joi, 14 iunie 2018

The beach boys from Piombino


Cunoasteti scenele din filmele italiene, în care duminica seniorii localitatii se aduna pe o banca si discuta câte-n lume si în stele?! Ei... scenele sunt veritabile! ☺
Duminica la amiaza, când ai impresia ca localnicii s-au evaporat si pe stazi nu se plimba decât turistii, în cel mai bun loc de observare, undeva la umbra, se aduna pensionarii localitatii în grupuri, povestesc si râd cu gurile pâna la urechi, nesfiindu-se sa-si arate dintii lipsa ☺☺☺ Ca fac glume pe seama trecatorilor sau ca deapana doar amintiri... hm, ce conteaza?! Important este ca buna lor dispozitie este molipsitoare!
Am cerut voie sa-i fotografiez si nu doar ca au fost imediat de acord, ba chiar s-au bucurat. Cel cu camasa bleu si pantalon scurt - sefu' (☺), m-a invitat sa stau cu ei pe banca, sa am o fotografie si cu mine si ei. Cel cu camasa albastra a sarit sa faca fotografia, însa când s-a vazut cu telefonul meu in mâna... nu a stiut ce sa faca cu el! Si-a apropiat displayul de ochelari si nu a stiut ce buton sa apese (☺☺☺)... I-am spus sa atinga indiferent ce loc pe disply, a zâmbit stingherit si s-a straduit... dar nu a reusit sa faca nicio fotografie. Ei asta e, nu face nimic! De amuzat ne-am amuzat toti! ☺

8 comentarii:

  1. Simpatici seniorii care stau la taclale! E tare hazliu titlul ales! :))
    Ce momente faine! :) Cred ca va simtiti, cumva, ca-ntr-o mare familie! :)
    Observ ca un micut italian vrea sa il cunoasca pe Leo, dar Leo parca-i simte reticenta si... "se face ca ploua". :)
    Cat mai multe momente faine va doresc, Carmen draga!
    Imbratisari si pupici, cu drag, de la trio pentru trio! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, asa am râs! Peste tot suntem intrebati de unde venim si spunem "siamo tedeschi" ☺ Cu toate ca nemtii nu sunt prea bine vazuti in Italia, din cauza situatiei politice din Europa (italienii sunt inglodati in datorii si vor mereu si mereu fonduri de ajutor de la UE si Merkel le- a zis sa ia modelul Germaniei - la care italienii au zis "frumos ca voi va descurcati, noi nu putem si vrem sa traim mai departe dupa modelul nostru ☺) insa noi nu suntem cu nimc vinovati... si oamenii care fac cunostinta cu noi vad ca suntem sociabili si simpatici, asa ca ne imprietenim repede, la plaja, la cumparaturi, in excursii... peste tot gasim rapid contact.
      Astazi mergeam spre plaja si in parc, sun un copac era o banca plina cu seniori- am zis in gluma lui Helmut "uite-i pe prietenii mei!" cu toate ca stiam ca nu poate sa fie, locul in care i-am fotografiat pe The Beach boys" este in città storica, in portul vechi, un km departare de noi. Si ce crezi, ca nu ajungem bine in dreptul lor si sare unul si vorbeste-vorbeste, ca o moara... nu am intels nimic, mi-a fost teama ca ne cearta ca nu avem voi in parc cu Leo (ca pe aici numai pe unde e trotur ai voie cu catelul) Apoi am inteles ca ei erau- seniorii mei! ☺☺☺ Ne-am imbratisat si ne-am urat o zi buna „buona giornata“! Ce intamplare! zau incredibil! ☺☺☺ Si suntem aici doar de 6 zile! Mai avem 8 ☺☺☺
      Pupici si imbratisari, de la trio pentru trio <3

      Ștergere
  2. >:D< O buna, talentata si frumoasa observatoare! Concediu placut in continuare! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce simpatici sunt!! Stii, candva in copilarie, asa dragut era cand mergeam la bunici si vedeam cum oamenii ies la poarta sau se intalnesc sa discute. Erau asa draguti, imbracati ingrijit si vorbeau frumos. Se salutau cu toata lumea si se zambea mult.
    Acum normal ar fi sa fie si mai bine.. dar in general vezi oameni imbracati urat, stand si barfind, batandu-si joc, jignind, vorbind urat... ha ha ha [ razi tu "harap alb, sar nu e rasul tau].

    Leo nu are cum sa nu atraga privirea!! Adica pe bune... sa vad asa un capusor vesel si dragalas ... nu as rezista sa nu ma asez la nivelul lui si sa nu schimb doua vorbe... macar.
    Ma bucur mult ca aveti asa o vacanta frumoasa si ca ne molipsiti si pe noi cu zambete :D. Hihih!! :(
    Muuuah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai, asta admir la italienii din localitatile mici - faptul ca unutatea acee pe care o cunoastem noi doar din copilarie, aici inca exista! Copii se joaca in piata din fata Primariei, supravegheati de o bunicuta sau doa, care stau pe o scara de casa la umbra si croseteaza. Copiii alearga, se joaca cu mingea, sunt impreuna veseli si galagiosi <3 Emotionant sa vad asemenea scene!
      Leo este foxterrier si rasa a devenit foarte rara, in Europa, de aceea atrage atentia :-) Toti il gasesc simpatic, mai ales ca atunci cand vede vreun catel, se ridica pe doua labute si "cerseste" sa-l las la celalat catel, la joaca. E haios tare!
      Copiii mici toti vor sa se joace cu cateii, dar nu toti cateii vor sa se joace cu copiii - Leo insa este unul care tolereaza copiii mici - din cauza nepotelelor noastre, cred ☺
      In poza, Leo deja vroia sa plece ca tocmai vazuse un alt catel apropiindu-se ☺☺☺
      MUltumim mult Rux draga. Pupici si imbratisari <3

      Ștergere