Toate textele si fotografiile de pe acest blog sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1996, privind drepturile de autor. Nimic nu poate fi preluat fără acordul autorului.
luni, 19 aprilie 2010
Spaghetti Bolognese
Merge repede de tot!
Pe când spaghetti fierb în apa cu sare si un strop de ulei, într-o alta craticioara, dupa ce calim o ceapa în unt, adaugam carnea tocata (jumatate carne de vita, jumatate de porc), sare, piper, oregan si pasta de rosii. Când pastele sunt al dente, se scurge apa în care au fier, se stropesc cu apa rece în strecuratoare si în cratita se încinge o lingura de unt. Se adauga spaghetti si se lasa câtva minute pe foc mic. Se serveste în farfurii, formând un "cuib" decorat cu frunze proaspete de busuioc . Se poate presara o lingurita de parmezan ras.
N-au trecut nici macar 25 de minute! Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Pastele mele favorite, pe langa Carbonara!
RăspundețiȘtergereAm observat si servetelele cu steagul Italiei...
Again, VIVA ITALIA!!!
P.S.
Sa va fie de bine!;)
Ciao bella Ana!
RăspundețiȘtergereServetelele?! pai ori servim italieneste cu tot tacâmul, ori...
Ce ochi ai! :))