sâmbătă, 5 februarie 2011

Înca doar câteva ore...

... si vom afla cine sunt câstigatorii celei de a 46-a editii Goldene Kamera, acordat de Hörzu.
Desfasurarea mult asteptatului eveniment va fi transmisa în direct, începând cu ora 20:15 de postul de televiziune ZDF.
Se stie ca Hape Kerkeling a primit onoarea de a prezenta acest spectacol de gala si ca numeroase personalitati din lumea filmului international sunt asteptate la dineu.
Sala Ullstein-Halle /Editurii Axel Springer AG a fost înnobilata cu 22 candelabre, 13 sfere-disco şi 500 proiectoare, ce vor asigura un plus de stralucire si eleganta acestui eveniment. În ultimele opt zile si sase nopti, s-au montat aici şase kilometri de cablu, s-au instalat 1,2 km traverse si s-au rulat 3400 metri patraţi de covoare.
Ar mai fi de mentionat ca prestigiosul trofeu "Camera de aur" a fost creeat de artistul berlinez Wolfram Beck, inspirat de camera Farnsworth- primul aparat fotoelectronic din lume. Premiul este fabricat din argint placat cu aur de 18 carate, are înălţimea de 25cm. si cântăreşte aproximativ 900gr.
Printre cei nominalizati sunt: Gloria Gaynor, Eros Ramazzotti, Michael J. Fox, John Travolta, Renée Zellweger, Lena Meyer-Landrut. Vor fi înca multe surprize! Emotiile cresc cu fiecare ora...
(aici, despre Goldene Kamera 2010)

6 comentarii:

  1. "Premiul este fabricat din argint placat cu aur de 18 carate, are înălţima de 25 cm. si cântăreşte aproximativ 900 g."
    Aviz ciorditorilor din RO :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ninu,
    :) nu cred ca au vre-o sansa sa se apropie de vedete; fiecare are câte 2-3 "gorile" care stau la paza! dar mai sti? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Țin pumnii!!!(de fapt la ora când postez acest comentariu probabil că emoțiile au trecut și se știe deja cine este fericita/tul câștigător).

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmm, si eu n-am stiut ca acest premiu exista :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Se-cret,
    spectacolul a fost foarte frumos! daca doresti sa vezi lista câstigatorilor, aici: http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/topics/goldene-kamera/app/die-schoenste-kamera-der-welt.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Alina,
    mda, premiul este practic pentru filmul si muzica germana, dar exista si câteva sectiuni internationale: pentru muzica (Eros Ramazzotti), contributia muzicala de-o viata (Gloria Gaynor), cel mai bun actor (John Travolta, laudatio-Robin Gibb)),cea mai buna actrita (Renée Zellweger) contributie de-o viata în film (Michael J. Fox, laudatio- Danny DeVito)
    Pe scena Goldene Kamera s-au perindat o multime de vedete internationale! O lista completa a câstigatorilor, din 1965, aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Goldene_Kamera

    Fotografii de la Gala 2011, aici: http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/topics/goldene-kamera/app/die-schoenste-kamera-der-welt.html

    RăspundețiȘtergere