vineri, 19 noiembrie 2010

Inelul Printesei Diana

O coronita de diamante înconjoara superbul Safirul albastru, de 18 carate. Inelul este o adevarata opera de arta si Printesa Diana l-a primit la logodna, din partea Printului Charles.
De câteva zile, acest inel este purtat de Kate Middleton - logodnica Printului William, lucru foarte criticat în întreaga lume.
Eu sper din suflet ca cei doi sa aiba dublu noroc în viata, recompensând astfel nesansa pe care a avut-o Printesa inimilor! Sa se iubeasca si sa fie fericiti, ignorând cât posibil scortoasa aristocratie engleza! Sa fie într-un ceas bun!
UPDATE - 22.11.2010: Casa regala tocmai a anuntat data casatoriei celor doi proaspat logoditi: 29 Aprilie 2011 în Westminster Abbey
**************************************************************************************
Si câte un pingback: Vania, Teo, Carmen, Cristian, Orfiv, World of solitaire, Elisa, Caius, Ana Usca, Sorin Usca, Natasa.

4 comentarii:

  1. Este curios ca sa fie un interes asa de inportant pentru o famile asa dezbinata.Este o propaganda orchestrata de familia imperiala.Regi sint niste vampiri si reginele la fel au distrus milioane de vieti nevinovate,si au impus moarte, ca sa mentina viata lor in glorie si prosperitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Yogoshima,
    nu prea am înteles... te-am suparat eu cu ceva?

    RăspundețiȘtergere
  3. I wish them good luck too. I think they both look beautiful together!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sailor,
    me too! You're right! they are the most beautiful Bride and Groom of the year!

    RăspundețiȘtergere