sâmbătă, 8 mai 2010

"Eu - sef , voi - nimic!" sau "It's my party!"

Dimineata a sosit însfârsit "cadoul" pentru Helmut, comandat de mine pe posta: simpaticul tricou "Ich chef, ihr nix" ("Eu - sef , voi - nimic!"). Întâmplator aveam aparatul foto în mâna si am reusit sa imortalizez bucuria în momentul despachetarii plicului :))) De acum, poate sa-l poarte - o data pe an! ;) Ignorând norii negri si vremea mohorâta, am început pregatirile pentru micul party. Am facut o tura prin curte în cautate de flori pentru decorarea mesei. Ploaia continua însa a sticat mult! Ciresul si-a scuturat toate petalele, magnoliul a mai gasit putere pentru câtiva boboci, liliacul tocmai se deschide si mi-am spus: "un pic de mov nu stica!" Sub acest motto, am asternut fata de masa mov, am ales servetele mov, flori de liliac mov si am cautat în dulap rochia mov! Helmut nu a vrut sa îmbrace tricoul mov :( Dupa ce am pregatit totul, ne-am asezat în salon - la o bere, în asteptarea musafirilor. Surpriza mare a fost ca prietena noastra Lina a sosit îmbracata cu... o rochie mov :) telepatia desigur! Apoi cu sekt, capsuni, cocktail de creveti, supa de sparanghel, pâine ciabatta cu masline, snitel, ridichi, sunca, struguri, vin, mozzarella, rosii, înghetata, masline, peste afumat, glume, râs si voie buna, petrecerea a durat pâna târziu dupa miezul noptii. Musafirii însa nu au avut drum lung spre casa, deoarece locuim toti pe aceeasi strada :)
 

10 comentarii:

  1. Buna,Carmen!

    Ma bucur ca v-ati distrat!!Daca stateam si eu pe aproape veneam si eu la un asa funny party!!

    Imbratisari,

    Irina

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine te-am regasit,draga Carmen!!!! Nu,nu te-am uitat deloc,ba chiar imi amintesc cu mare placere duminica petrecuta aproape in intregime pe-aici!! Oamenii si locurile frumoase nu se uita! Iata ca te regasesc in sarbatoare,o adevarata printesa violet si ma bucur sa stiu ca esti la fel de luminoasa si fericita. Chiar daca pe-acolo inca mai sunt nori...stiu ca la tine-n suflet e soare!
    Te sarut,iubita,iar sotului tau ii doresc o viata frumoasa alaturi de tine! E norocos sa te aiba! Multi ani impreuna,dragilor!

    Cu mare,mare drag,
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti o artista a detaliilor. Meriti ce-i mai bun în viata. Emani atâta daruire fata de familie.
    Felicitari sotului. Chiar a fost surprins de cadou.
    OFF TOPIC- ESTI SUPERBA!!! Vezi de ce vreau sa ajung la 60 de kg?

    RăspundețiȘtergere
  4. deosebite momente! mai ales ca ai reusit sa le si imortalizezi! ma bucur sincer pentru voi!
    La Multi Ani pt sarbatoritul Helmut!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Irina,
    si zau ca faceai bine daca veneai! erai din suflet bine venita :)cine stie, poate ca totusi ajungi vreodata, m-as bucura!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea Doamna Toamna,
    ce ma bucur ca m-ai regasit! de când mi-am schimbat adresa, mi-a fost teama ca nu mai treci pe aici. Dar :) ma bucur mult!îti multumesc pentru complimente. Sotului am sa transmit felicitarile de la tine. Te pup si eu si te astept cu drag oridecâte ori ai timp :) Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  7. Giulia, blondina mea draga,
    ai sa reusesti! te stiu de aproape un an si m-am convins ca ai o ambitie de admirat!
    Ne vedem la vara, pe plaja Costa Brava ;)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Fly,
    multumesc mult!
    mai sunt 2 luni si ne vedem :) abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne, ce petrecere reusita....fotografiile emana multa fericire si voie buna!
    LA MULTI ANI, din nou , cu intarziere....pentru sotul tau, multi ani cu sanatate si multe impliniri in aceasta familie minunata!!!
    Numai ganduri bune,zile frumoase!
    Cu drag...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ana draga,
    multumim mult! si tie sanatate si numai reusite! te pup :)

    RăspundețiȘtergere