joi, 16 mai 2024

Momentan uzual - Reflexii in oglinda

 
Va invit sa participati la rubrica saptamânala "Reflexii în oglinda", initiata de SoriN si preluata de mine aici. Publică într-un articol pe blogul tău, o fotografie cu reflexii, un videoclip filmat in oglinda sau imagini pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (orice fel de oglinda... chiar si oglinda ochilor, oglinda apei, a cerului sau oglinda retrovizoare) si înscrie articolul aici - în tabel:
 

11 comentarii:

  1. Wow, câte parfumuri! Unele sticluțe sunt foarte decorative.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astea sunt parfumurile pe care le folosesc, sticlutele sunt "normale" zic eu. Dar am o colectie de miniaturi (cu parfum original, dar nu le folosesc) si acelea sunt intr adevar decorative. In curand va trebui sa sterg praful in acele dulapioare si daca imi voi aminti, voi fotografia acele parfumele. Sunt tare dragalase 🤗

      Ștergere
  2. Parfumate reflexii! :)
    Zi frumoasă, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasă colecţie, minunat reflectată! O încântare pentru privire! Cred că şi pentru miros! 😊
    Zile cu parfum de fericire, dragă Carmen! 😘🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi dimineata cand m am trezit,m am gandit oare ce reflexii sa pun la RIO?! Spontan, mi a venit ideea cu aceste parfumuri pe oglinda. Fotografiile sunt facute la 5:30 😂🫣
      Multumesc asemenea, Vero draga 😘🤗

      Ștergere
  4. Ce dragalasa colectie! Si plina de arome!
    Un weekend minunat, draga Carmen! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...nu e colectie, sunt flacoanele cu parfum pe care le folosesc zilnic.
      Te pup Suzana, un weekend minunat sa ai! ❤️😘

      Ștergere
  5. Ah... eu credeam ca ai si rpoduse de machiaj - din cauza recipientelor in forma de .. stilou (sa zicem). Dar apoi mi-am amintit ca am avut si eu unul in genul acesta. Ultraviolet. Vai ce minunat era.
    Dar tablourile... :D mie ele mi-au atras atentia, mai ales in a doua poza. hihi
    Pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt sticle mari... flacoane cu 100ml parfum, cu 50ml si respectiv 30ml. Cele trei tip "stilou" sunt pentru poseta, forma foarte practica.
      Tablourile... hehei... acelea sunt cu Barcelona - doua tablouri cumparate de la vânzatorii ambulanti pe Les Rambles; iar pe peretele de vizavi, am trei tablouuri lucrate în acelasi stil, dar cumparate în Paris, de pe malul Senei. Înainte sa-l avem pe Leo, am petrecut multe concedii in Paris, Barcelona si Roma. Am vizitat toate atractiile turistice, am intrat intr-o multime de muzee, eram pe strazi zilnic cate 20 de ore, neobositi si avizi de cultura. Acum... evitam marile aglomeratii turistice, de dragul lui Leo. Si oricum, de cand il avem, nu mergem nicaieri fara el. La muzee, cam ramâne Helmut afara si ma lasa pe mine sa-mi desfat privirile.
      Pupici si imbratisari. ❤️😘

      Ștergere
  6. Inghit in sec și... trec mai departe! 😍😁 Sa le folosești sănătoasă, Carmen draga! Mmmm, ce frumos miroase!
    Pupici și îmbrățișări, de la noi pentru voi! 😘🌹💞🐾🍀

    RăspundețiȘtergere