luni, 17 februarie 2014

Clasament de ultima ora

Cu toate ca saptamâna aceasta nu am mai avut timp sa scriu despre Jocurile Olimpice de iarna, am urmarit transmisiunile în direct de câte ori timpul mi-a permis. Pentru cine nu este la curent, iata clasamentul de ultima ora:

4 comentarii:

  1. :) Multumesc pentru info, Carmen! Aflu, astfel, cate medalii au obtinut sportivii români! :)) Sigur, nu-i de haz, dar castiga cei mai buni! Pacat ca in RO ar fi conditii pentru antrenamente dar nimeni nu se deranjeaza sa organizeze ceva, la preturi acceptabile, pentru cei care vor performanta! Deh... :( Bine ca avem borduri inalte incat iti cade copilul din carucior cand cobori de pe ele... Pentru "borduriada" si "giratoriada" sunt bani! A! Si pentru floricele! In decembrie plantau floricele... In BV sunt 41 de sensuri giratorii (s-ar putea sa fie chiar 42)... Avem cele mai multe giratorii din tara!
    Felicitari germanilor! Au cele mai multe medalii de aur! :)
    Pupici cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga mea Diana, si mie imi pare rau ca România nu a obtinut nicio medalie, mare mare pacat! multe multe trebuiesc schimbate, în multe domenii, nu doar în sport si circulatia rutiera - începând cu modul de gandire si felul de a fi...
      te pup draga mea. Numai bine va doresc!

      Ștergere
  2. Felicitari Germaniei, nu eram la curent cu clasamentul! Tot ai un prilej de bucurie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. respect si admiratie pentru rezultatele pe care le-au obtinut fiecare dintre sportivi, fie ca sunt sau nu medaliati - ei sunt cei mai buni sportivi ai LUMII anului 2014!
      :)) te pup Silvia draga

      Ștergere