miercuri, 15 mai 2019

Case... pe roti - Miercurea fara cuvinte 20/2019





Curaj, înscrie-te! ☺ Vei cunoaste o multime de bloggeri ce au pasiunea fotografiatului. Nu exista teme pentru fotografii, nu exista obstacole. Singura regula este ca articolul pe care-l înscrii în tabelul "Miercurea fara cuvinte" sa nu contina text scris. În rest, orice este permis. Alatura-te noua ☺ Happy WW

28 de comentarii:

  1. Mdaaa! A sosit vremea plimbărilor mai lungi. Și cu ce să te plimbi mai bine decât cu o casă pe roți?... Acolo, la voi. Pe aici, n-aș avea curaj, nici din cauza drumurilor, nici din cauza lipsei generale de siguranță.

    Happy WW, dragă Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. problema care este la noi, este ca aceste frumoase locuri amenajate, costa muuult... atat de mult incat cheltuielile ajung la acelasi nivel cu o camera la hotel 🤗
      Happy WW Zina draga

      Ștergere
  2. Visez la o rulotă! Sunt superbe şi aş fi în lumea mea acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne imbiati sa visam la concediu... Ce dulce gand. Superbe case pe roti, vorba Poteutei, visam si noi.... :) Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaaaa, concediu! la noi a inceput numaratoarea inversa 😜
      numai bine! hsppy Ww

      Ștergere
  4. Mereu mi-am dorit o "casuta" pe roate :)
    Am vazut ca sunt unele de un lux exorbitant, cu mai mult decat confort si cu obiecte de o calitate deosebita.
    Eu m-as multumi cu una ca cea din imaginile tale :)
    Happy WW,te imbratisez! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu mi am dorit mereu asa ceva si acum, ca il avem pe Leo, ne am gandit ca a venit vremea... Dar, dupa ce am calculat, am tras linie si am comparat cheltuielile cu un concediu normal, in casa de vacanta, am ajuns la concluzia ca vom cumpara o asemenea casuta, daca vom castiga la lotto 😬😁
      te pup. Happy WW

      Ștergere
  5. Un târg cu "prieteni pe roți" de-o vacanță😍...rulotele iți oferă la orice oră, găzduire pentru un popas mai scurt sau lung după cum îți dorești, cu condiția să existe locuri special amenajate în infrastructura destinațiilor turistice.
    Îmbietor interiorul celor expuse de tine😋!
    Te îmbrățișez cu drag!
    Happy WW ,dragă Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gina draga, ideea de a avea o casa de vacanta pe roti este superba, insa atunci cand pornesti la drum, in tarile cu infrastructura si campinguri modern amenajate, stai si te gandesti, oare esti pedepsit ca posezi o astfel de masina?! Nu doar ca exista impozitul pe rulota, exista si mpozitele pe sosele (peste tot platesti dublu, maut si vignette), apoi consumul de benzina e marit, iar pretul de cazare in camping (parcela pe care parchezi si legatura la curent electric) este de minimul 50 euro pe noapte.... Atat de mult ne am dorit sa avem o rulota, dar... acum a fost ultima tentativa si, am renuntat. Cred ca a avea rulota si a fi tanar (sanatos), liber (fara seeviciu) si cu bani 😀 Atunci merita sa detii o rulota si sa te plimbi prin lume. 😂😇
      Te pup Gina draga. O saptamana minunata!

      Ștergere
  6. Avem canapea si pentru Leo? :)
    Happy WW

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o daaa, Leo ar fi avut propria canapea... Dar nu a fost sa fie 😏
      Happy WW Daliana draga.

