vineri, 3 mai 2019

Eurovision 2019 - Provocare muzicala


Mai sunt doua saptamâni pâna la cea de a 64-a editie Eurovision si toate statele participante si-au anuntat melodiile pentru concurs. Germania va fi reprezentata de grupul S!sters si a lor melodie Sister. Cele doua interprete nu sunt surori - Laura Kästel si Carlotta Truman au format acest duet doar pentru Eurovision. Laura (27 ani) a fost în grupul de acompaniament pentru concertele live ale renumitelor: Lena si Sarah Connor. Carlotta (20 ani) a câstigat concursurile nationale Das Supertalent la doar 10 ani si The voice of Kids, la 15 ani. Cele doua interprete vor concura pe scena din Tel Aviv Convention Center în Israel. Mie personal mi se pare melodia prea teatrala, gen musical... însa juriul national a decis ca duetul S!sters are cele mai bune sanse în concurs. Vom vedea!
Mega-surpriza spectacolului de anul acesta este showul Madonnei (60 ani), care a anuntat ca va prezenta nu una, ci chiar doua melodii! Madonna a fost invitata la spectacol de omul de afaceri israeliano-canadian, Sylvan Adams. Acesta va suporta toate cheltuielile pentru echipa Madonnei (circa 65 persoane), atât pentru scena cât si pentru sejurul-complet. Adam este un mare fan al Madonnei, supranumita "regina muzicii pop". Cu siguranta spectacolul din 18 mai va fi colosal!
Ca in fiecare vineri 😊 Friendship Friday 😊 create with joy!

7 comentarii:

  1. Woooooooooow
    big big big wow
    De mult nu am mai auzit o piesa atat de buna pentru Eurovision (sper sa castiga :D).
    Eu mesajul il inteleg simplu: in loc sa incercam sa ii oprim pe ceilalti sa fie, temandu-ne ca ar putea sa ne ia locul in "ierarhie" am putea invata sa mergem alaturi pe drumul vietii si sa ne sustinem.
    In viata ar trebui (cred ca asta ne-ar fi scopul) sa fim toti castigatori :).
    Mi-a placut mult <3.

    Imbratisari cu drag. Sper sa pot vedea si eu show-ul Madonnei ;)) pe internet :D.
    Pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar? iti place asa de mult piesa aceasta? eu nu sunt foarte incantata... existau si alti interpreti, dar juriul a decis S!ster :-)
      Da... in viata toti trebuie sa fim câstigatori!
      Te pup si te îmbratisez si pe tine si pe Kouki <3

      Ștergere
  2. Si mie imi place melodia! :) Si vocile lor!
    Un spectacol Eurovision n-am mai vazut de ani, cap-coada. :) In perioada cand am urmarit concursul nu a castigat decat o data cine mi-a placut si mie: Lordi (Finlanda, 2006) :) Altfel spus: nu prea ma pricep la muzica. :)
    Duminica frumoasa in continuare, Carmen draga! Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am tacanit, Carmen! Azi e sambata! :))))) Abia acum un minut am aflat! :)))
      Zi frumoasa in continuare! <3

      Ștergere
    2. eu ma uit in fiecare an, daca nu cumva sunt plecata undeva unde la ora transmiterii spectacolului as avea ceva mai bun de facut ;-) Mie imi place Eurovisionul si ma distreaza si distribuirea punctelor :-) In general punctaverajul nu este in directa legatura cu muzica ☺☺☺ dar... eu ma uit la spectacol, nu fac politica.
      Te pup draga mea. Salutari si imbratisari, de la trio pentru trio <3
      PS: nu-i bai! nici eu nu prea stiu in ce zi suntem, decat daca am vreo programare speciala in acea zi - atunci ma concentrez si sunt atenta la data si ora ☺☺☺ te pup

      Ștergere
  3. Eu nu am mai urmarit de ani buni Eurovision, insa imi place propunerea Germaniei. N-am stiut ca este invitata si Madonna. Chiar ca este o surpriza! Seara frumoasa si duminica MINUNATA, Carmen! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. abia astept sa o revad pe Madonna. Am vazut-o de curand pe MTV cu videoclipuri 2019... E buna tare de tot! ☺

      Hahahaha ce tare e piesa propusa de tine! Gașcă Chitară Grozăvești - Visul (A fost odată)... cânta fals si tare, dar sunt simpatici! Si foarte curajosi! Excelent!
      Te pup Florina. O saptamana buna! <3

      Ștergere