miercuri, 22 februarie 2023

Copilarie fericita - Miercurea fara cuvinte S8/23

 


particip la Miercurea fara cuvinte - tabel de înscriere la Suzana

20 de comentarii:

  1. MI NU NAT!!!!!
    Cat de frumos... sesiune de pictura - uite ceva ce mi-ar fi placut sa fac mai des cu Ralu. Chiar, cand vine pe aici, poate o provoc sa coloram amanadoua acelasi desen :D. Ce idee buna (cred ca ii si las un mesaj acum ca sa nu uit... haha - o sa aprecieze).
    Si pe langa faptul ca au colorat foarte frumos, fiecare in stilul ei - vopseaua este fosforescenta!!! WooooW

    Leo este atat de scump cum sta la masa, alaturi de ele - copiii blanosi ne ofera niste momente absolut minunate.

    Si imi place somnul fetelor linistit si vegheat de jucarele ( :D si eu am inca, alaturi de mine, mici prieteni care imi vegheaza somnul ).

    Pupici cu drag!! Happy WW!!
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, fetele sunt inca la varsta cand nu stiu singure sa-si ocupe timpul , de aceea ma gandesc mereu din timp, ce vom face in fiecare zi. Intr-una din zile am facut plimbari in natura si am observat schimbarile, in una am realizat mastile gen Rio si pentru o alta zi am cumparat specal stative pentru tablouri, panza, 30x40 nici prea mare nici prea mica , sortulete, am acoperit masa cu musama, am intins pe parchet o paura si... le-am invitat pe cele mici sa picteze. Am multe tuburi cu colori acrilice si cateva cu culori neon. Culorile sunt intensificate doar sub luminultravioleta - am o lanterna, special pentru a pune in evidenta picturile :-) Acum cativa ani am pictat si eu Starry Night, folosind asemenea culoare.
      M-am gandit ca pentru varsta lor (Emma are 11 ani si Greta 8) fascinant é sunt animalele mistice si Unicornul este cel mai cel! Am nimerit perfect, fetele au fost foarte incântate!
      Ah, problema cu dormitul este maaare! Sotul meu doarme in dormitorul pentru musafiri si ele vor mereu sa doarma cu mine! Dar sunt maricele si au somnul agitat, nu incapem toate trei pe pat cu doua saltele - ah am uita ca mai e si Leo musafir, din cand in cand. Deci, ne-am obisnuit, cand vin ele, mutam comoda pe un alt perete, impingem patul de dormitor, si facem loc unui pat pliant, pe care-l punem paralel si lipit cu de saltelele patului de dormitor. Peste salteluta, mai punem o saltea ca sa fie la acelasi nivel cu celalalte si dormim ca la armata - aliniate. Ah, am uitat, abia avem loc in pat de animalutele de plus pe care le cara de acasa intr-o sacosa uriasa ☺☺☺ Povestim si radem, pana cand mamarutele adorm, apoi eu mai citesc sau ma uit pe blog ;-) Dimineata, ne da desteptarea LEO ☺☺☺
      Pupici, si pentru Kouki ♥ Noapte buna!

      Ștergere
  2. Ce culori frumoase in tablouri! Super! Happy WW, Carmen! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult-mult cum te ocupi de programul fetelor. Dar si ele par talentate la a face lucruri. Imi plac tablourile voastre, iar ele par mandre foarte de ce minunatii au reusit. Numai senin in viata voastra, draga Carmen!
    Pup si Happy WW! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. orice copil are interes sa deseneze, coloreze, picteze si pe masura ce exerseaza, poate vedea daca are sau nu o inclinatie deosebita spre pictura. Imaginatia se educa si creste pe masura ce exersezi :-) parerea mea.
      Da, Emma si Greta au fost foarte incantate de program si fericite ca au reusit asemenea pictura si masca. Iar micul nostru carnaval o sa le ramana multi ani in amintire :-) Iar eu, sunt multumita ca am lasat un "semn" pe Pamânt ♥
      Multumim asemenea, Suzana draga ♥ Happy WW!

      Ștergere
  4. Ce fete talentate! Foarte frumos te-ai gândit să le ocupi timpul şi rezultatul e fantastic.
    Numai veselie şi bine să fie la voi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Potecuta draga.
      Ganduri bune si îmbratisari, inapoi ♥

      Ștergere
  5. I used to have a bed covered with stuffed animals - so comforting this memory!
    Thanks for sharing at https://image-in-ing.blogspot.com/2023/02/spring-is-here.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I'm very glad that I spoiled your pleasant memories! ☺ Happy WW!

      Ștergere
  6. Sunt cai nemaipomeniți. Eu am numărat patru...
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  7. La tine descopăr cele mai frumoase instantanee - imagini pline de joc copilăresc 🧚 ❤️🧚
    Vă doresc multă sănătate 👍
    Pupici ❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult, draga Prietena.
      "Copilaria" si "fericirea" sunt ceea ce am incercat sa exprim prin aceste fotografii pline de culoare ☺ Ma bucur ca am reusit! te pup ♥

      Ștergere
  8. Leo e mortaaaal! ❤ Rar am vazut catelusi care sa stea asa de cuminti la masa, sa supravegheze fetitele lucrand. ❤
    De Emma si Greta ce sa zic?! Imi plac mult de tot! Cu fiecare an care trece (cu fiecare zi, chiar, la varsta lor) 😊 invata ceva nou. Alaturi de tine cred ca "prind gustul" mesteritului. Probabil ca vor fi printre acei oameni carora le va placea sa poarte ceva facut "cu mana lor", sa mestereasca una-alta sau, poate, isi vor descoperi vocatia pe "partea cu arta". Esti minunata!
    Imbratisari si pupici cu drag, de la trio pentru trio! ❤ 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leo este ferm convins ca asa este normal sa se poarte ☺☺☺ daca stam la masa , vrea si el pe scaun. Nu a cersit niciodata mancare, dar vrea sa fie cu familia lui ☺ avem probleme la restaurant sau in mijloace de transport in comun, ca el vrea pe scaun! am mereu paturica lui, o pun pe scaune sa nu care cumva sa fie vre un turist care sa comenteze ca ar murdari scaunul. Din fericire, Leo nu pierde par de aceea chiar si alergicii nu ar avea probleme cu blanita lui, insa... Lumea e mare!
      Emma este mai inceata, Greta e rapida si are imaginatia mai bogata. Pe Emma trebuie sa o ajut eu mereu, ca sa reuseasca sa fie gata in acelasi timp cu sora ei mai mica ☺ Acasa nu prea au asemenea preocupari - cica, abia au timp pentru lectii, sport si joaca alaturi de prietenii de pe strada.
      Sper sa se "lipeasca" ceva de ele pentru viitor, m-as bucura.
      Multumesc draga mea ♥ esti o dulce ♥
      Pupici si imbratisari, de la trio, pentru trio ♥♥♥

      Ștergere