miercuri, 1 mai 2019

Hristos a Înviat! - Miercurea fara cuvinte 18/2019

(inspiratie: Floare de colt)

Curaj, înscrie-te! ☺ Vei cunoaste o multime de bloggeri ce au pasiunea fotografiatului. Nu exista teme pentru fotografii, nu exista obstacole. Singura regula este ca articolul pe care-l înscrii în tabelul "Miercurea fara cuvinte" sa nu contina text scris. În rest, orice este permis. Alatura-te noua ☺ Happy WW!

43 de comentarii:

  1. Adevarat a Inviat!
    Vai ce frumoase sunt ouale pictate <3! :)
    Si ce flori minunate! :) Am reusit sa vad si eu cateva lalele siiiii au inflorit stanjeneii (sau irisii violet). Evident ca nu am avut cu ce face poze, dar poate reusesc astazi cand ies la plimbare cu Kouki (sper sa fie tot liber afara, daca e 1 mai :P).
    As vrea uneori ca sarbatorile acestea.. atmosfera lor sa ... dureze mai mult :). Ar fi tare frumos.
    Pupici cu mult drag <3!!
    Happy WW!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. noi saptamana aceasta am avut liber doar azi, dar a fost superb! doua zile lucrate, o pauza si apoi inca o zi si jumatate si iar weekend ☺ Azi am avut si vreme superba si cumva... am avutun spor deodebit! M-am trezit la 8, dupa tabieturile cu Leo, am plecat la club sa fac ceva sport, de la 9:30 la 12 (juhuuu!). Apoi am ajuns acasa, m-am plimbat cu Leo in Parc, dupa care ne-am urcat in masina si le-am vizitat pe fetele mele (locuiesc in acelasi bloc, la scari si etaje diferite). Leo s-a jucat un pic cu Chico, noi fetele am palavragit o leaca (o leaca mai mult). Pe la ora 17 am ajuns acasa, Helmut ma astepta cu masa pusa. Dupa masa, am inceput actiunea de sortare si împachetare de lucrusoare pe care nu le mai port, le voi aduce la Sibiu, peste 3 saptamani si le voi darui cui are nevoie. Pe la ora 19 am fost gata si ne-am premiat cu 2 ore de sauna, ca am meritat amandoi - asa de harnici am fost azi! Acum ne pregatim sa dam stingerea, este ora 22:30. Pupici si o saptamana minunata sa ai! Happy WW!

      Ștergere
  2. Adevărat a înviat!
    Superbe ouăle, sunt delicate şi tare frumoase!
    O zi frumoasă, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doua oua am reusit sa pictez. Sunt migaloase! Dar voi pregati la anul mai frumoase, ca acum am prima experienta ;-)
      Happy WW, Potecuta draga!

      Ștergere
  3. Adevărat a Înviat!
    Splendid realizate culorile și modelul ouălelor! Cele în prim plan sunt tot creația ta?(al doilea)...predomină nuanțe calde de roșu, frez, roz, trandafiriu...Iar natura, buchetele bogate de flori de cireș japonez completează tabloul Sărbătorii Pascale😄
    Happy WW, dragă Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toate ouale sunt vopsite de mine. In saptamana din-naintea Pastelui, le-am avut in vizita pentru un weekend pe nepotelele din Memmingen si mi-am propus sa pictez impreuna cu ele oua de Paste. Ele au mazgalit rapid 3-5 oua, apoi s-au plictisit. Eu abia am reusit sa pictez cele doua, aici fotografiate.
      Ciresul japonez este in fata geamului de la birou - la serviciu, vreu sa zic. Iar magnoliul este in gradina din fata casei noastre. Superbi copaci!
      Te imbratisez Gina draga, o saptamana minunata în continuare.

      Ștergere
  4. Adevarat A Inviat!
    O zi minunata.
    multumim pentru gazduire.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevărat a înviat! Frumos încondeiate ouăle și florile roz sunt o minune! Se pare că ați avut un Paște colorat! :)
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi vremea a fost superba, am avut nocor de zile de sarbatoare ca de vara!
      Happy WW! ☺

      Ștergere
  6. Adevarat a Inviat!
    Chiar daca sunt intr-o pauza cred ca ceva mai lunga, nu puteam sa nu admir ceea ce a-ti creat. Multumesc si de citare, draga Carmen!
    Combinatia de oua pictate si flori este perfecta!
    Happy WW si numai bine si frumos in aceasta primavara! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti doresc o vacanta placuta, Suzana draga!
      cu placere, darag mea - doar ti-am promis ca iti voi arata ce am reusit eu, inspirandu-ma din fotografiile tale.
      Happy WW, Suzana draga!

      Ștergere
  7. Eu am postat doar niste lalele. Si acestea sunt de anul trecut, doarece, anul acesta, nu au inflorit. E vorba de cele din fata blocului.
    Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oare de ce nu au inflorit?! poate ca sunt prea adanci bulbii? daca ramani multi ani in pamant, candva lalelele se salbaticesc sau nu mai rasar.
      Ganduri bune! Happy WW!

      Ștergere
    2. Bulbii trebuie scoși in luna Iunie si replantati in Octombrie. Stiam acest lucru, dar, fiindca anul trecut era o explozie de flori, nu m-am gândit sa aplic metoda știuta. O sa fiu atenta anul acesta.

