sâmbătă, 2 mai 2015

De 1 Mai

A început sa ploua cu o seara înainte si nu s-a mai oprit. A fost un "1 Mai" gri si umed, pe care dupa-amiaza am vrut sa-l înveselim printr-un film la cinematograf.
Am cautat programul în internet si am hotarât sa vedem "The Longest Ride". Prevazatori, am luat în calcul zece minute mai mult pentru a comanda câte un soft-drink si o punga cu popcorns, asa ca ne-am facut aparitia la cinematograful de cartier cu un sfert de ora înainte de începerea filmului. Greseala a fost sa credem ca doar noi cautam o metoda de a colora aceasta zi gri si umeda de întâi mai... Holul cinematograful era arhiplin!

Chiar daca are sase sali încapatoare, coada la bilete era pâna afara din cinematograf! Bilete se vindeau la trei case, aparatul de popcorn functiona fara pauza, dar rândul parca nu se mai subtia. Asa ca am renuntat!
Ne-am întors acasa, plouati - si la propriu si la figurat. Însa... am defilat ☺ Prin cartier.

20 de comentarii:

  1. La noi a fost frumos.Eu am sarbatorit prin munca in prima parte.Am luat rasad de legume si le-am plantat.Imi fac datoria,nu sunt eu prea priceputa ,dar insist.O zi mai buna sa ai azi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa deci, ai "semnat" de buna voie ca nu vei pleca de acasa nicio zi pâna la toamna si ca vei fi mereu cu stropitoarea în mâna...Spor la treaba! :)

      Ștergere
  2. Ce păcat! La noi miercuri şi joi a plouat, ieri a fost superb, iar azi este gri... :(
    Aşa că am profitat la max de ziua de ieri şi ne-am răsfăţat cum nu am mai făcut-o de mult... :)
    Chiar meritam amândoi, căci tocmai ce am ieşit dintr-o perioadă foarte încărcată şi obositoare.
    Te pup, draga mea, weekend minunată să aveţi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pacat nu a fost - privit din punctul de vedere al gradinilor :) Pamântul era atât de uscat, pentru ca la noi nu a mai plouase de muuuult!
      Te pup si eu. Weekend placut!

      Ștergere
  3. Uneori, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, dar o plimbare nu strică niciodată, chiar și pe ploaie! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este prima data în viata mea de aici, sa vad cozi! si ce cozi! Cei din prim-plan asteptau la popcorn! :)
      drept sa spun, puteam sa ne lipsim de plimbarea aceasta pe ploaie, pentru ca noi având curte, nu ducem lipsa de miscare si aer curat niciodata :)

      Ștergere
  4. Se mai întâmplă şi aşa, când vremea nu ne lasă să "sărbătorim". Dar putem să ne bucurăm de o zi frumoasă şi acasă, în liniştea căminului, alături de cei dragi, nu?
    O zi minunată, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este, Alex draga, acasa nu ne plictisim niciodata! si în plus, avem abonament la cinematograf online: Netflix si Watchever :))
      o zi minunata sa aveti! :)

      Ștergere
  5. Ooooh, cozi la cinematograf!!!
    Nici mie nu prea mi-au ieșit socotelile. Am zis ca stam de 1mai acasă și plecam azi și mâine la țară. Ieri a fost superb (și am stat toată ziua în casă, cu ceva treburi, dar le-aș fi putut amână :() iar azi... nici nu-mi vine sa ma uit pe fereastră, sta sa ploua. Dar se mai întâmplă și din astea, noi sa fim sănătoși., nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daaaa si nici macar nu era premiera verunui film aparte, nici macar schimbare de program! Pur si simplu, ideea cinematografului a avut-o întreg cartierul, sincron :)))))))
      Astazi la noi nu a mai plouat, însa se simte racoarea, temperatura aerului nu a depasit 18°C nici macar la amiaza! Tja, ca bine spui - sanatosi sa fim!

      Ștergere
  6. Ieri a fost o zi foarte frumoasa in Bucuresti, dar am avut o multime de treburi de facut, in ideea unui program ceva mai lejer astazi si maine. Acum vad ca este cam innorat si noi intentionam sa ajungem la Muzeul CFR, dupa ce lucrez ceva cu Mihnea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oooo, ma bucur pentru voi si abia astept sa ne prezinti si noua muzeul.
      pup. Un weekend fain!

      Ștergere
  7. Bună CARMEN!
    Îți doresc un weekend cât mai plăcut și mult soare în suflet!
    Cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Hai ca esti hazlie! Ati defilat prin cartier! :)
    Mi-am amintit de "plangerile" unor clienti la noul si, cica, cel mai mare mall din Transilvania, care s-a deschis la BV pe platforma uzinei Tractorul (demolata in proportie de 90 %): ii controlau in sacose la intrarea spre cinematograf, sa nu aiba produse cumparate in alta parte... In ziua deschiderii s-a blocat circulatia in directia mall-ului - acum le-a mai trecut entuziasmul, cand au vazut preturile, probabil...
    Si aici ploua... E buna ploaia, dar pamantul nu in aceasta zona e uscat... Iar nu ploua unde trebuie! :)
    Imbratisari si pupici cu drag, de la noi pentru voi! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am defilat prin cartier cu umbrelele în mâna :)))))
      Sa-ti spun drept, si eu am trait acum vreo 10 ani experienta controlatului în poseta, la intrarea în sala de cinematograf! Mi s-a parut o obraznicie fara margini si am facut reclamatie în scris. Probabil au facut mai multi pentru ca obiceiul a fost imediat scos sin uz. Inteleg sa interzica introducerea dulciurilor si sucurilor în salile de cinema, dar numai daca este interzis in general consumul de dulciuri si sucuri. Din moment ce ei vând la intrare, atunci nu au niciun drept sa imi spuna mie ca nu am voie sa manânc bomboane în sala de cinematograf. Mai ales ca scopul actiunii nu este mâncarea ci vizionarea unui film si intrarea în sala se face pe baza biletului de intrare la film. Tja...
      Si sa-ti mai spun ceva - oricât de atent esti, tot iti scapa una-doua floricele de porumb pe jos. Cum însa este întuneric bezna si relativ strâmt, nu te poti apleca sa le culegi... Ce mizerie ramâne dupa ce iese o serie din sala!... Dar nu îi plâng pe organizatori - si-o fac cu mâna lor. Mai mult, la pauze vând înghetata pe bat sai la cornet... Nu vreau sa stiu câti copii (si nu numai) si-au sters mânutele mozolite pe plusul moale si catifelat al scaunelor :)) Cred ca acesta este si motivul pentru care în cinematografe, nu este niciodata lumina puternica ☺☺☺
      Pupici si îmbratisari, de la duo pentru trio ♥♥♥

      Ștergere
  9. Si la mine a plouat! Așadar și prin urmare nu am ieșit nicăieri. ..În pat , sub patura a fost minunat. ;))
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. :))
    La noi a fost soare si cald,asa ca am muncit,ca doar era ziua muncii,dar in gradina si cu mult spor.

    RăspundețiȘtergere