luni, 20 februarie 2023

Pink Mondays - cu brânduse


 

O saptamâna Pink sa aveti! ♥ (draga Ina ♥)

14 comentarii:

  1. Vai ce frumoooos! Ca in povesti. Cand eram mici, ne placea enorm atunci cand treceam Branul (si nu imi era prea rau de la drumul serpuit, haha) sa privim brandusele si cocaraii violeti care colorau peisajul.
    Uneori faceam popasuri si coboram sa le admiram de aproape.
    Tare mult m-am bucurat de imagini!! :*
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "frumusetea" asta este direct lânga casa noastra - în parcul în care obisnuiesc sa ma plimb cu Leo. Din pacate, minunatia de parc a fost acum doi ani taiat în doua, pentru ca acum, pe aici trece linia de tramvai ce uneste gara cu cartierul nostru. Asta e... totusi, au ramas inca locuri frumoase. Acum primavara sunt trei locuri - unul plin cu ghiocei altul cu brânduse si altul cu Eranthis hyemalis (aici se numesc Winterlinge). Iar vara, copacii sunt plini de veverite si pasari de toate sorturile. Imi place sa ma plimb pe acelasi traseu si de fiecare data, observ alte amanunte prin parc :-)
      Acum, daca fetitele sunt în vacanta, le place sa il duca ele pe Leo in lesa, si regula este una il duce spre parc si cealalta îl duce spre casa... sau invers ;-) Leo le duce pe ele ☺☺☺☺☺ Pupici si o saptamana minunata!

      Ștergere
  2. La voi e primavara! Sunt minunate imaginile! (mai ales a doua) 😊
    E linistitor sa privesc aceste floricele gingase... Cred ca tare-i liniste in zona unde ai facut fotografiile.
    Seara minunata iti doresc, Carmen draga! ❤ Imbratisari si pupici cu drag, de la noi pentru voi! ❤ 😘

    Cele mai multe postari le-am vazut cam la momentul cand ai postat, doar ca nu am reusit sa las un semn ca am trecut pe aici... :-( Acum pare rezolvata problema comentariilor dar am dat de alta: nu se salveaza postarile pe care le scriu! :))) Din placere se transforma in chin joaca pe bloguri. :-(
    Recuperez ce-am pierdut cat de repede pot, desi nu e ca atunci cand scriu "la momentul prezent".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga Diana, mereu ma gândesc ca... nu ai vrut/putut sa vii la noi in vizita. Ai fi putut singura vedea cat de frumos este. Noi locuim intr-un carteier de bungalow-uri, lânga un parc. E atatta liniste, ca zau, vara auzi cum creste iarba! ☺☺☺ Dar n-au intrat zilele in sac, poate ca reusesti cândva sa ne vizitezi ♥
      Of ce rau imi pare ca ai asa probleme cu laptopup /internetul! Nu inteleg ce se intampla! Firma noastra are "suport IT" in România si unul din specialisti locuieste in Brasov, o sa il intreb daca are timp sa iti dea "o mâna de ajutor" poate ca ceva la setari sau poate ca trebuie laptopul resetat... O sa iti spun daca este posibil din pdv-ul lui ♥ Te pup. Transmite ganduri bune si îmbratisari si celor doua: S si D ♥

      Ștergere
    2. Carmen draga, nu am putut veni... Ca sa fi putut pleaca (sa pot pleca, oricand, oriunde pentru mai mult de o noapte trebuie sa fie altcineva aici in locul meu). E o situatie mai complicata. La acel moment n-a putut mama veni si nu am gasit pe cineva apropiat care sa ma poata inlocui. :-(

      E de la platforma Blogger... O tot ametesc de-or s-o faca praf... Au fost perioade cand functiona normal, perioade cand ba disparea blogrollul, ba nu se actualizau postarile de pe unele bloguri si tot asa... Comentariile sunt "oprite" de serviciul de verificare reCaptcha... (uneori functioneaza la prima apasare de "publicati", alteori la a doua, a 3-a...sau deloc). Acum pare ca e functionala platforma (cat o tine-o!) :)) Mi-a rapit mult timp nefunctionalitatea.
      Am un amic care ma ajuta in caz de urgente IT, cand e in Ro/in oras, 'ca are un program de munca tare "aiuristic' si-i mai place si sa bantuie. 😊 Iti multumesc tare mult pentru oferta! ❤
      Mi-ar placea sa fie si in apropiere de noi o zona numai buna pentru plimbari... Pe deal, unde a locuit unul dintre unchi, ar fi fost ideal, dar... deh! Pana urc io dealuuuuul! 😂 Si-ar trebui s-o fac de cateva ori pe zi!
      Multumesc! Le transmit! Le-am transmis de la primul tau mesaj pe blogul meu. ❤
      Imbratisari si pupici cu drag! ❤ 😘

      Ștergere
    3. ah, daaaa, platforma Blogger are probleme mari. Mie mi-a disparut "creionul" cu care puteam intra rapid pe postare, daca spreexemplu observam o greseala, o litera lipsa sau inversata sau ma rog, o greseala de exprimare si doream sa reformulez... acum trebuie sa intru de sus dreapta, in "design" apoi în postare... Totul e mai complicat.
      În plus, eu nu am posibilitatea sa corectez comentarii. Daca am gresit ceva, nu pot decat sa ignor si sa sper ca adresantul va intelege si ma va scuza, ori pot sa sterg intreg comentariul! Tja... nu-mi place nici asa, nici asa, dar n-am incotro! ;-)
      Da stiu, am inteles si imi pare rau ca nu s-a potrivit planul nostru atunci. Insa cum zic, n-au intrat zilele-n sac ♥
      Pupici si imbratisari, de la trio pentru trio ♥♥♥

      Ștergere
  3. Câtă culoare! Mi-au făcut ziua mai frumoasă aceste imagini!
    Mi s-a făcut și mai dor de primăvară când am văzut pozele!
    O zi frumoasă!😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur enorm daca fotografiile au transmis ceea ce mi-am propus: o zi "pink" si "o saptamana roz"! ☺
      Inca nu e chiar primavara, vremea este inca rece si mai bate vântul cateodata, ca te taie la fata! Dar sunt semne ca iarna e slabita si ca va face loc primaverii! ☺ In gardina avem multi ghiocei si mierlele pregatesc deja cuiburi!
      O zi minunata sa ia, Mihaela!

      Ștergere
  4. Superbe imagini. Când am văzut prima dată brândușe era tot așa un camp plin, undeva pe dealurile de lângă Brașov. Am și eu câteva dar abia acum încep să rasară. Primăvara vine mai târziu la mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la noi s-au inmultit singure si au rasarit acum si pe gazon - dar pana cand sa trebuiasca sa tundem prima data in an gazonul, va mai treeece multa vreme! ☺ Noi avem albe, mov si galbene.
      Acestea fotografiate aici sun in parcul prin care ne plimbam zilnic cu Leo (Leo iese de trei ori pe zi la plimbare, la ora 8:30-9, la ora 12 si la ora 17:30-18, chit ca alearga cat vrea prin curte).

      Ștergere
  5. Ce plăcut este să privești culorile primăverii prin natură 👍
    Pupici ❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai, parcul este acum minunat! plin cu brânduse violele, cu ghiocei si galbenele. Mâtisorii au înflorit si ei... E minunat cum ciripesc vrabiile si mierlele... în curând isi vor face cuiburi si vor incepe clocitul!
      Pupici si îmbratisari ♥

      Ștergere