vineri, 16 aprilie 2010

Presupusa desfasurare a norilor de cenusa


SpiegeOnline a publicat aceasta harta...
Nu-mi doresc sa fiu în pielea celor care stau cu biletul de avion în mâna, blocati pe aeroport, visând la concediul platit si programat cu ceva timp în urma!
Se spune ca ar fi al doilea mare haos în transport aerian, dupa evenimentul din 11 septembrie 2008. Chiar si Bundeskanzlerin Angela Merkel, care astazi se întorcea din USA si dorea sa ajunga la Berlin, a trebuit sa aterizeze la Lisabona...
Toate aeroporturile din Germania au închis astazi dupa-amiaza portile!

4 comentarii:

 1. Poate asa vom fi mai responsabili fata de natura. Prea mult timp ne-am amagit cu gandul orgolios ca putem face orice, putem exploata oricat, ca suntem stapanii naturii.

  RăspundețiȘtergere
 2. Calator,
  de câte ori suntem loviti de fenomene naturale ne aducem aminte, de schumbat însa...ne este greu sa ne schimbam obiceiurile.
  Ceea ce însa ma mira este faptul ca de-a lungul istoriei, nu s-a nascut înca savantul care sa gaseasca solutia în a capta si folosi energia emanata de vulcani, în scopuri industriale sau de uz casnic :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Astea sunt vesti care nu suna deloc bine!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ana,
  e groaznic! multi turisti au ajuns în Germania, sunt blocati în aeroport si nici nu au viza de intare în tara! Profitorii organizeaza transporturi pentru sume exagerate de bani!
  Cel mai de plâns sunt teenager sau familiile cu copii mici:((

  RăspundețiȘtergere