joi, 4 august 2011

Charice

Mai mult ca sigur ca cei mai multi dintre voi o cunosc deja pe Charice - fata din Filipine, care a cucerit inimile  melomanilor de pe toate continentele lumii. Charmaine Clarice Pempengco Relucio s-a născut la 10 mai 1992 în Cabuyao, Laguna. A început sa cante în public la vârsta de patru ani în oraşul natal - banii câstigati la concursurile la care participa, întregind veniturile minuscule ale mamei, care îi crestea si educa singura, pe ea si fratiorul mai mare.
În anul 2005 - pe când avea 13 ani, Charice  a luat parte la reality-show-ul filipinez, numit Little Big Star si chiar daca nu a câstigat premiul cel mare, micuta cântareata s-a facut remarcata. Apoi, fara pretentii profesionale, Charice a introdus videoclipuri personale pe YouTube, declansând un adevarat fenomen! Vocea si talentul ei au fost remarcate si în luna iunie a anului 2007, la invitatia unor producatori suedezi, a înregistrat primul ei album, în StockholmÎn octombrie - acelasi an, a apărut în emisiunea televizata StarKing în Coreea de Sud. Două luni mai târziu, în decembrie, Charice a participat ca invitata de onoare, în emisiunea celebrei Ellen DeGeneres - Statele Unite ale Americii. Aparitia ei a fermecat si a stârnit interesul posturilor de televiziune din lumea întreaga. Au urmat The Paul O'Grady Show în Londra, emisiunea Oprahei WinfreyThe Oprah Winfrey Show si scena Mandalay Bay Resort Casino -Las Vegas, la invitatia producatorului David Foster.Vocea de aur a micutei filipineze a devenit în scurt timp, preferata majoritatii posturilor de televiziune si radio.
În iulie 2008, Charice a fost invitata sa cânte în spectacolul caritabil al lui Andrea Bocelli. Momentul în care cei doi au interpretat în duet "The Prayer"a emotionat întreagul auditoriu.  
În septembrie, a cântat pe un stadion în Olanda în fata a 50.000 de spectatori si câteva zile mai târziu, Charice a fost invitata de Celine Dion, la Madison Square Garden. În spectacolul de la New York, Charice a dedicat mamei ei, melodia "Because you love me", punând sensibilitate si multa dragoste în interpretarea care a facut ca spectatorii sa se ridice în picioare si sa le aplaude, pe mama si fiica, minute în sir.
Din septembrie 2010 Charice poate fi văzut în serialul muzical american Glee
Acestea sunt primele succese din viata unui copil înzestrat prin harul lui Dumnezeu, cu mult talent, daruire, ambitie, frumusete si dragoste de oameni. 

22 de comentarii:

  1. O ador pe fata asta <3 are o voce superba.sunt cea mai mare fana a ei :X:x si pt mn are cea mai frumoasa voce dp tot globul :D a ajuns atat de departe numai datorita vocii..pacat k a aparut in Glee doar in 3 episoade..iar sez 3 nu va mai fi :x insa pregateste un nou album care va fi lansat in toamna..abia astept :D <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  2. De la primul tau rand m-am gandit direct ca trebuie sa fie fata din Glee. Canta tare fain.

    RăspundețiȘtergere
  3. Norocul ei ca s-a nascut cu o asa voce.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am rămas fără cuvinte!... Nu auzisem de acest adevărat fenomen. Are o voce cu adevărat deosebită, se vede şi din genul pieselor pe care le interpretează, una mai dificilă decât alta.
    N-am văzut nici Glee..., dar o să caut episoadele... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma surprinde mereu cum un talent asa mare isi alege un trup asa micut in care sa se manifeste. Sansa este data, mai ramane si sa profite de ea inteligent si cu masura.

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow, ce voce incredibila, mi s-a facut pielea de gaina, brrr...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiam de aceasta minune; este adevarat ca nu le am cu muzica.
    Am cautat THE PRAYER in diverse interpretari; este cea mai...
    Sa aveti mereu bucurii !

    RăspundețiȘtergere
  8. n-am auzit pana acum de ea... :)
    o zi grozava sa ai Carmen !

    RăspundețiȘtergere
  9. incredibila voce...incredibila....

    RăspundețiȘtergere
  10. Până astăzi, n-a știam..
    Mulțumesc frumos, mi-ai făcut un dar, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  11. ChariceRomania,
    se poate spune ca tu esti cel mai grozav fan al acestei micute-mare artiste!
    Multumesc mult pentru vizita!

    RăspundețiȘtergere
  12. Oana,
    ma bucur ca iti place! eu nu am urmarit Glee, dar o urmaresc cu mare drag pe Charice de când era cât un ghemotoc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Max,
    bine ai spus "Charice este un fenomen". Vocea ei nu trebuie ajutata de mixaje în studiouri. Interpreteaza impecabil, cele mai pretentioase melodii...

    RăspundețiȘtergere
  14. OFZ,
    :) draguta remarca ta! ai dreptate...sunt minuni pe lumea asta!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ioana,
    sper ca în drumul ei sa fie rasplatita cu aceeasi dragoste cu care-si ofera vocea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Daurel,
    ma bucur mult ca ti-a placut interpretarea Charicei. Pe mine, piesa The Prayer m-a impresionat foarte mult si în interpretarea fetitei de 7 ani, despre care voi scrie în alta zi :) Surpriza!

    RăspundețiȘtergere
  17. Rokssana,
    îti multumesc mult! a fost o zi tare aglomerata, dar de mâine... e concediuuuuuu!

    RăspundețiȘtergere
  18. Pandhora,
    si eu o ascult cu ochii înlacrimati de emotie, de fiecare data...

    RăspundețiȘtergere
  19. Gina,
    ma bucur mult! :) dar din dar se face.

    RăspundețiȘtergere
  20. Zodrac,
    ma bucur mult ca pe aceasta cale v-am putut-o prezenta!

    RăspundețiȘtergere