      Ștergere
    3. noi scoatem bulbii cand se ingalbenesc frunzele lalelelor scuturate de petale... Timpul si durata de inflorire a lalelelor depinde de locul in care sunt plantate. Spre exemplu, cele din cutea din spatele casei, pentru ca au soare puternic, s au scuturat deja si frunzele au inceput sa se ingalbeneasca. Cele din gradina din fata casei, care e pe nord-est, abia au inflorit. Daca nu va ploua, vor ramane inflorite cel putin pana in iunie, apoi inca 2/3 saptamani se li se vor ingalbeni frunzele. Asta e vremea cand scoatem bulbii. De replantat, la fel... depinde de cum e vremea, in orice caz, trebuue replantati inainte de a veni inghetul 😊. In general, e asa cum ai zis tu, iunie bulbii scosi si octombrie repusi.
      Din pacate, nu mai poti stii ce culoare au florile, atunci cand le replantezi 🤗 Dar in fiecate an, cumparam si bulbi noi.
      O primavara minu ata sa ai in continuare 💕

      Ștergere
    4. Multumesc ca mi-ai spus! Deja,frunzele sunt ingalbenite. Voi scoate bulbii.Cum îi pastrezi,îi mai uzi,îi pui în punga?

      Ștergere
  8. Adevarat a inviat! Mie nu-mi vine sa cred ca a trecut minj vacanta si n-am facut nimic. Efectiv nici foarte odihnita nu sunt...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pacat... ce sa zic?! eu azi am fost foarte activa si sunt multumita de tot ce am reusit sa fac astazi! mai mult decat mi-am propus.
      Happy WW!

      Ștergere
  9. Adevarat a Inviat! A fost cea mai linistita si frumoasa minivacanta! Desi, oual noastre aproa[e toate au crapat, anul viitor renunt la vopseaua din comert. s-a intrepatruns pe albus. Minunate culori de primavara!
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la voi, daaaa, am azuit ca ati avut parte de o minivacanta. Anul acesta Pastele si 1 Mai au picat cum nu se poate mai bine! Noi saptamana aceasta am avut liber doar azi, dar este bine si asa :-)
      Eu nu mai folosesc de peste 20 de ani vopsea in acre se fierb ouale, nuuuu! Eu fierb ouale in apa cu un pic de sare, apoi folosesc un gel care se pune pe manusa de plastic si se ia oul fierbinte si se jongleaza cu el, dintr-o mana in cealalta - asa prinde culoarea. Apoi, am avut o floie argintie si alta aurie, care "tamponata" din loc in loc pe oul vopsit si inca fierbinte, lasa un pic din auriu sau argintiu, dand oului aspect marmorat. Imi plac nespus de mult culorile acestea. Nu patrund coaja de ou.
      Happy WW! ☺

      Ștergere
  10. Adevarat a inviat!
    Acest colaj de fotografii poate fi numit "Viata in roz". Si uau! Sunt foarte reusite (si) ouale pictate! Felicitari! <3
    Numai bine, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :-) doar doua oua am reusit sa pictez si si acestea, cam pe graba - ca nepotelele mereu intrebau ceva si cereau ajutor... trebuia sa intrerup, sa le ajut si apoi sa continui la mine. In plus, cele doua mamarute s-au plictisit repede de pictat oua :-) Tjia... la anul vreau sa pictez ceva mai ingrijit si modele mai tipice românesti :-) La anul va fi mai bine!
      Pupici si imbratisari, de la trio pentru trio. Happy WW!

      Ștergere
  11. Adevarat a-nviat! Frumos la tine de sarbatori.Eu am fost cam in viteza cu toate,dar le-am biruit si acum recuperez.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oricum ai reusit, Floarea draga, important este ca ti-a facut placere si ca ai fost alaturi de cei dragi tie. Pentru asta sunt sarbatorile! :_)
      Happy WW! ☺

      Ștergere
  12. Adevarat a inviat! sarbatori frumoase ai avut! si noi le-am tinut de 2 ori :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. haha, de doua ori Patele si o data party pentru ziua ta. LA MULTI ANI, înca o data, Coco draga!

      Ștergere
  13. Hello I love The Nice pictures have a Nice Day hugs Nina

    RăspundețiȘtergere
  14. Adevarat a inviat! Culori si oua incondeiate! Combinatia este castigatoare. E de apreciat si ca reusesti sa te inspiri si sa pui in practica... Acum ouale, mai nainte platoul_aperitiv desenat...etc
    Multumim frumos, sunt tare placute ochiului si nu numai... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc mult pentru aprecieri, Ina draga!
      Un weekend minunat sa ai!

      Ștergere
  15. Hristos a înviat! Ce frumuseți ne-ai adus aici, dragă Carmen. Ouă frumos pictate și flori superbe, ca la început de luna mai... Toate cele bune și zile cât mai frumoase. Și o lună mai minunată! 🙂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oh ce pacat ca blogspotul nu a recunocut contul tau si nu stiu cum te cheama!
      oricum iti multumesc mult atât pentru urari si aprecieri, cat si pentru minunatul mesaj :-) O luna mai, cat mai frumos posibila!

      Ștergere