duminică, 14 septembrie 2014

Vesti din Antalya

Bineînteles ca si Raluca - fiica "cea mica", îmi trimite fotografii si îmi povesteste cum se simte în vacanta. Ea este de o saptamâna în Side, pe malul Marii Mediterane, unde a ales sa se relaxeze înaite de începerea unui nou semestru universitar.
Plaja pe nisip aramiu, baie în marea azurie, plimbari în orasul antic, pe stada cu coloane sau Agora, admirând apusul de soare între ruinele Templului Apollon sau pe scarile teatrului roman... soare si temperaturi deosebit de placute (în jur de 30°C). 


În Augsburg ploua de astazi si s-a racorit simtitor. E toamna cu adevarat...

13 comentarii:

  1. Ce frumos e unde e Raluca!
    Si la mine tot toamna e...ploi...vreme urata. S-a dus vara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raluca este anul acesta a doua oara în Side! :)) ei îi place extrem de mult statiunea si clima. Marti seara se va îmbarca în avion... Pe întâi octombrie începe semestrul de iarna 2014/15 la Uni Augsburg.

      Ștergere
  2. si la mine a venit toamna...dimineata si seara se simte racoarea din plin...:)
    insa Raluca are parte de vreme frumoasa dupa cum vad eu...:)
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astazi a fost un mixt de soare si nori, dar temperatura aerului a fost ca intr-o zi de vara. Am savurat înca o zi frumoasa... acum a început sa picure :) E însa toamna. Pupici

      Ștergere
  3. Aveti o fiica extrem de frumoasa, iar locatia aleasa e de milioane :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne-am întors de două zile de la mare și păstrăm amintirea soarelui arzător, a valurilor și a apei calde (incredibilă vreme pentru mijlocul lui septembrie). Ne-am încărcat cu energie pentru iarna ce vine. În Dobrogea și Muntenia e încă soare și cald, numai de-ar mai ține... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aceasta este explicatia pentru care ai disparut in ultima perioada de pe blog :)) Ma bucur mult ca ati petrecut o vacanta frumoasa. Sa aveti parte de o toamna frumoasa, draga mea!

      Ștergere
    2. Mulțumesc, asemenea! O toamnă lungă, blândă și îmbelșugată!

      Ștergere
  5. La noi toamna este frumoasă şi se pare că va fi lungă... pe o vreme ca asta aş mai pleca într-o vacanţă :)
    Duminică plăcută, pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tocmai ne-am întors dintr-o zona viticola, unde locuieste o prietena de a mea... am petrecut un weekend superb si vremea a tinut din plin cu noi. Soare, cer senin si vreme placuta.
      O seara minunata! pupici x10 ;)

      Ștergere
  6. Se pare ca dulcica ta fiica a gasit reteta unei vacante de vis! Ii doresc in continuare petrecere frumoasa si-i multumim pentru poze!

    RăspundețiȘtergere
  7. O vacanţă minunată! Iar locurile vizitate sunt de vis. N pot să nu remarc ce... fată frumoasă are mama! Are cu cine să semene.
    Numai bine să vă fie la toată familia, dragă Carmen! :-)

    RăspundețiȘtergere