vineri, 1 iunie 2018

Restante la "joi dupa MfC"

Am avut o perioada extrem de încarcata, atât pe plan profesional cât si privat, am avut atâtea activitati de organizat sau de savuratatât încât... iata-ma în postura de "chiulangiu MfC" ☺ ☺☺! Nu am ajuns sa vizitez blogurile înscrise, asa ca cer scuze prticipantilor la MfC - saptamâna 23: Diana, Ghemuletulincalcit, Mf C, Zina, Ghita B, AlexAlex, Alex B, Floarea Bunica, Suzana, Maria, Lumea lui Alexandru, Poteci de dor, prietena- japoneza, Nima, Rux Copilarim. Va multumesc pentru participare si va daruiesc câteva flori de sezon ♥

13 comentarii:

  1. Sper sa te odihnesti in weekend!
    Deja se simte seninul de final de saptamana!
    Pupici si petrecere frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toate activitatile facute pâna acum au fost placute si relaxante, singura problema a fost ca nu am mai avut timp de internet (blog, email, fb) :-)
      am fost mereu plecata, timpul liber l-am petrecut in cea mai mare parte in aer liber. Luna mai a fost una din cele mai frumoase de pâna acum ♥
      Iti doresc un weekend minunat, Suzana draga. Pupici si îmbratisari
      PS: la noi joi a fost sarbatoare si majoritatea si-au luat si vineri liber (asa cum am facut si eu ☺) cu alte cuvinte, luna aceasta avem al patrulea weekend prelungit!
      Mai merg o saptamana la serviciu si apoi urmeaza doua saptamani de concediuuuuuu ☺☺☺

      Ștergere
  2. Oooooo ce de flori minunate <3!! Iar prima poza cu voi doi (doi "flori") e superba <3.
    Sper sa aveti un weekend prelungit de poveste :D. Hihihih! Eu mi-am propus ca pana duminica sa reusesc sa ma mobilizez ca sa imi pot face planul cu articolele ce vor urma... ca ... gata s-au terminat programarile. :)))
    De cand a plecat micul N miam iesit din ritm. Acum eu pe cine mai tin in brate si pupacesc? Dupa cine ma mai tin prin casa... pffff.

    Pupici cu drag <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie nu imi place sa programez, dar este cu adevarat de mare ajutor cand timpul preseaza :-) Eu voi fi de saptamana viitoare in concediu (am hotarât sa plecam in Toscana) si MfC si provocarea muzicala le voi programa. In casa de vacanta de la malul Marii Mediterane avem WiFi insa... timp pentru blog nu voi avea, mai mult ca probabil.
      Te pup si iti doresc un weekend de vis!

      Ștergere
    2. nici mie nu imi place sa programez :)))) - dar urmeaza o perioada in carevreau sa imi reorganizez totul prin camera si nu numai... si nu voi mai avea efectiv timp de nimic. Imi va ramane practic doar duminica sa pot filma scurt pentru timp pentru tine :P
      Cand s-or aseza toate (pentru ca oricum subiectele pe care le am disponibile se vor epuiza si ele lol) voi trece iar pe variata normala. In fine.. eu vorbesc acum ipotetic - asta intentionez sa fac, daca imi va si iesi, ramane de vazut.
      Vreau si eu o poza cu dedicatie cu voi la Toscana <3. Pllllzzz :*. hihih
      Pupici si imbratisari <3

      Ștergere
    3. Rux draga, cu drag iti voi dedica tie special o poza din concediu <3 Numaratoarea inversa a inceput 7, 6....

      Ștergere
  3. Nu am flori dar te rog să primeşti gândurile mele bune la schimb.
    Îţi mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu placere, primesc. Si trimit înapoi imbratisari si pupici, Potecuta draga

      Ștergere
  4. Prima foto e de top, pentru mine: esti aproape de doua dintre iubirile tale: Leo si macii. :)
    Privind fotografiile - mai ales cele in care esti asezata - am senzatia ca simt miros de iarba, de fân, de cald! :)
    Iti doresc sa ai o seara minunata, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana draga, exact asa si mirosea acolo, a fân cald, a iarba salbatica... Am facut o excursie în Dinkelsbühl, un oras medieval foarte bine conservat si... am descoperit o curte taraneasca plina de flori de camp <3 o minunatie!
      Te pup draga mea. Trimitem gânduri bune si îmbratisari de la trio pentru trio ♥

      Ștergere
  5. Si eu sunt foarte ocupata de diverse, dar am pregatit ceva poze frumoase pt miercuri. Nu din padure dar tot din natura.
    Oricum la munca vom fi tot mai ocupati...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur mult ca it faci timp pentru MfC , mai ales ca spui ca vei avea un program foarte aglomerat. Apreciez mult :-)
      Un start bun in noua saptamâna iti doresc!

      Ștergere
  6. Ce relaxare minunată, la iarbă verde și atâtea flori superbe. Leo ne confirmă cu fața lui simpatică. Se citește fericirea pe chipul său de cățel vesel.
    Toate cele bune, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere