duminică, 14 aprilie 2024

Micul paradis de acasa

16 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. precis si la voi e cel putin la fel de frumos. Vremea este de vara, nu de aprilie!

      Ștergere
  2. Deja au înflorit trandafirii?!...ai un paradis al florilor, forme, culori si miresme diferite...mărgăritare care îmi sunt foarte dragi🤗🥰, iar microfauna acvatica e senzațională prin contrast de culori! 🐠🐚🪸
    Un start perfect de săptămână! Te îmbrățișez dragă Carmen!🤗😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. avem 30 de butucei de trandafiri dar numai acesta a înflorit. Si are un parfum de crezi ca poti sa plutesti pe aripile lui! ☺ Îl cheama "Modern Art"
      Daca stau sa ma gandesc, cred ca in niciun an nu am avut simultan atâtea flori inflorite in curte! Sfârsitul lui martie a fost foarte calduros iar inceputul de aprilie a fost vara in toata regula! de aceea totul a inverzit, inflorit si a persistat asa multe saptamâni. Si cel mai frumos afost ca am avut concediu pâna azi dimineata! De la Paste, pâna acum. A fost minunat! Am savurat din plin fiecare zi ♥
      Te pup draga mea. Trimit pupci si îmbratisari, Gina draga ♥♥♥

      Ștergere
  3. E într-adevăr un paradis!

    Să ai o săptămână pe placul tău, dragă Carmen! 😘🤗

    RăspundețiȘtergere
  4. Cele mai frumoase flori, ne prezinta cele mai frumoase flori 💗💗
    Tare frumos e la voi. O explozie de bucurie !! Si culoare si parfum.
    Si pestisorii au venit la apel sa ne salute 😍
    Am vazut si statuetele dragalase. 😍
    Imbratisari cu drag si pupici. O saptamana minunata sa-nceapa!
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu toate ca am avut "paguba"... 3 jardiniere in care am plantat bulbi de lalele (bulbi cumparati din Insula Florilor!") nu au numai cateva frunze galbejite! (a plouat din noiembrie pana in februarie... pamantula fost prea mlastinos si nu am observat la timp!)... Dar cu toata pierderea aceasta, toate rondourile sunt inflorite. Liliacul, magnoliul, iasminul, lalelele, narcisele, zambilele, garofitele... toate toate sunt de saptamâni intregi inflorite si persista ca in niciun an! Si "cireasa de pe tort" este ca am fost acasa si am putu sa savurez din plin fecare aceasta zi minunata! De la Paste pâna asatzi am avut concediu. Azi dimineata a inceput sa ploua si... meteorologii spun ca temperaturile vor scadea brusc, noptile chiar pana la zero grade!
      Pupici si imbratisari ♥♥♥ O saptamana minunata!

      Ștergere
  5. All the flowers are adding so much good vibe

    RăspundețiȘtergere
  6. E tare frumos la tine! M-aş legăna şi eu lângă Leo acolo, încăpem amândoi lejer :D
    Săptămână frumoasă, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Potecuta draga, am lasat spatarul balansoarului jos si l-am facut pat! In fiecare zi, direct dupa ce ne-am trezit, ne-am mutat sa motaim, in mijlocul gradinii. Sunt atat de recunoscatoare universului pentru acest cadou pe care l-am primit... am avut concediu aceste ultime doua saptamani, fara sa fi vrut neaparat... dar s-a porivit perfect! Asa o primavara frumoasa parca nu am mai avut niciodata!
      Pupici. Si tie o saptamâna minunata, Potecuta!

      Ștergere
  7. Chiar un paradis, Carmen. Ce fruos se potrivesc peștișorii în cromatica plantelor.
    PS: a fost prima iarnă în care peștișorii au rămas în eleșteul din curte? Au resitat bine să înțeleg? Mă bucur că proiectul vostru de anul trecut a funcșionat așa cum vă doreați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, prima iarna. Au supravietuit toti si inca... am descoperit inca doi micuti! Sunt maronii inca acum si se ascund rapid sub frunzelele nufarului. Cu siguranta au fostai multi puiuti, dar... legea selectiei naturale! Sunt curioasa ce culoare vor capata cand vor deveni maturi.
      Multumim mult Niko draga. 🤗😘🌷

      Ștergere