luni, 19 aprilie 2010

Spaghetti Bolognese



Merge repede de tot!
Pe când spaghetti fierb în apa cu sare si un strop de ulei, într-o alta craticioara, dupa ce calim o ceapa în unt, adaugam carnea tocata (jumatate carne de vita, jumatate de porc), sare, piper, oregan si pasta de rosii. Când pastele sunt al dente, se scurge apa în care au fier, se stropesc cu apa rece în strecuratoare si în cratita se încinge o lingura de unt. Se adauga spaghetti si se lasa câtva minute pe foc mic. Se serveste în farfurii, formând un "cuib" decorat cu frunze proaspete de busuioc . Se poate presara o lingurita de parmezan ras.
N-au trecut nici macar 25 de minute! Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Pastele mele favorite, pe langa Carbonara!
    Am observat si servetelele cu steagul Italiei...
    Again, VIVA ITALIA!!!

    P.S.
    Sa va fie de bine!;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciao bella Ana!
    Servetelele?! pai ori servim italieneste cu tot tacâmul, ori...
    Ce ochi ai! :))

    RăspundețiȘtergere