joi, 29 februarie 2024

Surpriza neplacuta

Nu cunosc cauza si nici nu înteleg de ce s-a întâmplat sa fie asa, însa blogul meu este blocat!!!! Si-a modificat chiar si designul! 
Pagina mea de blog are statutul "frozen" 🥶 Nu pot sa dau click pe niciun comentariu sau raspuns, pe niciun link, nu pot sa activez nicio postare proprie, decat din "draft blogger"... Cu alte cuvinte, în "casa mea" pot sa intru doar "pe usa din spate"! 
Nu pot nici sa raspund la comentarii... Este o situatie ciudata rau de tot! 
Mentionez ca nu am facut nicio modificare în setari, nici macar nu am intrat în setari de luni de zile!
Nu pot sa fac nicio vizita pe alte bloguri, pentru ca nu am adresele decât aici în lista de bloguri!Ieri a functionat partial, astazi blogul meu a înghetat! (sursa Foto)
Caut o "zâna buna" sau un "vrajitor", un spiridus... Stie cineva cum pot sa îmi recuperez dreptul de a-mi administra propriul blog ?!? 🍀 Multumesc anticipat!

27 de comentarii:

  1. E ciudat. Dacă intru direct pe articol, din lista mea de pe un blog de-al meu din blogspot, blogul tău arată la fel ca înainte, iată, pot să comentez, pot şi să accesez linkurile tale către alte bloguri.
    Dacă intru folosind adresa blogului, https://vis-si-realitate-2.blogspot.com/, coloana din stânga

    RăspundețiȘtergere
  2. CONTINUARE (am apăsat enter din greşeală)
    ... coloana din stânga e jos, sub articole, nu pot accesa nimic din ea şi nu pot intra nici pe articole să comentez la vreunul dintre ele.
    Din păcate, nu ştiu ce e de făcut.

    Eventual încearcă şi tu să intri din lista de pe blogul meu (http://veronicisme.blogspot.com/), să vezi ce se întâmplă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga Vero, iti multumesc pentru ajutor, într-adevar asa am putut vedea articolele introduse in tabel, intrând de pe blogul tau...
      Multumesc pentru idee.
      Acum se pare ca s-a deblocat... pot accesa orice link sau pot sa deschid comentariile sau alte postari. Side-boardul din dreapta este defazat in josul paginii de blog, dar asat nu ar mai fi asa grav.... Poate ca isi va reveni in cateva zile... Eu nu am schimbat nimic, deci sper sa isi revina de la sine.

      Ștergere
  3. Mai devreme, am crezut că sunt probleme la mine. Acum pare să funcționeze. Probabil, sunteți prea subversivă.😀

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu pot intra decât pe pagina curentă, am incercat pe cea cu ghioceii fără succes. V-au apărut link-urile care nu mai erau anterior, am deschis unul.

      Ștergere
    2. multumesc Florin, da, au fost probleme la mine, dar nu stiu de ce... Poate ca "sunt pe lista neagra"! ☺☺☺
      Acum se pare ca s-a reparat... Multumesc pentru interventie!

      Ștergere
  4. Ştiu că e neplăcut, dar nu intra în panică, e foarte posibil să se facă ceva modificări. Eu nu ştiu cum am ajuns aici, la comentarii, că nu a mers nimic până acum. Am citit, am vrut să comentez, nu puteam da click pe nimic. Am ieşit, am intrat din reader, blogul doar cu articole, fără bară laterală. Şi acum sunt la comentarii, nu ştiu câte refreshuri am dat, dar văd bara laterală. De aia zic, se pare că îşi revine, nu e blocat de tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Potecuta, bara laterala este la locul ei doar daca deschid postari singulare. Pe pagina generala, bara apare jos... Insa ma bucur ca pot accesa linkurile. Nu stiu ce o fi fost! Si-a revenit singurel... sper sa se repare si bara.

      Ștergere
  5. E posibil sa fie de la un articol. De la un cod gresit dint-un articol - fie ceva copiat partial care genereaza aceasta problema) fie de la ceva copiat din alta parte care a venit cu greseala de script.
    Stiu ca am patit si eu asa de la niste coduri. Gandeste-te la ce articole lucrai / ai publicat cand a inceput sa apara problema.
    Da si la mine apare blocat daca intru direct pe blog, de aici insa de la acest articol merge totul.
    Mai poate fi si de la ei.. si platforma (intr-un timp disparea posibilitatea de a corecta direct articole). Totusi inclin sa cred ca buba e intr-un articol recent. Atunci se decaleaza in general si meniurile... migreaza de pe laterale la subsol..
    Pupic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am sters linkurile spre Sorin si spre Postarea RIO2024... nu stiu ce sa mai zic... Bara din dreapta tot nu e in dreapta, dar nu mai este asa grav, ca si azi dimineata cand intreaga pagina de blog era ca o "poza"...
      Multumesc mult pentru interventie si ganduri bune! Pup

