vineri, 16 februarie 2024

Nu putem lăsa iarna să câștige!


Melodia lui Ed Sheeran - Spring, este zilele acestea, balsam pentru suflet! Batalia între iarna si primavara, între soare-cald si soare-cu-dinti, între griul mohorât si verdele crud al florilor ce-si scot îndraznete cap'sorul spre lumina... Suntem dornici de pace, de liniste, de normalitate! 
I'm holding out for spring 
We can't let winter win 
That's why I'm holding out for spring 
Oh, what a state we're in 
I'll keep holding out for 
 Springtime 
Blue skies 
Frost fades slowly 
Crossed my 
Mind to linger 
 And hold out for spring 
We can't let winter win 
That's why I'm holding out for spring 
Oh, what a state we're in
Melodia face parte din albumul "Autumn Variations", al șaptelea album de studio al cântărețului pop britanic Ed Sheeran și a fost lansat pe 29 septembrie 2023 de casa de discuri Gingerbread Man a lui Sheeran. Albumul a fost creat în colaborare cu producătorii și compozitorii Aaron Dessner și Bryce Dessner. "Autumn Variations" a primit 2 din 5 puncte de la revista NME, în timp ce ziarul britanic "The Daily Telegraph" i-a acordat 5 din 5 puncte. Albumul sa clasat în "Top 10" timp de două săptămâni. În Statele Unite, Autumn Variations a debutat pe locul patru în Billboard 200, marcând cel mai mare debut al săptămânii și cel mai bine vândut album al săptămânii. 
☀️Sa intrati în weekend în pasi de dans, cu raze de soare în par si parfum de ghiocei la rever! 🎵🎶☀️❇️🌷💠 Numai bine, tuturor!

12 comentarii:

  1. Weekend frumos îţi doresc, Carmen dragă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunata melodia! Multumesc, draga Carmen!
    Weekend placut!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce acorduri minunate de chitară însoțite de o voce caldă...tema melodiei, tema naturii, a zilelor de sfârșit de februarie ne învăluie șoptit cu parfumul primăverii 🪻🐞🌷🦋🤗
    Un weekend reconfortant, dragă Carmen!😘🥰

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gina draga, ma bucur ca inca o data suntem pe aceeasi lungime de unda 😘🤗 te pup draga mea 🌷❇️😘
      Un Start bun in weekend 😘💞

      Ștergere
  4. Asa deci... albumul e cu variatiile toamnei, piesa pune iarna si primavara la bataie.. Pai si vara? A ramas pe dinafara? :)))

    M-am bucurat sa vad atat de multi ghiocei si ... vai stai ca numai stiu cum se numesc floricelele, si am si avut intr-un an...primuuule. Asa - imi amintesc ca am facut untr-un an niste pompoms cum model pentru pus la flori :)). Inspirati de primulele pe care le aveam. Cu tutorial cu tot.
    Dar matisorii... vai ce dor mi-e de ei. Bunica mea Ligia cumpara mereu ... si erau fix asa. Sa vezi ce surprinsa am fost cand am vazut unii care aveau si niste firisoare galbui... pe Bran i-am vazut.
    Vreau si eu :))) - chiar i-am scris lui Tati sa imi ia daca gaseste.

    Pupici cu drag - abia astept sa tot vad de acum in colo manifestarile florale ale Primavarii in gradinuta voastra minunata si nu numai !! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂 poate pentru ca in Halifax-ul lui Ed nu sunt decat trei anotimpuri: toamna, toamna/iarna si primavara 😅😂😜
      Astazi imi propusesem sa matur in curte, sa aranjez un pic rondourile, sa pun decoratiunile de gradina, dar... azi ploua! 🫣
      Na, asra e! Am eu si alte chestii de rezolvat prin casa, dar m as fi bucurat de aer si soare!
      Celalalt weekend!
      Pupici si numai bine! 😘🤗☀️

      Ștergere
  5. Ne place Ed Sheeran!
    Minunată și această melodie!
    Să vă fie primăvară în suflet!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi azi ploua... Of si ce ma bucurasem ca am timp sa trabaluiesc prin curte ca da, a sosit primavara 🤗 ieri au fost 20 grade, soare, vreme excelenta, dar eu am lucrat pana la 17:30! 😬
      Dar primavara abia incepe....
      Un weekend placut sa ai!

      Ștergere
  6. Melodia asta mă duce cu gândul la Beatles! La noi încă este rece, îngheață bine dimineața, dar s-au umflat mugurii de liliac și corcoduși. Abia aștept să vină primăvara și să văd verde!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ed Sheeran este preferatul prietenei mele, care imi este si colega de serviciu. Sa ai o zi frumoasa! Pupici

    RăspundețiȘtergere