joi, 27 februarie 2014

Omul-de-Zapada, Rudolph si ghioceii

Un rendez-vous ciudat, un fel de "întâlnire de gradul trei" - posibila în curtea casei mele! ☺
Este drept ca am dat si eu o mâna de ajutor, însa organizatoarele acestui miting sunt Doamna Iarna si Domnisoara Primavara.
Anul acesta am avut impresia ca cele doua fiice ale Anului au  petrecut împreuna lunile noiembrie, decembrie, ianuarie si februarie, stând la povesti si imprimând vremii câte ceva din caracterul fiecareia, zâmbind si cautând sa-si arate doar partile frumoase. Prin urmare, a fost racoare - dar nu am avut nici macar o zi cu ger, au cazut câtiva fulgi de nea - dar nu am avut parte de zapada, natura s-a retras pentru somnul hibernal - dar doar a moțait, fara a atinge somnul profund! Cu alte cuvinte, anotimpul ce ar fi trebuit sa fie alb, anul acesta a fost verde-gri.
Un întreg lanț de ciudațenii... sper sa fie de bun augur! ☺
Ping-back participantilor la MfC /9-2014: Nymphetamine, Daurel, Diana, vulpita, Andra, ina, florentin, Ileana, Poteci de dor, Claudia, KARMAPOLICE, Fairytale, Simona, Larisa, lichiresti, Cristi, CălinH, e-provincia, Claude Bazar, Maria, Vasile Dumitru, kristi, Pauza de ceai, *ELENA*, LIVIU, Mihaela Dămăceanu, Silvia, CipBtRO, Minnie, Geanina, pandhora, Floarea, SoftBlog, Lumea lui Alexandru, Printre Nori, Petala Călătoare, Sorin, Iulisa, DomnuIo si Steliana

10 comentarii:

  1. Si in curte la voi sunt ghiocei?!!! Foarte vesel decor! Foarte vesel! Motanelul de la mine s-ar simti perfect acolo! :) Ca tot cauta jucarii! :)
    Am vazut "intalnire de gradul 3" si mi-a placut, dar numai dupa ce am vazut E.T. am vrut sa intalnesc un extraterestru! :) Dar pamantenii sunt la fel de interesanti si unii... perfect extraterestri! :)
    Ziua minunat sa o petreci! Pupici cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. o intalnire chiar asteptata as zice!
    o sirena scaladata in razele soarelui mai lipseste....:P
    si tu ai ghiocei? offff....
    pop zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) omul de zăpadă înconjurat de floricele! s-a schimbat clima, clar! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai cat de frumos!!!!
    Am si eu un renisor!! Al meu are un fel de plantuta care face niste bobite rosii. Din pacate au mai ramas cateva ramurele - sper sa supravietuiasca:D.
    Cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere
  5. Ciudatenii sigur de bun augur, m-am amuzat grozav!

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este,Nu stiai daca e toamna,iarna sau primavara,cu toate ca la noi a fost cam trei saptamani zapada.Parca ne ameteste vremea ,dar ne vom dezmetici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tare simpatici omuletul cu Rudolph, iar ghioceii sunt de-a dreptul minunati, o combinatie reusita. E drept ce spui, am avut o iarna tare ciudata. O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. O primavara plina de flori iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. doi in unu acest anotimp, ce sa spun :))
    pup draga mea draga, de abia astept sa vina primavara! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumos aranjament au făcut "Doamna Iarnă şi Domnişoara Primăvară" cu concursul tău.

    RăspundețiȘtergere