      Ștergere
  6. Copilarim ar putea avea dreptate. Încearcă să ştergi - dacă poţi - penultimul articol, cu reflexiile. POATE că totul e din vina unui link din tabel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am pus alt tabel si am introdus din nou linkurile... nu se schimba prea mult, dar... VICTORIE! acum pot accesa posatrile, comentariile, linkurile. Bara din dreapta este in dreapta doar daca deschid o singura postare. Poate ca blogul isi va reveni singurel... MUltumesc mult, Vero draga!

      Ștergere
    2. Da, văd că blogul tău pare să se fi reparat. Şi constat că eu am tot zis de coloana din stânga, când ea în dreapta. 😁 Nu e prima dată când fac o greşeală de soiul ăsta. Mi s-o fi inversat ceva prin tărtăcuţă... 🤔

      Ștergere
    3. Daaaa, aseara se reparase si totul a fost din nou la locul sau. Draga Vero, nu iti face probleme, totul e chestie de unghi de observare. Daca ne asezam peste pagina de blog, coloana e in stanga. In dreapta este doar daca o privim ca cititori 😉 totul este relativ! In general, mintile luminoase vad lumea altfel, geniile au un alt fel de a privi! Te pup 😘🌷

      Ștergere
  7. Carmen, eu periodic rulez un program de clean. (CCleaner) Sunt fisiere ce trebuie sterse periodic, un fel de reziduuri de la accesarile pe diverse site-uri.
    Insa mai este ceva suplimentar in ultimul timp. Acum cateva zile nu ma lasa sa comentez nici la mine decat dupa ce aparea o ferestra unde trebuia sa scriu un cod. Cred ca platformele astea s-au imbacsit rau de tot. Insa fenomenele dispar dupa o perioada, asa ca nu ma mai panichez.
    Sper sa se intample la fel si la tine. Pupici si un martie cat mai frumos! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suzana draga, tocmai ce am raspuns comentariilor anterioare, spunand ca pagina de blog "s-a dezghetat" dar ca a ramas defazata coloana din dreapta si... Acum constat ca totul e din nou "normal" 🫣😇😬 ca si cand nu s ar fi intamplat nimic! Tare tare ciudat!
      S a reparat singur!
      Multumesc. Si tie un start bun in Martie 😘🤗

      Ștergere
  8. Eu am ajuns la spartul targului cum s-ar spune, dar și cand am intrat mai devreme azi tot bine îmi mergea blogul tau. Dar am întămpinat în unele zile probeleme de genul să nu se incarce deloc, dar eram pe telefo si am presupus că am eu conexiunea proastă, mai ales că nu doar pagina ta nu se încărca. Sper că ceea ce a fost să nu mai apara.
    Mă bucur că și-a revenit si ca ai revenit si tu. Știu că nu prea am avut timp eu să intru pe bloguri, dar chiar m-a surprins ieri la MFC să vad că nu mai postaseși de săptămâna trecută.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS : laptopul meu a intrat în grevă in seara asta și domnișoara mea mi l-a oferit pe-al ei să-mi fac articolul. Am uitat că aici nu e contul meu (MNiko)

      Ștergere
    2. Si eu m amirat cine ar fi "noua Cris" care vorbeste totusi atat de familiar 😂💗 multumesc.

      Ștergere
    3. Intre timp am ajuns și la laptopul meu. Mă bucur că atunci nu m-a lasat fata să comentez pe mai multe bloguri, că eu mă avântasem cu mare elan să recuperez ce lipsisem.
      Văd că la tine tot aceste este ultimul articol, sper că blogul este în regulă, la mine pare ok. Mă găndesc că ai și tu o perioadă foarte aglomerată, dar sper să te poți bucura de primăvară plimbându-te cu Leo. O primăvară minunată și ție și băieților tăi ( dar și fetelro și nepoaților).
      Cu drag.

      Ștergere
  9. Could this be hijacked, or bot attacked so google blocked your site by default?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🫣 I don't know what it was, but I'm glad it's over! 👍🏻

      Ștergere
  10. Iuhuuu, merge perfect acum! Mă bucur tare! Să îţi fie primăvara plină de bucurie, draga mea! Te îmbrăţişez!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sounds like it was quite the ordeal, but thankfully things seem to have resolved themselves. It's always frustrating when technical glitches pop up out of nowhere.
    Happy Monday, Carmen!

    RăspundețiȘtergere