Toate textele si fotografiile de pe acest blog sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1996, privind drepturile de autor. Nimic nu poate fi preluat fără acordul autorului.
vineri, 14 iunie 2013
Pasta de-menta
De-mential de gustoasa este pasta de menta :)
Adun cateva crengute de menta (izma), aleg doar frunzele fragede si le toc marunt-marunt. Le pun în mojar si adaug câteva lingurite de zahar brun. Mărunțesc cât pot de fin frunzele prin frecarea lor cu ajutorul pistilului. La sfârsit adaug câteva picaturi de lamâie.
Atunci când am un ananas, dupa ce îl curat si îl tai în bucatele potrivite pentru o înghițitură, presar ceva din aceasta pasta de menta în farfurie. Menta accentueaza gustul unic al ananasului si îi completeaza placut aroma. Ce ramâne din pasta, se poate pastra în frigider, pentru un urmator desert gustos!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Imi place ceea ce vad! Cu siguranta e si foarte gustos.
RăspundețiȘtergereTrebuie sa incerc si eu!
Seara faina!;)
Interesanta reteta ta! Am si eu menta în gradina!
RăspundețiȘtergereVoi încerca si eu, multumesc!
te pup, noapte buna!
Interesantă pasta asta. La shake-uri ar merge?
RăspundețiȘtergereMor dupa menta ! Multumesc pentru reteta ! >:D<
RăspundețiȘtergereBună CARMEN!
RăspundețiȘtergereInteresantă rețeta ta!
Un weekend perfect să ai draga mea!
Cu drag!
Ce ingenios, si simplu, cred ca are un gust racoritor!
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru sugestie;in urma cu 3-4 ani m-am trezit in gradina cu o tufa de menta;acum ocupa cca jumatate de mp; cred ca am adus-o odata cu roinita ( Melissa officinale), deoarece intr-o vreme aveam un stup.
RăspundețiȘtergereO sugestie interesanta! Uite, cand am vazut titlul am crezut ca e un articol obisnuit, cu o reteta si ma gandeam cam ce ai putea scrie pe tema asta...:)
RăspundețiȘtergeresuna apetisant!
RăspundețiȘtergereLa ce mai consumi pasta de menta?
Cat timp rezista preparata?