfumate atat aici la tine cat si al Mirela si inca la cativa membrii ai clubului...tu ai remarcat foarte bine...prin intermediul acestor povesti de sfarsit de saptamana ne-am amintit de savoarea sau arroma atator lucruri cu care ne-am obisnuit...iata ca ele chiar obisnuite, pot fi deosebite :)
    pup draga Carmen...un w-end cu parfum de soare iti doresc >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pandhora draga, ce noroc ca în cazul nostru simpatia este reciproca si sincera! si eu te apreciez în mod deosebit! Esti una din cele mai dragi prietene virtuale!
      Sa ai o seara placuta. Pupici.

      Ștergere
  9. Doamna Carmen, vă mulțumesc din suflet! Dumneavoastră sunteți cea care mi-ați descoperit mireasma verdelui meu crud... Astăzi fac și eu parte din Clubul Poveștii Parfumate, datorită dumneavoastră!... Vă citesc mereu cu drag poveștile parfumate!
    Vă doresc un weekend de poveste! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sara draga, ce ma bucur ca am avut inspiratia sa te vizitez în acea zi! mi-a placut mut articolul tau (de aceea te-am si recomandat pentru CPP) si de atunci fiecare postare a ta mi-a adus un zâmbet de buze! esti un copil tare bun!
      Sa ai o saptamâna plina de succes la scoala!

      Ștergere
  10. Felicitari pentru articol si La Multi Ani cu ocazia aniversarii clubului!
    Un cadou parfumat de la mine si multe ganduri bune aici:
    http://lotussarina.blogspot.com/2012/02/la-multi-ani-povestii-parfumate.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit cu placere postarea ta, ma bucur mult ca ti-ai facut curaj si te-ai înscris în Clubul Povestilor Parfumate! Sa fie într-un ceas bun!

      Ștergere
  11. P.S. Multumesc si pentru Mircurea fara cuvinte si pentryu acest club pe care tot prin dvs l.am descoperit. O primvara inflorita ca sufletul dvs sa aveti. !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ai pentru ce, Vanessa draga! Eu multumesc!
      Sa ai o seara de duminica placuta!

      Ștergere
  12. O răsfoire a fileleor pe care s-au scris minunatele poveşti parfumate, a făcut să se împrăştie în blogosferă parfumul talentului şi al spiritului tău aparte. Fireşte că m-a atras de la distanţă şi am venit cu drag, să îţi spun cât de mult te apreciez pentru ceea ce faci, ceea ce ştii şi ceea ce eşti. Cu sinceră preţuire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. artistul din tine se observa în cel mai mic detaliu! ai suflet bun, iubesti copiii, esti bun observator al naturii si animalelor... te admir pentru tot ceea ce cunosc depre tine si sper din suflet ca la vara sa ne vedem în „Poiana Rozelor“!

      Ștergere
  13. La multi ani! Sa fim sanatosi si voiosi, sa ne citim in continuare cu aceeasi placere si sa fim in continuare prieteni! Imi place mult acest parfum al prieteniei, al sinceritatii si al povestilor... Multumesc pentru gandurile de bine, pentru frumusetea sufleteasca si pentru ca existati! :-)
    Imbratisari generoase si pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fiecare întâlnire cu tine, sâmbata sau duminica, a foat cu adevarat placuta! povestile tale pline de sensibilitate ne-au fermecat pe toti.
      Imbratisari parfumate ;)

      Ștergere
  14. Răspunsuri
    1. multumesc, si eu ma bucur ca am sansa sa îl inspir, în cadrul Clubului ;)

      Ștergere
  15. Nu e de gluma cu parfumurile, eu de 4 zile de cand am nasul complet infundat reusesc sa respir doar daca miros Denim Aftershave...picaturile pentru desfundat nasul nu au la mine nici un efect... dar denim-ul e perfect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) esti primul caz despre care aud! Sper ca doar inspiri Denim si nu chiar îti torni cu pipeta în nari! Sanatate, Ninule draga!

      Ștergere
  16. Carmen, am venit să fac un anunț: pentru săptămâna viitoare, tema Clubului P P e aleasă de Innerspacejournal și se numește ”Parfum de primăvară”.
    O zi de primăvară în avans! ;)

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc !
    Minunat parfumul ! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  18. Ai scris frumos și ai sintetizat reușit.

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitari grupului format in jurul acestei idei frumoase! La Multi Ani!
    Seara frumoasa, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim Melly draga!
      Trimit înapoi gânduri frumoase si parfumate.

      Ștergere
  20. Imi place mult ideea aceasta, "parfumul prieteniei" ! Ar fi frumos sa existe chiar, un parfum cu acest nume :)

    RăspundețiȘtergere
  21. prin intermediul "miercurii fara cuvinte" si mai apoi,prin intermediul "povestilor parfumate te-am descoperit pe tine , ca om si tare ma bucur de fiecare postare de-a ta...te admir pentru franchetea cu care deschizi usa sufletului tau :)

    seara frumoasa sa ai Carmen :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Frumos.. Felicitari pentru grupul format. Un parfum al prietenie mi-as dori si eu, sa dau aroma prieteniilor! Saptamana usoara.

    RăspundețiȘtergere
  23. Carmen, chiar daca lipsesc din cand in cand de-aici, incerc ca macar la Clubul povestilor parfumate sa particip, sa citesc ce scrieti toti, sa comentez.
    Mi-a facut placere sa citesc povestea ta, in plus am aflat despre un parfum.
    O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere