sâmbătă, 2 mai 2015

Acolo unde nu ploua niciodata!

8 comentarii:

  1. Ce minunăţii pe insula aceea! am tot urmărit şi tare mi-au plăcut postările tale.
    Vorba Geanine..., la un moment dat te întrega dacă este vreun loc de casă pe acolo .. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astazi am început sa-mi "pregatesc moral" sotul :))) pentru ca cel târziu peste 3 saptamâni, vreau sa mergem din nou pe insula Mainau - au inceput sa infloreasca rododendronii si azaleele. Am de gand sa mergem si când vor inflori trandafirii, in iulie si in septembrie când incepe simfonia toamnei :) Sunt spectacole ale naturii pe care mi-ar parea rau sa le pierdem :)

      Ștergere
  2. Atmosfera serelor are ceva fascinant pentru mine... fie ca-s cu flori, fie ca-s cu legume sau altele. :) Cand sunt flori e fascinant si pentru ca - zic eu - parfumul nu se imprastie prea usor in aer - e mai concentrat... sau e doar o impresie subiectiva. :) Serele au un farmec aparte, ce sa mai...! :)
    Sa aveti un minunat sfarsit de saptamana!
    Pupici si imbratisari cu drag! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate, asa este. Daca mai pui în calcul ca aici este vorba despre sera regala, atunci cred ca este clar despre ce proportii povestim. Aceasta sera pe Mainau are ceva aparte, pentru ca intre orhidee, palmieri, portocali, lamâi, curmali si fântâni arteziene, aici se pot servi prajituri proaspete si cafea sau ceai. Sunt si doua colivii enorme cu pasari exotice ce "converseaza" cu mesenii :)
      Gradina BOtanica din München este cea mai mare gradina de gen pe care eu am vizitat-o pâna acum, ocupa peste 21 de hectare si pe lânga parcul enorm, are si 15 sere cu plante înpmartite pe specific continental si climatic. O plimbare de o zi, este ca un concediu de câteva zile... Iubesc asemena escapade! :)
      Pupici si îmbratisari si de la noi <3

      Ștergere
  3. Eu cred ca soțul va merge cu tine ori de câte ori vei dori...;)) Și nu doar pe insula! :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ☺ si eu cred ☺☺ nu are încotro! ☺☺☺☺ pup si eu. Noapte buna!

      Ștergere
  4. De trei ori superb... de mai multe ori chiar... si minunate postarile recente, ca intotdeauna!! De 1 Mai a fost frumos la noi, dar acum a inceput o "miscare ploaioasa nebuloasa", idem, sau asistam, la "mai capriciosa", asemenea ca in anul trecut....LOL *_* :) :)
    Deh, schimbare climaterica...enuntata...anuntata... prognozata...
    Retur... superbe instanturile si cred, ca trebuie sa fi fost si miresme divine, caci observ si portocali printre orhidee...
    Toate cele frumoase si astept seria in continuare cu sera - "paradis"! Calde salutari la inceput de saptamana buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Superbă sera de flori! Un adevărat "rai" al florilor! Ce minunăţii ne-ai arătat aici...

    RăspundețiȘtergere