duminică, 12 mai 2024

Un weekend minunat

Sfârsitul acesta de saptamana a fost deosebit de frumos! Cerul albastru, senin, soarele stralucitor, ca in zilele de vara... Ziua sotului meu a fost luni, pe 6 mai, iar sâmbata, am serbat impreuna cu vecinii nostri; invitati au fost si cateii vecinilor nostri 🐾🤗
 
Duminica, toate mamicile au fost serbate pentru ca in tarile occidentale, a doua duminica din luna mai este Ziua Mamei. Fetele mele m-au rasfatat cu un mic-dejun prelungit pâna la ora amiezii.
Dupa-amiaza de duminica am petrecut-o in curte, cu baietii mei, intre flori si tril de mierla. Am savurat linistea si armonia, mi-am incarcat bateriile pentru urmatoarea saptamâna. 
Tuturor, un start bun in saptamâna 20! 🤗

11 comentarii:

  1. Minunata atmosfera! 😍 Masa are culori vesele, asortate cu haina grădinii! 😊
    Sănătate multa sărbătoriților și celor care-i sărbătoresc! 💞🌹🍸 De bine și cățelușilor! 🐾💗🐕
    Zile senine îți doresc, Carmen draga! 💗
    Îmbrățișări și pupici cu drag de la quattro pentru trio! 🌹💞🍀☕🐾

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumiiiiiimmmm🤗💓 transmite lui Mami a ta mii de scuze, nu am auzit telefonul 🫣 In viata mea nu am dormit dupa-amiaza, eu sunt om activ noaptea, dar de trei saptamani sunt delegata intr o firma (pentru o perioada mai lunga si inca nedeterminata) unde merg cu masina mea 50 minute! 9 ore timpul normal de lucru plus doua ore pe drum, ajung acasa atat de obosita ca mi se inchid ochii stand in picioare! Mai ales lunea imi este atat de greu, ca dorm deja la ira 19! Pana dimineata la 6! Si de ziua lui Helmut asa s a intamplat... Dar i am transmis intentia de a telefina a mamei tale si bineinteles urarile voastre. Va pupa si va imbratiseaza pe toti patru 🤗😘🐾💞
      De inteeg trionumai ganduri bune 😘🫶🏻❤️🍀💋🌷

      Ștergere
  2. Inca o data, La Multi Ani sotului tau. Sa fiti sanatosi si mereu veseli.
    Frumoase aceste sarbatori in familie. Iar voi sunteti tare frumoase!
    Pupici si o saptamana minunata! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Suzana draga. Pupici si imbratisari 😘🤗💞

      Ștergere
  3. Tocmai ma pregateam sa scriu urarea cand vad ca si Suzana incepuse fix exact cum voiam sa incep si eu :))). Inca o data...

    La multi ani frumosi si sanatosi. Ce frumos ati sarbatorit!! Tortul arata pur si simplu delicios. Si m-am bucurat sa ii vad si pe prietenii lui Leo. Hihih. Cat de dragut :D.

    Eu asociez Ziua Mamei cu 8 martie. Cumva s-a sudat aceasta asociere din copilarie. Dar stiu ca in mai se serbeaza parca si ziua Tatalui si cea a Mamei. O ocazie minunata sa va intalniti - stiu ca am mai spus, dar voi trei impreuna parca ati fi trei sori :D.

    Si ce poate fi mai frumos dupa atata bucurie decat o dupa-amiaza cu cei dragi, la soare, in tril de pasari si bucurandu-va de gradinuta de vis!! 💗

    Pupici cu drag!! sa fie minunata saptamana 20 :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa am invatat noi românii, dar ce frumos ca occidentul a dedicat o zi speciala in onoarea mamelir. Ziua de 8 Martie se celebreaza toate femeile, si fetitele si domnisoarele si doamnele care nu au copii.
      Ziua Tatalui, nu este o zi inchinata barbatilor care au copii ci este sarbatoarea religioasa Inaltarea Domnului si de aici, incetatenita ideea de a serba toti tatii de familii.
      Multumim Rux draga pentru urari si complimente. Trimitem deasemenea, ganduri bune si imbratisari 😘🤗💞

      Ștergere
  4. La multi ani din nou lui Helmut, la multi ani si tie, mamica tanara si frumoasa! Imi place si mie ideea unei zile a mamei, pentru ca eu stiu (istoria) ca 8 martie este ziua femeii, nu a mamei, doar ca la noi ziua asta inca nu prinde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim Pompilia draga 💗 Pupici si imbratisari 😘🤗

      Ștergere
  5. Fermecătoare locație, masa arată minunat, gradina la fel, iar bucuria reuniunii se citește pe chipuri 💖🌹

    RăspundețiȘtergere