joi, 6 iunie 2013

Haz de necaz


S-a oprit ploaia! Alaltaieri a fost 4 iunie si temperatura aerului înregistrata la ora 7:33 a fost de 4 grade Celsiu. Ieri, 5 iunie, am avut parte de 5 grade si astazi ziua a început cu 6 grade. Dezvoltând algoritmul, am voie sa sper ca pe data de 20 iunie va fi în sfârsit si la noi primavara si ca termometrul va arata 20 grade?! Nu de alta, dar din 21 începe vara si macar o zi de primavara sa traim si noi, anul acesta! :) Pe baza aceleiasi logici (o gluma fortata, recunosc), spun însa Doamne mult'am ca nu avem de asteptat ziua de 50 inuie! :)) Suport caldura, mi-e dor de soare, dar nici chiar 50°C! ;))) O gluma la mijloc de saptamâna si câte un pingback participantilor la Miercurea fara cuvinte (23/2013): andreiarollingideas.blogspot.com, inathread.blogspot.com, bialog.ro, pauza-de-ceai.blogspot.com, iuliaradu.wordpress.com, spusesinespuse-tiberiu.blogspot.com, 367dezile.blogspot.com, jurnaldesotie.blogspot.com, zgomotulgandului.com, piesedintr-unpuzzle.blogspot.com, AndreeaB, MichaelaGh, Gianina, StelianaIuliaSpunsieuAna, TeodoraElenaJurnaldeSotieRux(copilarim)carmenelenaIrina13angiAndreeaGSimonaMaryCristiNinuNinulescudupaora25Leovi ,FairytaleRalu , florentinTiberiuBlindLove/(Elly)albertAlinaBiaBialogaddictedCupcakeKARMAPOLICEManuLauraCKadiaSilviaAxlandranimaClaudiainaAnastasiaJustWordsMellyRollingIdeasDianaVulturestiELENAAugensprachePemotorStapanulcurtiiSoriNAlexandraAliSlowaholicRocsMGeaninaminiCalatorii-in-treiAlexandruCopilul-in-orasdordefemeiePetalaCalatoareLiviuBimbeaCalaraseanu.roTudorEneaMinnieLeovi.

4 comentarii:

  1. Ma bucur pentru tine draga mea, draga!
    In sfarsit iese soarele si pe strada voastra!
    Tare ciudata vreme! La noi este jumatatea lui 50 :)) si soare. Asa o tine tot weekendul zic meteorologii!
    Te pup sa ai o zi usoara de joi!

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa se incalzeasca vremea, ai sa vezi! eu zic ca weekendul asta va fi minunat! :)
    zi faina sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum vreo sa tot fie 7 ani sau 6.... am avut 52 de grade la umbra in Bucuresti. Cred ca era iulie... :)). Stiu ca deschisesem toate geamurile doar doar s-o face curent si daca picuram pe mana apa disparea rapid cu sfarait :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ploilea acelea au dat drumul caldurii...ca sa continuam seria glumelor fortate si acum, la mine, gluma devenind chiar usor cinica :)
    Revenind la termeni firesti, ma bucur ca. in sfarsit. temperaturile intra in regim normal. Sa aveti o vara frumoasa, Carmen! :)

    RăspundețiȘtergere