      Ștergere
  7. I want a camper! I think we will buy one next year.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😊 the idea ist wonderful, reality is more rough 😁
      Happy WW dear Deb 😊

      Ștergere
  8. Ce faine sunt! Uele sunt perfect luxoase!
    Rulotele - cand nu esti nevoit sa locuiesti in una - :) au un farmec boem, dar e aproape un lux. :) Am intalnit un cuplu, in urma cu mai multi ani, prieteni de familie cu o amica; cei doi isi ziceau "melci cu casa-n spate". :) Aveau 50 si ceva de ani, copiii le sunt "la casele lor", ei au vandut tot (aveau destul), au cumparat o garsoniera pe care au inchiriat-o, si-au luat rulota (gen autobuz) si s-au plimbat intai prin Ro, apoi prin Europa - continua sa o faca. :) Au zis ca atunci cand le va fi subreda sanatatea se vor muta in garsoniera, dar pana atunci umbla brambura. Mi se pare o chestie foarte faina. Visam si eu sa ma plimb cu rulota, dar va ramane la stadiul de vis. :)
    Zi frumoasa iti doresc, Carmen draga! Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3
    Happy WW!
    (am pus un E in plus la numele tau, asa ca am rescris) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, frumos! asta ar fi o idee, sa vinzi tot si sa investesti in concedii cu rulota personala. Problema e ca in Germania, varsta de pensionare este 67, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Si atunci, poti sa mai speri doar sa fii cat de cat sanatos 🙄 nu mai poti sa te aventurezi in expeditii...
      Iti spun zau ca luna trecuta, inainte sa facem rezervarile pentru concediul din Franta, am fost hotarati sa cumparam asa o casuta, de aceea am fost in parcul cu rulote si ne am lasat consiliati de specialisti, am luat toate cheltuielile si posibilitatile in calcul si... visul concediilor pe 4 roti a crapat, definitiv. Am ajuns la concluzia ca am avea mai multe dejavantaje decat avantaje.
      Pupici si imbratisari de la trio pentru trio 😘💕🤗

      Ștergere
  9. Zilele astea vorbeam de visul meu"rulota".Stiu ca n-o sa apuc,dar citind comentariile m-am mai asezat,cand nu am luat in calcul si costurile...Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da Floarea draga... depinde de la caz la caz, in cazul nostru, noi am abandonat acest vis, oricat de frumos e 😬
      Happy WW 😊

      Ștergere
  10. Tare frumooasa casuta voastra pe roti ...Incapatoare si practica.Pentru asa ceva e nevoie de un sofer experimentat.Ideala pentru vacante...Are si Leo locul lui,nu?
    Happy WW!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oooo, nici una nu este proprietatea noastra... am visat cu ochii deschisi pentru cateva ore, apoi ne am dus acasa si am facut rezervari la o casa de vacanta.
      Toate cele bune 😊

      Ștergere
  11. Arată îmbietor. Mi-ar plăcea o vacanţă cu rulotă. :)

    Săptămână frumoasă în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, si mie mi ar fi placut... Daca voi castiga la lotto, atunci cred ca vom cumpara o rulota 😜
      happy WW Matilda draga.

      Ștergere
  12. Vis si realitate... nimic legat de numele blogului, dar asta imi inspira aceste fotografii. Vacanta pe roti. Nu am experimentat. Trebuie sa fie grozav daca nu ai probleme pe drum, vreo pana sau altceva. Dar pregatiti, cu temele facute si inainte la druuuum.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici noi nu am apucat sa experimentam... visul s a spulberat pe cand am analizat avantajele si dezavantajele unui astfel de concediu.
      Happy WW Carmen draga 😊

      Ștergere
  13. Cand eram mai mici am mers cu niste prieteni intr-un fel de "tur al manastirilor". Ei aveau un camper (vw rosu) si noi mergeam cu Dacia (tot rosie :P). Am dormit in Dacia aia, in cort... Ce vremuri <3.
    De cand am vazut masina lor mi-am dorit sa am si eu una sa pot calatori prin lume cu .. "casa".
    Sunt sigura ca sunt si dezavantaje.. dar eu ma gandesc ca as putea sa imi gatesc, sa dorm linistita in patul meu. Desigur - o casa de vacanta este o alternativa superba :D. (Numai sa nu fie ticsita de pufaitori si alte chestiuni de gen.. haha )

    Pupici cu draaaag :*!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Super! ce bine e să-ţi iei casa cu tine si să pleci, ca melcul, unde te duce gândul şi vântul.

    RăspundețiȘtergere