marți, 12 mai 2015

Toastul

pentru rubrica "Meloman pentru o zi"

Cele doua melodii fac parte din coloana sonora a filmului: The Wedding Ringer (2015) - "Nuntasi de închiriat". Este o comedie colosala pe care va sfatuiesc sa nu o pierdeti! Subiectul filmului este atât de simpatic, replicile au sarm si umor de calitate, scenariul este savuros si actorii sunt extraordinari! (Nota 10 +) (alte filme, pareri si recomandari)
Kevin Hart, Josh Gad, Kaley Cuoco-Sweeting, Alan Ritchson, Cloris Leachman, Mimi Rogers, Ken Howard, Affion Crockett, Jenifer Lewis, Olivia Thirlby, Jorge Garcia, Nicole Whelan si câtiva american football veritabili - Joe Namath, John Riggins, Ed Jones - sunt câteva din numele celor care interpreteaza rolurile din acest film. Acest grupul de actrori îti creaza impresia ca te adopta ca prieten, te iau de mâna din prima scena si ca participi live la toata tărășenia ☺ Este vorba despre pregatirea ceremoniei de oficiere a unei căsătorii, la care viitorul mire constata ca nu are decât prieteni virtuali. Pentru a se ridica la nivelul asteptarilor viitoarei mirese si a familiei acesteia, viitorul mire îsi închiriaza un cavaler de onoare si câtiva "cei mai buni prieteni" ☺
Sirul pățaniilor care urmeaza te fac sa crezi ca ai primit sansa sa retraiesti "excursia de sfârsit de an", "balul bobocilor" "banchetul de absolvire" si "petrecerea de burlacie" în varianta "toate într-una", petrecere la care îti înfrângi toate temerile si faci tot ce ti-ar place sa fi facut atunci, fara sa tii seama de etichete sau prejudecati. Esti tras si împins cu întreaga trupa ca pe toboganul-acvatic, glisând dintr-o situatie haioasa în alta si-mai-si, amuzându-te din tot sufletul, stiind sigur ca pâna la capat totul va fi ok. Dialogurile subliniaza incompatibilitățile și absurditățile laturilor unor situații considerate firești, au mult haz dar si profunzime. Sunt tratate diverse subiecte din mai multe perspective, spre exemplu ce înseamna a fi ratat sau a avea succes profesional, unde este limita dintre adevar si fals, ce este fericirea sau tristetea, libertatea sau responsabilitatea.
Romantic si emotionant a fost scurtul discurs al cavalerului de onoare (platit), la masa petrecerii în cinstea mirilor:
< < Pentru ca sunt un romantic incurabil, eu am fost întotdeauna de parere ca daca jumatatea fiecaruia exista undeva, scopul vietii noastre este sa o gasim. Însa Andrew fiind mai rational, a considerat întotdeauna ca "jumatatea" este doar o iluzie creeata de muzicieni si de Hollywood. Pâna în luna decembrie, când Andrew m-a sunat si mi-a zis "Tii minte ca spuneam ca nu exista nicio "jumatate"?" si a adaugat "ei bine, m-am înselat! O cheama Gina si... ea înca nu stie, însa va fi sotia mea." Am stiut în acel moment ca Gina este cea mai norocoasa femeie din lume. Dar, dupa ce am avut ocazia sa te cunosc în ultimele zile si acum, ca te privesc în aceasta seara, draga Gina, în acest moment stiu ca Andrew este cel mai norocos barbat din lume. Pentru ca stiu ca amândoi v-ati gasit jumatatea... Am spus ca nu voi face asta, însa vreau sa propun un toast. În cinstea mirelui - cel mai bun prieten al meu si a frumoasei mirese, sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu! > >
Sper ca am reusit sa va stârnesc interesul pentru acest film - parerea mea este ca merita sa îl vedeti! Bineînteles, dupa ce veti viziona filmul, m-as bucura sa reveniti aici pe aceasta pagina, sa va spuneti parerea. Sunt nerabdatoare! ☺

18 comentarii:

  1. Pe mine m-ai convins! :) Daca gasesc filmul pe net nu pierd ocazia! Si sigur vin sa-mi dau cu parerea! :)
    Ambele melodii imi plac si se potrivesc perfect la aceasta ora a noptii!
    Noapte buna! Si o minunata zi sa urmeze!
    Pupici cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. melodiile... hm, prima e balsam pentru suflet, a doua este dragalasa :) Filmul este absolut simpatic!
      pup si eu. Noapte buna! <3

      Ștergere
  2. Sună bine prezentarea ta, mi-ai stârnit curiozitatea! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. melodiile nu am cum sa le ascult la birou dar despre film am sa-i spun lui Daniel, comediile sunt genul lui preferat de film iar acesta pare sa aiba "ingrediente" mai mult decat potrivite :)))
    pup draga mea draga, buna dimineata! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti spun sincer ca nu imi plac comediile cu Jim Carrey sau Eddie Murphy, le evit pe cele cu Steve Martin sau Leslie Nielsen, si daca este sa aleg între un film de comedie si o drama, aleg drama. Insa filmul asta este tare fain! :) Merita sa-l vedeti împreuna!
      pup si eu draga mea draga :-*

      Ștergere
  4. Il vom cauta ca tare imi doresc sa vad o comedie, iar subiectul este foarte atractiv!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. merita sa îl vedeti cu toata famlia, este tare tare haios!
      pup. Noapte buna!

      Ștergere
  5. De mult nu am mai vazut o comedie!
    O sa-l caut si eu! Multumesc :)
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pt prezentare!
    o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne-am amuzat de la primul minut pana la ultimul! :) Trebuie sa-mi conving "fetele" sa-si gaseasca timp sa-l vada!
    Niciodata nu stii cum se nasc marile prietenii... (ce platitudine scriu, dar e adevarat) :)
    Sunt multe scene hazlii si dialogurile nu sunt doar spumoase, ci au si... profunzime. Pe scurt: subscriu la cele scrise de tine. Multumesc de recomandare!
    Zi frumoasa sa ai!
    Pupici cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa deci, l-ai vazut si nu ne-ai spus nici pana acum?! :) te-am prins! ☺
      ma bucur mult ca suntem de aceeasi parere in legatura cu acest film - si nu numai :)
      pupici <3
      PS: you've got mail! you've got hot mail!

      Ștergere