joi, 24 octombrie 2024

Lumini si culori - Reflexii în oglinda S43/2024

În fiecare an, in orasul meu se organizeaza la sfarsitul lunii octombrie sarbatoarea numita "The Light Nights". Timp de trei seri, sarbatoarea transformă centrul orașului într-o operă de artă în aer liber, cu totul si cu totul specială. Pâna la miezul noptii, sute de instalațiile luminoase, videoclipuri si animații, într-o mare varietate de forme si culori ademenesc lumea la plimbare. Augsburgul devine o bijuterie sclipitoare, strazile si cladirile istorice sunt acoperite cu Mapping-uri 3D luminoase impresionante. Tema de anul acesta a fost „Space/Future“ si muzica vibranta s-a ridicat pâna la stele. 
 
Daca deasemenea aveti fotogtafii cu lumini, oglindiri sau reflexii, va invit sa participati aici. Nu trebuie decat sa publicati într-un articol pe propriul blog o fotografie cu reflexii, un videoclip filmat in oglinda sau imagini pe care tocmai le-ati vazut în "oglinda" (orice fel de oglinda... chiar si oglinda ochilor, oglinda apei, a cerului sau oglinda retrovizoare) si sa înscrieți articolul aici - în tabel:

Un comentariu:

  1. Foaaaaarte, foarte frumos! 😍 La video 4 îmi spun "superb, complex", iar la video 5 e uau! E fabulos! Și sunetele au fost cele la care m-aș fi așteptat de-ar fi fost reale "transformările" Foarte fain! 😍😍😍 În video doi se aude gongul ceasului, cred. 😊
    Îmi plac și reflexiile voastre in oglinda magazinului. Pozele in care sunteți "îmbrățișați" au multa gingășie! 💞

    Mulțumesc pentru minunatul spectacol, Carmen draga! 🌹
    Îmbrățișări și pupici cu drag de la quattro pentru trio! 😘💕🐾☕🍀

    RăspundețiȘtergere