luni, 16 noiembrie 2015

Culorile toamnei


pentru rubrica "Buna dinimeata, Soare!"

16 comentarii:

  1. Parca asa de cald si de frumos noiembrie nu am mai avut demult. Pacat de tragediile care s-au intamplat, o sa-l retinem pentru ele! Te pup, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. într-adevar, noiembrie ne-a adus anul acesta vreme atât de frumoasa si vremuri atât de tulburi!...

      Ștergere
  2. Ce vesela si primitoare si calda e casuta voastra! :) Pare ca armonia e tangibila. :)
    Imbratisari si pupici cu drag, de la trio pentru duo. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce bine ar fi daca un pic de aranjamente cu flori ar putea restabili armonia în Europa! cu siguranta toata lumea ar participa, cu drag...

      Ștergere
  3. Frumos aranjament al florilor, se potiriveste cu decorul casei care arata magnific. Crizantemele sunt preferatele mele, cat de frumoase sunt!Chiar ma gandeam, ce toamna frumoasa , ca niciodata. O zi superba de noiembrie!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ☺ frunzele si bobitele aurii si rubinii au servit ca decor pentru bostanul de Halloween si nu m-am îndurat sa le arunc, iata si astazi troneaza pe masa din sufragerie, lânga vaza cu flori :)

      Ștergere
  4. Multi sunt pur si simplu indragostiti de acest anotimp, de modul in care schimba culorile naturii, de “pastelurile” pe care le picteaza.
    Deosebit de frumos aranjamentul tau!
    O seara si o saptamana minunata!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anul acesta datorita secetei si a temperaturilor ridicate (astazi la noi au fost 20°C!) frunzisul de toamna în nuante magice a reprezentat un spectacol minunat!
      Un start bun în noua saptamâna! :)

      Ștergere
  5. Foarte dragut aranjamentul! Admir mereu aranjamentele tale de fapt, chiar ma inspira :).
    Imi plac foarte tare crizantemele, imi place in general tot ce tine de toamna.

    Din pacate sfarsitul acesta de toamna a fost unul trist :(...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai scriam la Diana despre evenimentele din Paris, ca dupa soc si lacrimi, ne ramane în suflete tristetea de nedescris... Ceea ce s-a reusit prin evenimentele din 13 oiembrie este instalarea neînrederii, a nesigurantei, destabilizarii... Am fost asmutiti din nou, unii impotriva celorlalti - localnici împotriva azilantilor, politicieni de mijloc împotriva celor de stânga, cetatenilor unei natiuni împotriva turismului de orice forma... Traim vremuri urâte, când exprimându-ti liber o parere risti sa-ti fie vorbele interpretate, când mesajul nevinovat pe care-l transmiti poate provoca o lavina de injurii, când corespondenta (telefon, email, blog) iti este cercetata... Peste doua saptamâni începe Adventul, oare cum vom reusi anul acesta sa ne lasam patrunsi de spiritul sarbatorilor de Craciun?!...

      Ștergere
  6. Un interior in cadrul caruia echilibrul formelor genereaza o stare de liniste, care nu cred ca este doar
    in poze :)
    Am o intrebare si sper sa nu o consideri prea nepoliticoasa: m-a uimit acea forma alba, inalta si zvelta cu un
    fel de usor basorelief. Ce este de fapt?
    O saptamana frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) de ce sa fie nepoliticos? Forma aceea alba si zvelta este un lampadar achizitionat acum zece ani de la Ikea. Nu este nimic special, pe piciorul vertical cu becuri este tensionat un burduf din ceva ce seamana cu hârtia - foarte rezistent însa :) Scutur abajurul de praf si lampa arata mereu ca noua ☺ Ofera o lumina calda si placuta :)
      O saptamâna cât mai linistita sa ai!

      Ștergere
  7. garnitura din sufragerie - masa cu furnir din lemn de nuc si scaunele capitonate cu catifea de matase, sunt pe cât de practice si comode, pe atât de pretentioase. De când primim nepotii în vacante, s-au întâmplat fel de fel de mici dezastre :) Cel mai rau a fost când Marlene avea lipita guma de mestecat pe pantalon si s-a asezat pe doua scaune pâna când am observat... Tja, 'c'est la vie! ☺

    RăspundețiȘtergere
  8. O lumina calda de toamna ce se revarsa in sufrageria voastra ,ce intalneste nuante calde in fiecare coltulet din casa .
    Pupici!.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai reuşit să aduci frumuseţea toamnei în casă! Este atâta frumuseţe în jur şi tare ne-ar plăcea să mai zăbovească această toamnă frumoasă.
    Numai bine, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere