sâmbătă, 4 februarie 2012

Peste o ora

... vom sti cine sunt câstigatorii celei de a 47-a editii Goldene Kamera, acordat (din anul 1965) de Hörzu - renumita revista germana.
Desfasurarea mult asteptatului eveniment va fi transmisa în direct, începând cu ora 20:15 de postul de televiziune ZDF. Îndragitul actor de comedie - Hape Kerkeling, a primit onoarea de a prezenta pentru a treia oara consecutiv acest spectacol de gala.
Sala Ullstein-Halle/Editurii Axel Springer AG stralucitoare ca în fiecare an, este pregatita pentru a-si întâmpina invitatii la dineul de onoare. Actritele în frumoase toalete cu decolteuri adânci sau spatele gol, tremura pe covorul rosu, la temperatura de -15°C, dar pozeaza zâmbitoare în fata fotografilor si reporterilor, renuntând la paltoane sau pelerine. Actorii în smoching sau costume de seara sunt din acest punct de vedere avantajati.
La categoria "International", actrita Scarlett Johansson a fost declarata "Cea mai buna actrita" si
trofeul "Cel mai bun actor" îl va primi Denzel Washington. Morgan Freeman va primi Camera de aur la categoria "Munca de-o viata" iar cântaretei Dionne Warwick îi va fi înmânat premiul pentru cariera muzicala. Lista câstigatorilor este înca tinuta strict secret însa s-a anuntat ca printre invitati se numara chiar si Miss Piggy and Kermit. Multe alte programe-surpriza ne vor încânta în timpul acestei seri!
Prestigiosul trofeu "Camera de aur" a fost creeat de artistul berlinez Wolfram Beck, inspirat de camera Farnsworth, primul aparat fotoelectronic din lume. Premiul este fabricat din argint placat cu aur de 18 carate, are înălţimea de 25 cm, cântăreşte aproximativ 900 gr si valoreaza aproximativ 20000 euro!

(Goldene Kamera 2010 aici, si 2011 aici ) (sursa foto)

5 comentarii:

  1. Cât de mult îmi place Morgan freeman! Un actor genial ce merită răsplătit pentru viaţa sa închinată artei. Chiar ieri l-am admirat într-un film, alături de Robert Redford - alt colos!

    O duminică frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarat! Greii cinematografiei mondiale!
      Multumesc, si tie o duminica minunata! :)

      Ștergere
    2. si mie îmi place muuuult! :)

      Ștergere
  2. Chiar au venit americanii sa-si ia premiile din Germania?
    Pe frigul asta !?
    Nu-i invidiez...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) cred ca la sedinta foto, pe covorul rosu la -15°C, s-au bucurat de caldura Bliturilor :))

      Ștergere