marți, 18 mai 2010

Premiu + Leapsa

Luni am primit un premiu+ leapsa de la Tetris si astazi de la Ceska Multumesc mult :)
1. Cand te-ai indragostit ultima oara? Acum 3 zile, în Wernigerode [dovada ;)] S-a întâmplat neasteptat, mergeam pe strada, ploua, era frig si dintr-o data îmi zâmbeste de pe o banca! A fost cum s-ar spune, dragoste la prima vedere. Am avut de când ma stiu ceva afinitati pentru vrajitoare...A nu se întelege gresit: am fost si ramân la heterosexualaitate! Dar vrajitoarea în marime naturala m-a fermecat în doi timpi si trei miscari, de! era de meserie! :))) Sotul meu însa nu m-a scapat din ochi!
2. Care sunt sporturile tale preferate si pe care dintre ele le practici? Urmaresc cu placere competitiile de gimnastica artistica si ritmica, patinaj artistic, dans-standard... Am jucat volei profesional, am abandonat total în ultimii ani. Dar fac în mod regulat aerobic, dansez din placere, joggingul a început sa-mi placa, înot si-mi folosesc bicicleta foarte des, merg de câteva ori pe an la schi si patinaj... Hm, ar mai fi gimnastica la curatenie, dar nu cred ca se socoteste ca arta sportiva ;)
3. Cand ai spus ultima oara ”te iubesc” si cui? Chiar daca va suna banal, acum doua ore, pe e-mail lu' barbatu-meu. A trebuit sa-i comunic un numar de telefon si în încheiere am scris "ildss" ( = ich liebe dich sehr sehr")
4. Care este melodia pe care o canti sub dus? ....nu cânt niciodata sub dus :(
5. Care este culoarea ta favorita? turchiz
6. Este vreun lucru pe care ai vrea sa-l schimbi la tine? Daca da, care? Ooooo! aici am o lista lunnnnnnga, ca mai usor ar fi sa scriu ce nu as schimba la mine, dar nu aceasta era întrebarea, nu? ;)
7. Care este partea ta preferata a zilei? De ce? Dimineata, dupa ce fac dus, ma parfumez fin si apoi îmi savurez cafeaua -prima din zi este cea mai buna! Daca mai si straluceste soarele, atunci pornesc sprinten cântând, spre birou sau într-o zi de concediu, nu mai conteaza prea mult! :)
 
Ha-ha-ha. A fost amuzant :) Predau premiul si leapsa mai departe Alinei, Giuliei, Marianei, Roxanei, Elisei , Victoriei. , Natasei si Mihaelei

6 comentarii:

  1. Carmen, si tu iubesti diminetile? Pana acum au preluat lepasa de la mine trei persoane, una prefera seara.:-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa raspund la leapsa ta aici...
    Ultima oara m-am îndragostit... acum 5 luni si m-a costat doua luni sa-mi revin si cele 34 de kg. Bun.
    Sport... unele... multe, dar nu practio nimic în mod regulat... în afara de abdominalele atât de necesare ca sa-mi revina corpul dupa supliciu.
    Am spus: Te iubesc acum 2 luni si 5 zile... Inutil!
    Nu cânt sub dus... dar speram ca macar tu cânti o arie din Carmen!!!
    Culorile... multe, anul acesta ROOOZ
    As vrea sa ma schimb cu alta mai buna!
    Partea preferata a zilei... oricând, cànd pot fi singura, relaxata, detasata de lume... pe malul marii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Giulia draga,
    dragut ca ai luat parte la leapsa :)
    Rozul îti sta bineeee! :) te pup

    RăspundețiȘtergere